12

Име

преди 5 години

Шофьорът на ТИР-а - 48-годишният П.С. от Разград е предложен за награда от цацаратурата пред правителството за спестените пари от пенсии...

11

Анонимен

преди 5 години

Тираджията да не е случайно с обрязан ***?..............................фашист, долно *** и така да е, в Своге починаха 18 човека тогава къде беше.

10

ля ля

преди 5 години

обвиняваме взаимно шофьорите които буквално се борят с пътните чудеста в страната ! питам аз защо никой не обръща внимание на ТИРОВЕТЕ?защо първата и единствена магистрала е КАЛОТИНА СВИЛЕНГРАД от толкова много години? само тя?питам защо настръхвам като чета и гледам инициалите дали ще съвпаднат с някой познат който да е потърпевш?защо така наречените управляващи начисляват и говорят за милиони и някакви си експерти след които нямаме никакви резултати камо ли толеранс!безумие е по пътя!

9

pik

преди 5 години

Сега червените пак ще поискат оставка ще изследват асфалта ще мерят скоростта на вятъра. коланите ...а то ние сме си виновни че не караме дисциплинирано лош материал сме това е

8

Анонимен

преди 5 години

Пак ти я пенсионери пак им правят безплатни екскурзии пак без колани пак искат да има ново Своге този път кой е виновният ?

7

ТРЕЙС ГРУП

преди 5 години

Пътят е виновен!

6

Анонимен

преди 5 години

Яка комплексарщина тресе малоклетъчните прованси. Днес спирам с инфинитито ми на паркинг пред супермаркет в ПК, маневрирам си, но някакви нацупени пърделки зор, ама зор да ми се наврат пред колата с тъпата си изтурбушвна ауди 3ка, с незатваряща се предна врата, кола за брак, но да им видя надиплените джуки свински.... голяма селяндурщина. И ще се удари в теб само и само да покаже колко е проста кукувицата

5

Дистрибутор

преди 5 години

Ламбите дали са светели, яко?

4

Корнелия

преди 5 години

На дядо Еньо ще му се впише в биографията, че е бил посетен от вицето

3

Анонимен

преди 5 години

Защо на пострадалият дядо Еньо се изписва името а двамата шофьори причинили катастрофата са само с инициали?

2

Gorskio

преди 5 години

Малоумното население не спазва дистанция, шофира с превишена скорост и прави *** маневри. За това предполагам пак са виновни политиците?

1

дедо Пешо

преди 5 години

Вицепрезидентът Илияна Йотова посети пострадалите в болницата-----------------------Ооооо тази я бяхме забравили, че я има!:)