72

Шофьор на тир

преди 5 години

На каква височина е летял колегата не разбрах!?журналистче тъпо

71

Анонимен

преди 5 години

Като обявиха незаконни камерите и радарите по пътищата , всички се радвахмерадвахме, ам сега супата

70

Гошо

преди 5 години

До МИРООтсечката София-Своге фирмата Трейс груп а преасфалтира, но отноео коефициентът на полирсне на горния асфалтов слой е по-висок от зададения от проектанта на ремонта. Не е изправен резкия завой при Соге, не е променен виража му. Не е коригиран и завоя непосредствео преди този завой и при по-висока скорост се получава "изхвърляне". Трябва да се коригира трасето, а не да се намалява разрешената максимална скорост, г-да от КАТ!

69

Гошо

преди 5 години

Шофьорите на ТИРовете карат като луди, без да се съобразяват с пътната обстановка. Пред ботевградското село Новачене на тесния път Мездра-Ботевград има S-образен заво. Често ТИРовете "изправят" завоя заради скорост 70-80км/ч и заорават в канавката и чак в ливадата. Пътят Правец-Етрополе е пълен с остри завои, а там ТИРове на фирмата PIMK карат със скорост 70-80 км/ч при разрешена максимална 40 км/час. Ще ударят някоя лека кола.

68

Гробокопач

преди 5 години

"*** червен". Изразът е типичен за интелектуалното ниво не герберлъка. Човек, га се пенсионира, бастунът му не почервенява. Той си е един на цвят - черен, крив и чепат и с него дори е трудно чоивек да докуцука до гроба. Интересното е, господинчовец никаквец, какви ще бъдат ваште бастуни, на цвят;))) И ще ги доживеете ли...

67

Гробокопач

преди 5 години

"добре, че бяха ГЕРБ да го оправят". ГЕРБ асфалтират там, отдето могат да завлачат още електоралерн саламз а местните избори. Само, че сметкте на Цицерон са криви, понеже електората не може да оживее дори от село до село, по великите европски асфалтови пътища на Тиквоний I Велики!

66

Гробокопач

преди 5 години

При лошият за демократите, социализъм, пенсионерите, не пътуваха за никъде. Имаха ниви за копане, животниз а гледане и уунуки за чуване, следователно, не загиваха масово в ПТП-та. Дойде демокрацията и пенсионерите се опитват д абъдат западни старчета - ниви не копат, животни, не гледат, унуки не чуват. Затва мрът кът муи из пътищата на Бойко!

65

Анонимен

преди 5 години

До Ала_БалаПрекрасни пътища и организация на движението.ти виждал ли си го този път бе бастyн червен? Какво му има на пътя? Добре че бяха ГЕРБ да го оправят.

64

Анонимен

преди 5 години

Държавата избива населението си с безразличието към източниците на обществена опасност! Само тука през почивните дни е разрешено карането на камиони, танкове и мегатирове- защо ли?!

63

абе миро

преди 5 години

До МИРОБОЙКО ДАНЕ ТИ Е БИЛ ГАДЖЕ, ЧЕ ТАКА ГО ОБИЧАШ???? КАРА СЕ БЕЗОТГОВОРНО И ВСИЧКИ БЪРЗАТ ЗА КЪДЕ? ЗА ОНЯ СВЯТ НЕ СЕ СПАЗВАТ ПЪТНИТЕ ПРАВИЛА ГАЗ, ГАЗ, ГАЗ ТОЗИ ПРЕД МЕН МИ ПРЕЧИ ДАЙ ДА ГО ИЗПРЕВАРЯ ГАЗ И ОППАААА КВА СТАНА ТЯ? ТАКА Е !!!!! НЯМА КУЛТУРА НА КАРАНЕ !!!

62

До62

преди 5 години

Кръстовището е регулирано само със знаци, няма сфетофар и редовно, някой не спира на стопа идвайки от УМБАЛ Св.Георги . Лично на мен ми се е случвало, няколко пъти.

61

Анонимен

преди 5 години

Егаси пъргавия микробус. Прескочил е мантинелата без да я докосне даже. Асфалта, мантинелата, министрите, пътното, Бойко, кого ще обедини тоя път Корнелия?

60

МИРО

преди 5 години

БОЙКО Е ПРЕДАТЕЛ И ГУРЛЬО!!! НАЛИ СТРОЕШЕ ПЪТИЩА,РЕЖЕШЕ ЛЕНТИЧКИ! ВСИЧКО ПРИ БОЙКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ФАЛШ И ЛЪЖА! НЯМАМЕ И АБСОЛЮТНО НИКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ!!! КЪДЕ СА КАТ,КЪДЕ СА ПОЛИЦИЯТА-ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!! БОЙКО Е ***!!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

59

месара

преди 5 години

Така е в гербавото общество - скот яде скота, докато останат само *** и депутати.

58

Ала_Бала

преди 5 години

До скоро загиваха и раняваха по 2 -3 сега цели дозини. Прекрасни пътища и организация на движението.

57

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица - карам по път обозначен като главен ( правя ляв завой на Мол Пловдив) отсреща за насрещното има знак STOP..А светофара видя ли?

56

Анонимен

преди 5 години

Асфалтът е виновен!!!!!! БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!!!!! ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ТИРАДЖИЯТА!!!! ТОЙ Е НЕВИНЕН! КАРАЛ Е ТИР ОТ ГОДИНИ!!!!!!!!!!!! АСФАЛТЪТ Е С ВАРОВИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

"Хайде някой да си свърши работата и да постави знак с тъчно ограничение"То там е разковничето. Като ти сложат ограничение 60 негодуваш. Щото със мотор можеш да минеш и с 120 и всичко да е наред. С кола - да минеш с 90 и да няма проблеми. С автобус - с 70 и всичко да е ок. Ама като дойде грохнал 20 годишен ТИР с близко до максималния си товар и водач от Анадола и 50км/ч са му прекалени!

54

Я гледай....

преди 5 години

До герб+оп антибългари 50 Доста граждани са за оставката , ама са недостатъчни. Ха,ха..!

53

Анонимен

преди 5 години

ДРИСЛЬОВЦИТЕ СА ОТ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ - МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО.