12

Анонимен

преди 5 години

СЪДА Е ОТСЪДИЛ ПРАВИЛНО САМО ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ ТЪЙ КАТО КОЛАТА Е БИЛА В ДВИЖЕНИЕ!!!!ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИДВА ОТ САМАТА ДЪРЖАВА КОЯТО ТЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ИМАШ ГРАЖДАНСКА ДОРИ ЗА ЛАМАРИНЕНА КОЛА БЕЗ ДВИГАТЕЛ НО С НОМЕР

11

Анонимен

преди 5 години

Не са прави, трябва дя се плаща зястрахавка и поне 10 години след като си бракувал колата. Мотивът ми е, че може някоя част , като седалката например, да се ползва от друг автомобил който е в движение. А и застраховката да е двойна защото седалката е стара. Егати ненормалната държава!!!!!

10

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Отлична новина!Един микробус стоя пред нашият блок десетина години без да се движи. Няколко души (вклю и аз) казвахме на собственика да го махне. Писах жалба до общината и след много разправии го махнаха насила. Ако му плащаше застраховка, щеше поне да се замисли!

9

шматка

преди 5 години

Искам си социализма.Че то тогава беше рай.Между другото как стои въпроса в страните където застраховката е на водача а не на МПС.

8

az

преди 5 години

пак гръмки заглавия , които нямат нищо общо със случая . Застрахователите си търсят парите защото колата няма ГО , а не че е задължителна като ти стои в двора. Не заблуждавайте читателите

7

сминдух енд чесън

преди 5 години

Сменете трупчетата с тухли.

6

Трол Горянин

преди 5 години

Самж не разбрах тя как и смятала да се оттърве, ако ни бяха застрахователите , щяха да са роднините които щяха да я осъдят да плати парите. Ама и тя много стисната , хем не е продала колата хем не и платила 100? застраховка.

5

Анонимен

преди 5 години

Автомобилa дължи данък на задния двор на стопанката си щом не е мърдал от там, ако мошениците от ЕС твърдят, че автомобила е излизал те трябва да го докажат всеки е невинен до доказване на противното.

4

Анонимен

преди 5 години

ВИЖТЕ САМО КАКВИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ИМА В ЧУЖБИНА!!!150 ХИЛЯДИ ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ЧОВЕК !И ТО САМО ЗАЩОТО КОЛАТА ИМА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е НЯМАЛА!

3

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е най-справедливата система на света, още никой не е измислил нищо по-добро имаш свободата да издържаш рептилите насадяли горе из властта, докато те те съдят.

2

Анонимен

преди 5 години

Колите на трупчета трябва да плащат и за паркинг, ако са на обществен паркинг!

1

lol

преди 5 години

Еми елементарно. Не я караш, дерегистрираш и няма застраховка. Активна регистрация = активна застраховка. Защо това е новина?