513

Анонимен

преди 1 седмица

Над половината от избирателите (55%) заявяват, че е възможно да гласуват за хипотетичните "Партия на Слави Трифонов"  и "Партия на президента Румен Радев"
- не мога да повярвам, че след 30 години "демокрация", българина продължава ли, продължава да кълве "на ново", да вярва, че този за който уж гласува "ще го оправи"?
е то вярно "ще го оправи"...така ше го оправи, че на следващите избори пак на "новото" ще кълве

512

Анонимен

преди 1 седмица

Лозан Панов бойкотира Парламента, крие се от журналисти, милионер е в имоти, има огромни парцели замъци и гори. Твърде лесно го изкараха герой, а той не е такъв

511

Анонимен

преди 1 седмица

Не може всички да са криви - ти да си прав.
Понеже и Радан, и Христо Иванов са супер диалогични хора, не пожелаха да направят една партия, а всеки си е вожд на неговите 1 процент хора.

510

Анонимен

преди 1 седмица

до 451 - ти наистина ли живееш в България? Първо Трайчо Трайков не си и е тръгвал сам, а бе уволнен, и то след скандал. ИМа разлика.
Второ - за да прокара идеите си един министър трябва да е преди всичко ДИАЛОГИЧЕН. Той задължителон се нуждае от 180 глас. И в друг кабинет да влезе Хр. ИВанов - същата работа. Той не е диалогичен, работеше с ултиматуми. Нищо чудно, че накрая всички партии го изолираха. Дал си оставката - чудо голямо.Тук въпросът е, защо не успя да прокара реформата.

509

Анонимен

преди 1 седмица

В древна ЕЛада мандата за една длъжност е бил точно една година. Всяка година са имали нови избори. И никой не се е оплаквал.

508

Анонимен

преди 1 седмица

503 - напротив аз пък искам избори да има всяка година. Като има избори малко се усещат нестабилни и бързат да вдигнат заплатите и пенсиите инак само дерат с данъци. Ние живеем от избори до избори.

507

Анонимен

преди 1 седмица

Слави уж го раздава голям патриот, но най-добрите му приятели са ромите Азис и Софи Маринова, както и Ивана, която се прави на Цеца Величкович

506

Анонимен

преди 1 седмица

че защо, това е нормално. Мажоритарните избори, които Слави пропагандира обслужвата ИМЕННО големите партии,а той ще е патерица. Именно Герб бяха най-доволни от неговите идеи и се опитаха да ги прокарат, но не успяха, защото опозицията се обяви против. Ако това бе станало победите на Герб бяха гарантирани.

505

Месията иде

преди 1 седмица

Славун министър прецедател
Милко Калайджиев вице премиер
Кондьо министър на вътрешните работи
Сашка Васева министър на външните работи
Софито Маринова министър на културата
Фикрет Стораро министър на младежта и спорта
Мара Отварачката министър на финансите
Аналия кмет на София
И т.н.
И т.н.

504

Ментора бай Иван

преди 1 седмица

Всичко съм очаквал , но Слави Трифонов да клекне до Волен Сидеров и заедно да лижат частите на Борисов , не съм се надявал !Но ...май , май натам върви , иначе Славчо нямаше така яростно да атакува Корнелия и Карадайъ -настоящата опозиция на Борисов!Славчо и Воленчо братски прегърнати ....хайде бре!

503

Анонимен

преди 1 седмица

Сега кажете и за прасляка Емо от Англия, който ще дойде да прави революция на 16.09. Някакъв си тип решава, че той ще управлява България и всички са окей с това? На нищо я направихте тая държава, куцо и сакато от чужбина щяло да се върне и да си правят каквото си искат. И като се изложат, пак ще се върнат, а ние тука да си блъскаме главите! Айде няма нужда от такава помощ!!!

502

Червен тролец

преди 1 седмица

Ние ще сменим системата в България! Повече ще се краде, но няма да се строи и прави нищо! Като доброто старо време!

501

Йофо

преди 1 седмица

Писна ми вече нови избори всяка година, само се дават пари на вятъра! Оставете си правителството да си мине 4те години, пък после гласувайте за който си искате! Едва ли който и да дойде на власт, за отрицателно време ще вдигне заплати и пенсии и всичко ще поевтинее с магическа пръчица! Наивно е да се вярва на неща като смяна на системата и тем подобни!!!

500

Гражданин

преди 1 седмица

Ако Славито управлява нямало да се правят повече референдуми. Щяло да има кастинги.

499

Teese

преди 1 седмица

Кой пък изведнъж си помисли, че тоя Радев щял да бъде оправяча на България? Нито прави нещо, нито има визия, нито е постигнал неща, за които да се хванем! Още повече, че е слуга на Корнелия! И не ми излизайте с номера, че бил патриот или генерал и тем подобни, вече всеки 2ри е такъв!!!

498

Ицо

преди 1 седмица

Трябва да си много зле, за да си мислиш, че Слави или Радев ще оправят България за нула време. Тия еднодневки ги знаем, като ония Бареков!

497

Анонимен

преди 1 седмица

ако ще ни краде -
требе да е някой много твърд комунист,
поне като Виденов

496

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да се оправим.. като гледам коментарите, овцете си искат пожарникаря да ги опъва с маркуча и това е..

495

разбира се

преди 1 седмица

затова сме на това дередже

494

Зозо

преди 1 седмица

Черпя комунягите по една КООП Кола! Оооххх, как се наядох и пийнах 4 чашки хубаво вино. Изобщо не ме интересуват мненията на гладни комуняги и изкуфяли пенсионери гласуващи за ТВ Атака.