32

Пепи

преди 5 години

И как ще лети един тир при положение че е ограничен на 90 км / час.

31

Анонимен

преди 5 години

А с Трейс какво стана?

30

Я гледай

преди 5 години

Браво на Йотова , 18 сигурни гласоподаватели за БСП. И народните им представители тръгнали по селата ,ако осигурят по 18 души и ето ти работата готова.

29

Анонимен

преди 5 години

Страшен изказ "Летял". Той тирът ако беше летял нямаше да стане това.

28

Анонимен

преди 5 години

До КрайО, има и още по Бойкоугоден начин - направо спира пенсиите, старите измират, ТАДААААА, няма пенсионер - няма проблем.

27

анонимен

преди 5 години

Нинова и Решетников ООД - пак ще приватизираме, пак ще избираме президент.

26

Край

преди 5 години

*** има и по-реалистичен вариант - Бате да ви намали пенсиите и да седите дома да си гледате внуците. Така не може - до тук трима министри "поеха отговорността" - не останаха гербаджии от тия дето му държат сакото да го облича и с портретче на бюрцето.

25

Край

преди 5 години

Както сте я подкарали - плачете Бате да забрани пенсионерските екскурзии. Ше бутнете властта бе.

24

При герб

преди 5 години

Е така - анархия, безхаберие и кражби до дупка. Народът оскотява, онези горе скубят докато могат и после бегат у чужбина.

23

Анонимен

преди 5 години

НАРОДЕ?СТРЕСНИ СЕ ПЛЕМЕ ЗАКЪСНЯЛО, ЖИВЕЙШ ЛИ, МРЕШ ЛИ, ТИ НЕ ЗНАЙШ ...Избихте се бе, npости хора, избихте и невинни деца, четете бе, образовайте се, изхвърлете на *** неграмотната си npocтaщина... Всичко е от самоуверената ви npocтащина - "Я па тоа, он че ме превара мене, са че го резнем..."ВСИЧКО Е ОТ САМОУВЕРЕНАТА ПPOCТАЩИНА, ИЗВИНЕТЕ ...

22

Име

преди 5 години

ето например меркел доказа, че да си канцлер също е профи стандарт на "демокрацията". избирах-неизбираш б.б. меркел се явява на всека програма на екрана. е, не само, но и чат -пат некоя друга пионка на ротшилд...

21

Име

преди 5 години

познава се по минусa, че на един *** черният хумор не му харесва и това е цензурата на ек! а те винаги са били расисти!черни расисти!

20

Анонимен

преди 5 години

Ама защо в Турция няма катастрофи? Уж са пропаднали ***, а пътищата им са за образец. Пътувах с кола до Истанбул...какво да ви кажа...само еднопосочно движение,бичиш със 120-160 км./ч, 4,5 и 6 лентови платна, чистота до финес.....ред и дисциплина.....Тук само яко се краде и нищо не се прави.

19

Име

преди 5 години

е защо пък ще уволявате министри бе джанъм? та те са там доживотно! министър - това е професия, като да си депутат, като янаки.

18

анонимен

преди 5 години

Катастрофирахме, начупени сме, но ще умрем за госпожа Лъжа, и соц. идеята. Ние сме бъдещето каза 80 годишна пенсионерка.

17

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

До Киро кофражистауволняваме ***, в нищо не и провървя!

16

Киро кофражиста

преди 5 години

Веднага да се вземат проби от асфалта!!!и да се уволнят трима министри!!!

15

Име

преди 5 години

не ви харесва черният хумор? ах гиди расисти такива!

14

Коко

преди 5 години

*** даже и една трагедия сте готови да я политизирате ! За разлика от това ПТП в Своге политиците имат огромна вина !!!

13

Кой ли е виновен ...

преди 5 години

Кой ли е виновен...Според написаното шофьорът на тира е предизвикал удара, карайки в нарушение, както обикновено си карат, защото КАТ не работи и не ги санкционира, а КАТ се ръководи от министър, който от кого се ръководи.... Кой ли бил виновен! Докато КАТ не заработи, както работят контролните органи в нормалните държави, отговорът е еднозначен.