51

GERBer

преди 5 години

българите богати. хвърлят торби с пари на непознати, плащат бензин 3х по скъп от в америка, тока им по скъп от този в калифорниа... газта на цени в лондон.... храната внесена от бедна германия..... а разни пък токлова пари имат че пълнят цели хотели с пачки. баката им казала че наяма повече масто и те си купили хотел и го направили в склад за пари.дой ги бате дой ги. те пари имат много! да се издои стадото е нужно.

50

Българин

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов- трябва да последва съдбата на Вътьо Арабаджиев и Миню Стайков!Всичко друго е измама!

49

ЖАНА

преди 5 години

ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И БЕДНИЯ ПЕНСИОНЕР. КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИШ БЪЛГАРИНО!!!

48

ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ

преди 5 години

ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА РОМИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ТОК, ВОДЕ, ДАНЪЦИ, ТАКСА СМЕТ. НЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ И СОЦИАЛНИ ОСИГУРОВКИ.НАЙ-НАПРЕД ОТ ЕНЕРГОТО ХОДЕХА ДА ИМ РЕЖАТ ЖИЦИТЕ, НО СЛЕД ТОВА НАМЕРИХА ПО-СИГУРЕН НАЧИН - ПРОСТО ВКЛЮЧИХА ЗАГУБИТЕ ОТ КРАЖБАТА НА ТОК В СМЕТКИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА. СЪЩОТО СТАНА И С ДАНЪЦИТЕ, МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ И ПР.И СЕГА ВСИЧКИ ИМ ПЛАЩАМЕ ТОКА И ДР.

47

Анонимен

преди 5 години

До 26 БългаринНаправи най-евтините пътища и магистрали с най-некачествените материали, ето това!

46

Анонимен

преди 5 години

45 години стигат.Времето е наше.Действително времето е наше за банкери,политици,групировки,бизнесмени и мили-онери.Да му мислат пенсионерите и работниците които са на пенсия или заплата.

45

Анонимен

преди 5 години

По-тежка от Виденовата , нада ли ще е.Аз вкъщи повече от 15 градуса не държа , а в големите студове окола 10-12, колкото да не замръзнат тръбите. Имам си една грейка за през деня - и един юрган , с който и на пътя да легнеш няма да ти е студено.

44

Бай Иван

преди 5 години

Когато разходите за домакинството скачат от различни страни(вода,горива,лекарства,наеми,храна,данъци,осигуровки,отопление, и .тн ) ,а заплатата нарастне с 30лв това води до страшно обедняване!И не само зимата ще е тежка ами и пролетта и лятото и есента изобщо всеки ден става тежък!

43

Калински

преди 5 години

Оръжието е против конституцията и нали един от шефовете каза, че сведената глава сабя не сече.Това е българско наследство и срещу него нищо не може да се направи.

42

ля ля

преди 5 години

каквото и да говорим тук и там цените си ръстат. ръсте всичко и от всичко се опитват да вземат пари! колкото и да се питаме докога или ще се събудите драги съграждани Вие толерирате и приемате фактите като мишоци в капан който няма излизане! не Путин или Ергдоган или Саддам ами батко бойко начело със задкулисния "елит" са завзели живота ви драги читатели и си правят каквото си поискат! смучат ли смучат и озлобяват обществото - от НЕМОТИЯ! жалко че се даваме..... жалко!!!!

41

Селчо

преди 5 години

Цв.Цв.е предложил втора работа на Бойко- Премиер и на Македония или Албания!Можел да му спечели изборите в която поиска държава на Балканите!

40

Антикомунист

преди 5 години

Кумунизъмъ беше организирано от партията крадене и требене на народа, сега е произволно и хаотично, затова има изненади и хората са неподготвени и бягат вместо да хванат тоягите и да изгонят самозванците.

39

Анонимен

преди 5 години

Свобода, скъпа Свобода, бий се редом с нас срещу тиранина! На оръжие, граждани!

38

Анонимен

преди 5 години

Плашат гаргите, клатят държавата, клубари.Нема да стане номера.

37

Българин

преди 5 години

Не им стигат на ГЕРБ здравните вноски искат още по - 12лв.на човек!Икономиката е в ръст обаче

36

Анонимен

преди 5 години

29 години само източване ,пране на пари,далавери и мафия.В същото време всичко бе съсипано умишлено.Икономика ,селско стопанство.Няма износ на стоки.Всичко се внася отвън.Нямаме и пазари навън.Още мноооого поскъпвания ни очакват.

35

доволен селянин

преди 5 години

а земята пустее ли пустее

34

Анонимен

преди 5 години

До 32Ти дори знаеш ли какво е комунизъм?

33

Бай Иван

преди 5 години

До sofetoТелефонните разговори станаха по евтини..,интернета,наркотиците и техниката..всичко друго нагоре..

32

Селчо

преди 5 години

Бат Бойко вдига всичко,само заплатите с 10% и то от догодина!