111

Анонимен

преди 5 години

каква зима какви пет лева. 2017 година Декември средна температура 5 градуса / под нулата средната температура е падала за 3 дни Януари 2.4 градуса / Под нулата за 8 дниФевруари 2.1 градуса / под нулата за 4 дниВсяка година е така, 2 седмици за целият сезон температурите падат средно на ден под нулата.

110

На Тошо момчето...

преди 5 години

Кольо Босия не е бил комунист ,не е бил и комсомолец---за това/нагаждачите комунисти/ щяха да го уморят от глад пред парламента без капка внимание .

109

Каранга

преди 5 години

Борисoff 3-ката са аут значи !

108

Анонимен

преди 5 години

Цените не са високи. Заплатите са ниски.

107

Кратун

преди 5 години

До ЦК на ГЕРП:Корекция: След края на мандата заплатите ще се вдигнат с 25%, пенсиите, здравеопазването и образованието ще цъфнат. Ако не стане, няма вече да е наш проблем. Орешарски и Костов са виновни!

106

до 107

преди 5 години

Къде си? Ти си от тия т.н. "българи", които длед като напуснат България, гледат отвисоко и надменно на българите, хокат ги по форумите, подиграват им се, говорят на чужденците колко са патили през и колко е лош соца. На "патриоти" се правите. Като ви попитат от къде сте? Не отговаряте, "Аз съм от България", а отговаряте, "Аз съм от Европа. Ммайтапчии сте ми сладки.

105

Анонимен

преди 5 години

ЗАБРАВИХА КОЙ НИ ИЗУЧИ, ОБЛЕЧЕ И ИЗХРАНИМен лично - родителите ми. За което съм им благодарен. Аз на разни тошовци не се кланям.

104

На Тошо момчето...

преди 5 години

Не мога да разбера ГЕРБаджиите на кои викат комунисти на началниците ли си ??? Ако е на тях е вярно до един са били комунисти и то елитни доказани,, е малко в момента го играят нещо друго ,ама то такава може да е партиината заповед.

103

Поручик Ржевски

преди 5 години

Цените в България са като в целия ЕС.Никой продавач не се интересува колко пари получава този или онзи. Така че, честито на всички, вече сме истински европейци.

102

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Комунистическа пропаганда ! От 1 октомври ще намалим цените на ВСИЧКО с 50 % !!!Само гласувайте за нас !!!

101

до 105-- от на Тошо.

преди 5 години

Да но до момента е разумна.....защото голйма част от пенсионерите са за ДПС друга са подмамени от патриотите с обещания за по-големи пенсии ,трети гласуват за БСП ,четвърти за ГЕРБ и някой за др. партии...На пенсионерите пенсииите са в доста различни като сума това е още една предпоставка за различни възгледи и объркване...

100

Анонимен

преди 5 години

Борисов малоу мника ска пан дол ен, нали ще вдига заплатите, е да де ама всичко останало вдига двойно повече. Да еа майка ви в устата ска пана гербаджийска, крадлива

99

Анонимен

преди 5 години

На ви.. Искахте комунисти, ей ви ГЕРБ! Няма по-скапана и долна сбирщина из роди от тия гербаджийте. Крадливи, миризливи, дол ни, от репки

98

haha

преди 5 години

Ами като сте гласували за палячовците и крадците от ГЕРБ, това ви чака... Никога не се е крало, както сега... а па вие си гласувайте за тея крадци долни...

97

Анонимен

преди 5 години

До анонимен106Много станахте дъртаците.Кой да ви храни?Само за плюскане и за сране ставате.Искате повече ама няма.

96

анонимен

преди 5 години

ЗА ГЕРБ САМО МУТРИТЕ СА ПРИОРИТЕТ ЗААЩОТО ПАРИЧКИТЕ ИДВАТ ОТ ТАМ. ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ КАКВО ДА ЧАКА ОСВЕН ДА ***. ТЕ НЕ СА КАТО НЕГО БЪДЕЩИЯ ПЕНСИОНЕР С2-3 МЛР.ЛВ В ОФШОРКИ И ДА СА СПОКОЙНИ ЗА ЗИМАТА. МАШАЛА. ЕДНО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ТИЯ МУТРЕНЦА СЕ ИЗУЧИХА БЕЗПЛАТНО ПО ВРЕМЕ НА СОЦА АМА СЕГА СОЦА Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ. СКОРО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СЕ СРАМУВАТ ДА СЕ ИМЕНУВАТ БЪЛГАРИ И ЧЕ СА АМЕРИКАНЦИ.

95

Анонимен

преди 5 години

До На Тошо момчето... (101)Като се има предвид, че днес у нас почти половината от гласоподавателите са пенсионери, ГЕРБ не би трябвало заема подобна позиция. Неразумно е.

94

селянина

преди 5 години

ся па с холестерол ке плашиш абре младеж я Янето Санданскио жив съм го виждал

93

до 99

преди 5 години

Батенце, не обвинявай другите в това, което сам практикуваш. Айде стига шошоскарски, милениалистки номера. И пак те питам защо не си на бачкане?

92

до 84

преди 5 години

Благодаря за комплимента, който научих от теб "вдлъбнат", не бях го срещал преди. Може да се развие и обогати като: "вдлъбнат от соца" . Това се отнася за всички, които винят "соца" за всичко. Тежко ви засегна "соца", спор няма. С на мен ми даде образование, което ми позволи да съм независим от РъБъ. Надввам се и "потърпевш от соца", да може да разбере на къде бия. Между другото, що не си на бачкане, батенце? А може ди си на държавна служба, разбирам.