499

Анонимен

преди 5 години

Над половината от избирателите (55%) заявяват, че е възможно да гласуват за хипотетичните "Партия на Слави Трифонов" и "Партия на президента Румен Радев"- не мога да повярвам, че след 30 години "демокрация", българина продължава ли, продължава да кълве "на ново", да вярва, че този за който уж гласува "ще го оправи"? е то вярно "ще го оправи"...така ше го оправи, че на следващите избори пак на "новото" ще кълве

498

Анонимен

преди 5 години

Лозан Панов бойкотира Парламента, крие се от журналисти, милионер е в имоти, има огромни парцели замъци и гори. Твърде лесно го изкараха герой, а той не е такъв

497

Анонимен

преди 5 години

Не може всички да са криви - ти да си прав.Понеже и Радан, и Христо Иванов са супер диалогични хора, не пожелаха да направят една партия, а всеки си е вожд на неговите 1 процент хора.

496

Анонимен

преди 5 години

до 451 - ти наистина ли живееш в България? Първо Трайчо Трайков не си и е тръгвал сам, а бе уволнен, и то след скандал. ИМа разлика.Второ - за да прокара идеите си един министър трябва да е преди всичко ДИАЛОГИЧЕН. Той задължителон се нуждае от 180 глас. И в друг кабинет да влезе Хр. ИВанов - същата работа. Той не е диалогичен, работеше с ултиматуми. Нищо чудно, че накрая всички партии го изолираха. Дал си оставката - чудо голямо.Тук въпросът е, защо не успя да прокара реформата.

495

Анонимен

преди 5 години

В древна ЕЛада мандата за една длъжност е бил точно една година. Всяка година са имали нови избори. И никой не се е оплаквал.

494

Анонимен

преди 5 години

503 - напротив аз пък искам избори да има всяка година. Като има избори малко се усещат нестабилни и бързат да вдигнат заплатите и пенсиите инак само дерат с данъци. Ние живеем от избори до избори.

493

Анонимен

преди 5 години

Слави уж го раздава голям патриот, но най-добрите му приятели са ромите Азис и Софи Маринова, както и Ивана, която се прави на Цеца Величкович

492

Анонимен

преди 5 години

че защо, това е нормално. Мажоритарните избори, които Слави пропагандира обслужвата ИМЕННО големите партии,а той ще е патерица. Именно Герб бяха най-доволни от неговите идеи и се опитаха да ги прокарат, но не успяха, защото опозицията се обяви против. Ако това бе станало победите на Герб бяха гарантирани.

491

Месията иде

преди 5 години

Славун министър прецедателМилко Калайджиев вице премиерКондьо министър на вътрешните работиСашка Васева министър на външните работиСофито Маринова министър на културатаФикрет Стораро министър на младежта и спортаМара Отварачката министър на финанситеАналия кмет на СофияИ т.н. И т.н.

490

Ментора бай Иван

преди 5 години

Всичко съм очаквал , но Слави Трифонов да клекне до Волен Сидеров и заедно да лижат частите на Борисов , не съм се надявал !Но ...май , май натам върви , иначе Славчо нямаше така яростно да атакува Корнелия и Карадайъ -настоящата опозиция на Борисов!Славчо и Воленчо братски прегърнати ....хайде бре!

489

Анонимен

преди 5 години

Сега кажете и за прасляка Емо от Англия, който ще дойде да прави революция на 16.09. Някакъв си тип решава, че той ще управлява България и всички са окей с това? На нищо я направихте тая държава, куцо и сакато от чужбина щяло да се върне и да си правят каквото си искат. И като се изложат, пак ще се върнат, а ние тука да си блъскаме главите! Айде няма нужда от такава помощ!!!

488

Червен тролец

преди 5 години

Ние ще сменим системата в България! Повече ще се краде, но няма да се строи и прави нищо! Като доброто старо време!

487

Йофо

преди 5 години

Писна ми вече нови избори всяка година, само се дават пари на вятъра! Оставете си правителството да си мине 4те години, пък после гласувайте за който си искате! Едва ли който и да дойде на власт, за отрицателно време ще вдигне заплати и пенсии и всичко ще поевтинее с магическа пръчица! Наивно е да се вярва на неща като смяна на системата и тем подобни!!!

486

Гражданин

преди 5 години

Ако Славито управлява нямало да се правят повече референдуми. Щяло да има кастинги.

485

Teese

преди 5 години

Кой пък изведнъж си помисли, че тоя Радев щял да бъде оправяча на България? Нито прави нещо, нито има визия, нито е постигнал неща, за които да се хванем! Още повече, че е слуга на Корнелия! И не ми излизайте с номера, че бил патриот или генерал и тем подобни, вече всеки 2ри е такъв!!!

484

Ицо

преди 5 години

Трябва да си много зле, за да си мислиш, че Слави или Радев ще оправят България за нула време. Тия еднодневки ги знаем, като ония Бареков!

483

Анонимен

преди 5 години

ако ще ни краде -требе да е някой много твърд комунист,поне като Виденов

482

Анонимен

преди 5 години

Няма да се оправим.. като гледам коментарите, овцете си искат пожарникаря да ги опъва с маркуча и това е..

481

разбира се

преди 5 години

затова сме на това дередже

480

Зозо

преди 5 години

Черпя *** по една КООП Кола! Оооххх, как се наядох и пийнах 4 чашки хубаво вино. Изобщо не ме интересуват мненията на гладни *** и изкуфяли пенсионери гласуващи за ТВ Атака.