132

Тотьо Генов

преди 5 години

Ако колата седи в частен имот и не е минавала на годишни технически прегледи тя служебно е спряна от движение и никаква гражданска ,(отговорност ) застраховка не тряба!Да го духат!

131

Gost

преди 5 години

Време е кварталните полицаи да се размърдат и да приберат всички тарги седящи по паркингите без застраховки.

130

бронята

преди 5 години

Застраховки и за колите в авто моргите, е това е ЕС.

129

Ванката

преди 5 години

Бреей, кви застрахователи имат хората - плащат обезщетения без да си им клиент!

128

11

преди 5 години

Като е нямало застраховка откъде се е пръкнал застраховател? Нещо много неясно има тука.Абе работата е да ни дерат, караш не караш - плащаш.Аз предлагам и винетка да се плаща така - нищо, че не караш. Не е лошо и данък за кола да се плаща превантивно, без да имаш кола.

127

шофер

преди 5 години

A eвропейските магистрати искат ли леко да си гледат работата...И всъщност какво изобщо правим в ЕС, при положение че населението никой не го е питал иска ли или не да влиза някакви съюзи...

126

Анонимен

преди 5 години

До Го4оНе ГОЧО, не е уловка. Това е провокация на властта към населението. Пробва се! Управляващите имат работни екипи които мислят и съветват откъде може да се изсмучат пари. И второ - самия ЕС настройва хората срещу себе си с политиките си. Англия затова избяга.

125

По-по-най

преди 5 години

Застраховката трябва да е за водача бре! Какви МПС-та, какви гяволи?! Ама пусто лакомия и лобизъм - във властта пълно с мекерета и кукли на банки, застрахователи, акцизни въжеиграчи и прочие смукачи!За свещи и сандъци Ега им идат, за тях и цялата им семка!

124

Тодор Живков

преди 5 години

До МЕ 142Умажаемо МЕ. Помисли добре. Може ли МПС паркирано в гараж да направи ПТП. Ако кажеш ДА какво ще си помислят всички хора които го прочетат. ПТП-тата ги правят шофьорите. МПС е само средство за извършване на нарушение или престъпление. МЕ, от мен да го знаеш, в България много неща са АНТИ. В Европа много неща са АНТИ. И застраховките, и запалените фарове в ясен слънчев ден, и гумите, и крушките, и краставиците, и хиляда неща. На хората им писва.

123

Ме

преди 5 години

Това си е правилно. Щом колата е в движение трябва да е застрахована. Нищо, че по принцип не се кара ... Това е така и тук и навсякъде.

122

транспортна комисия

преди 5 години

Дали някъде по света има служебна ДЕРЕГИСТРАЦИЯ на МПС ? Това е чутовищна глупост на Московски и Радев!

121

Го4о

преди 5 години

"Екипа", който е написал статията се опитва да ни настройва срещу ЕС! Прочетете внимателно - това е УЛОВКА!

120

Анонимен

преди 5 години

да направят лесна, онлайн процедура за отписване на автомобил. баща ми го глобиха 600 лева, за жигули бракувано през 1994, но не-отписано. те от това правят пари тези измеккяри.

119

Анонимен

преди 5 години

В България има организации на автомобилистите. Помагат най вече при аварийни ситуации. Но интересите на водачите са и финансови. Тук е мястото на тези организации за противодействат на щенията на застрахователите например непрекъснато да искат все нови и нови пари. Законна форма на противодействие е протеста. Застраховките се вдигат, данъка се вдига, екотаксата се вдига, Всичко се вдига. Заможните репликират - като нямаш пари къде си тръгнал. Не е така. И бедните са хора. Или не са.

118

Анонимен

преди 5 години

В доста стани е така. Вземаш си номер и той си е твой до като сам не решиш да го смениш или до живот без значение дали си сменяш колата или не. У нас обаче няма как да стане. Ще умре далаверата със табелите.

117

Анонимен

преди 5 години

Застраховка даже и за тези които нямат коли !!! Лапайте до пръсване, ненаситни толупи !!!

116

Анонимен

преди 5 години

На бебето, количката ,колко ще и е застраховката? Че пречи на големите ви джипове и БМВ та. Ама те на НСО то и на фирми се водят.

115

пунта мара

преди 5 години

нямаш Гражданска застраховка , но пък застрахователя бил платил , кой застраховател - това е някяква пунта мара , имаш застрахповкаята - застрахователя се услушва да плати , нямаш застраховака - застрахователя плаща , ай сектир

114

Armagedon.

преди 5 години

До Armagedon 132.Тази измамна система -"Елате вие при нас,за да не дойдем ние при вас" няма бъдеще в един чисто икономически съюз.Тя има бъдеще само в политически такъв с елементи на мафия.Така обаче индивида е обречен на потисничество и безмерни страдания причинени му от несправедливото отношение към самият него точно от тези на които е дал доверието си "демократично",чрез своя глас в тяхна подкрепа за да управляват системата под формата на държавност в негова полза,като неин суверен.

113

Armagedon

преди 5 години

До до 123.Всъщност така и трябва да бъде.Номерът на автомобила да е един за цял живот( подобно на ЕГН-то) независимо от броя на автомобилите ти. Но които и автомобил да подкараш,трябва да си му сложил личният си номер. Ако го подкараш без номер глобата за това да е баснословна. А застаховката за причинени щети също да е на водача,т.е. на теб самия а не на МПС-то което караш в момента.Така правото ти на собственост се осъществява напълно без всякакви ограничения.Просто живота налага такъв модел