32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34Гражданската не е услуга, а задължение, ако ще да си на луната трябва да платиш. Продай таралясника или го бракувай и няма да имаш задължение.

31

хайде бе

преди 5 години

До Анонимен19Затова има едно нещо, наречено КАТ. Като те хванат, че Караш без ГО, те глобяват . И е достатъчно веднъж годишно да се случва за да прецениш, че е по-добре да се застраховаш. Но ако не си караш колата, за какво е тая застраховка ?

30

Анонимен

преди 5 години

Тшя ся запляшват ли ни? И аз не си карам колата, защото съм в чужбина. Нямам намерение да пълня гушата на хиените за услуга, която не ползвам!!!

29

Киро Х

преди 5 години

До Armagedon: Само като виждам, че пишеш 'евреЙн' с й и ми е ясно, че си проС като гъдулка.дори нямам интерес да ти прочета коментара.

28

Анонимен

преди 5 години

Значи синът откраднал колата на майка си и се самоубил, след това получил сто хилки обезщетение от "застраховател" с който няма договор. Това или е сценарий за сапунка или ни правят на балами.

27

Анонимен

преди 5 години

как са накарали застраховател да плаща ,след като не е застрахована при него,той няма никакви правни взаимоотношения със собственичката

26

Анонимен

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ - Немедленно излизане от ЕуроГЕЙсюза.Излизай ве! Разкарай се от тук!

25

Анонимен

преди 5 години

До Гошо, дето много дрънками, бракувай тараялясника, върни си номерата в КАТ, какво си заподскачал, дължиш и годишен данък МПС!

24

Toн

преди 5 години

Като е на трупчета и в частен двор - бракувайте го и няма да плащате нито данъци, нито ГО.Съгласен съм, де да можеше всички тези закони да се прилагат без изкл. и в България.Това в статията, че застрахователя е платил половин милион - кой застраховател. като колата не е имала гражданска? По скоро съда е осъдил собственика на автомобила да плати за всички нанесени щети, или тамошният гаранционен фонд първо е платил, а после си иска парите.

23

кос

преди 5 години

ако сте имали кола в миналото трябва да и плащате ЕКО данък и ГО че в моргата може да падне и да претрепи някой

22

СатаНАТО

преди 5 години

Та, къде в статията пише, че застаховката е задължителна?

21

Наблюдател

преди 5 години

Очаквайте още рекламни статиики от сорта. После ще има статиики за ползите от въвеждането на еврото. Сещам се как един ни уверяваше колко е стабилна банковата ни система, няколко дни преди да фалира една банка. Ще си говорим и за екология и нуждата от вдигане на данък МПС за старите автомобили. Общото във всички тези различни истории е едни пари, дето искат да ни ги вземат .

20

Гошо

преди 5 години

Съдът разглежда единичен случай и се произнася.Браво,макар и на трупчета,трябва да се плаща.200 хиляди у нас в България гризнаха дръвчето и нищо.Хранилката е голяма.Плащай за да си в кюпа.Утре сложете задължителна застраховка на къщи,апартаменти и гаражи!Едните с 1200 евро ние с 300.Съдът е един за всички!Що за измислица е този Европейски съюз.парламент и съд!Примерът на Англия е за подкрепа!

19

бай х

преди 5 години

един просяк пред блока спи в една изоставена жигула с номера ... той трябва ли да плаща гражданска отговорност ?

18

Али баба

преди 5 години

Пълни глупости или сте неуки и неграмотни или побликувате платени фалшиви новини никаде в Европа кола която е в частен имот не само че не е нужно да има застраховка ами и може да се кара в !!!! Границите на имота бес книжка в почти всички авто къщи в Испания колите са с номерата надлежно регистрирани. Бес застраховка има Страни в ЕС с лични застраховки колите въобще нямат застрахователите на нашия пазар са некоректни скъпи не предлагат по голямата част от бонусите в Европа

17

Гробокопач

преди 5 години

Да бе, да? Ще плащам, аз на Бойковите тунеядци, гражданска безотговорност;))) *** фанете за шпека и да ми го засмучете! Дори, когато я карам, бричката, не трябва да плащам нищо! Нищичко! Научили се, сер.се.мите, да им плащаме за какво ли не. Ще *** фанете за дед.овия! Мине ли бричката на трупчтеа, отива за скраб и вие ми го смучете, ша ва и ***!

16

Пацu

преди 5 години

По тази логика, и друг застраховател е могъл да плати 500 000 ? и сега жената да дължи милион...Нещо куца в тази новина!

15

333

преди 5 години

"Въпреки че колата нямала "Гражданска отговорност", застрахователят изплатил 473 345 евро обезщетение за трите жертви, но впоследствие си ги поискал обратно от собственичката на автомобила.'Кой застраховател, след като колата не е имала гражданска?

14

.

преди 5 години

Болни мозаци.

13

Анонимен

преди 5 години

Такива статийки ни ги пробутват платените от застрахователите джурналистчета. Целта е да се оправдае по някакъв начин готвеното двойно поскъпване на застраховката гражданска отговорност от нова година.