5

Анонимен

преди 5 години

Брокерите не четат ли под всяка една подобна статия колко негативни коментари събират? Ако не вземат мерки да повишат качеството си на работа постепенно хората ще започнат да купуват-продават директно един на друг без посредник

4

Анонимен

преди 5 години

Хайде няма нужда да давам 3 + 3% от сделката на някой си. Покупка с директна договорка от собственика. Те тежестите и състоянието и сам мога да си ги проверя. На този етап обаче не купувам!

3

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е писана от брокери за да лапнат някой друг шаран. Всеки който поне един път си е търсил под наем или иска да продаде /купи имот след първите 2 дена е на всно, че тези са само *** нямащи никаква добавена стойност към сделката. Пиявици. Нагледах се на брокери искащи пари за това че аз съм си намерил обявата и той само ми е отключил вратата. А най - наглия искаше да прибере целия комисион от купувача...сиреч аз.

2

Дрън дрън

преди 5 години

Брокерите само чакат предварителния договор, за да си вземат комисионната и изчезват. Не правят никакви проверки на имота, водят те на оглед и не знаят нищо за имота, дори дали има мазе. Да не говорим, че брокер става всеки, който няма работа. Само прочетете обявите в имот.бг колко неграмотно са написани. Адвокат трябва да движи сделката. Брокерът взима 3 процента за нищо, а адвокатът около 1000лв. и проверява всичко.

1

бай-Митьо

преди 5 години

Брокер ли,като взема 1 сап само на брокер ще ми стане.