92

Анонимен

преди 5 години

Гражданската отговорност трябва да отпадне, това си е абсолютен еврейски бандитизъм.

91

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Точно и ясно.Има ли МПС номера, трябва да има и застраховка.Като няма да го караш, отписваш и сваляш номерата.Абе как все побългарявате нещата, та да ви е удобно.

90

Анонимен

преди 5 години

Тия от пак за неразбрали и пишат точно обратното. Не трябва застраховка ако колата не се ползва. Когато я караш тогава да

89

Гражданска позиция

преди 5 години

ВЪН ОТ ЕС!!!

88

Анонимен

преди 5 години

Като не караш колата си каква застраховка? Това е ясно! Другаде е проблема, подменя се принципа - върви, не върви колата да има застраховка. Или , ти ни дай парите пък ако щеш карай. От тук започва уродливостта. Уродливостта в принципите върху които се гради живота в ЕС ще се засилва. Водещ ще е принципа - давай парите, че са ни нужни. Овластените в жаждата си за пари ще измислят всевъзможни небивалици. Усилват и органите за репресия та който се опъне - БОЙ и ГЛОБИ.

87

Джедай Мастър

преди 5 години

Всъщност екипът на днеsбг или търси сензация, или нищо не е разбрал. Ако не караш автомобила, не е нужно да се застраховаш. В момента, в който започнеш да го караш, той трябва да има застраховка. Преди синът да го е подкарал, е трябвало да го застрахова. Кой е взел със или без знанието на собственика е без значение. В обратния случай примерно ще дам незастрахованата ми кола на жена ми, а тя нейната незастрахована на мен, а после ще твърдим, че всеки я е взел тайно.

86

През Дедовия Ми Е

преди 5 години

Да Armagedon. Виждаш ли тази новина в каква посока тласка мисълта ти ?,, Евр(еиският)опеиският съд е отсъдил ,, Нищо не е отсъдил, няма португалка нито жигула на трупчета, обаче от португалката вече говорим за Брексит и , че от ЕС нищо не става . Много добра новина 35% да повярват - добре е . Свършила си е работата. Борбата не е приключила , а и 9- ти наближава..пада Другаря за теб свобода...ха ха ха .

85

buldog313

преди 5 години

Застраховки и данъци спрях да плащам още 2007г. Един приятел адвокат тогава ми показа една далевера по която всеки може да си извади специален документ от ЕС който му позволява да си кара без застаховка и изобщо без да плаща аболютно нищо на държавата. Полицаите като те спрат няма лични карти, няма документи на колата.....просто им показваш този документ. Те чинно ти козируват все едно си шев на МВР, "довиждане господине, приятен ден" ..... Тази далавера я знаем 5-10 човека в Бг.

84

бай Иван

преди 5 години

И там ли изкривяват римското право,което е основата на законодателството в цивилизованите страни? Регистрацията на колата няма нищо общо със застраховката.Щом колата не се ползва,не амортизира пътя,не може да предизвика катастрофа,следва извода,че собственика не е задължен да пълни хазната на застрахователя! По същата логика,,щом аз имам лична карта,държавата трябва да ме задължи със застраховка живот???

83

лъжливи новини

преди 5 години

лъжат и крадат

82

През Дедовия Ми Е

преди 5 години

А и португалката , ако изобщо има такава е жертва, тя е обект на престъпление , а не виновен в този казус. Или тука с подобна глупост следите обществените нагласи ? Щом хвърлят пари през прозорците ....може и тука да клъвнат... Мамини папурчовци....:

81

През Дедовия Ми Е

преди 5 години

Пълни глупости. Статия от екипа .....кой е екипа ? В нета няма друга информация за подобна дивотия. Има 100 застрахователя , кой точно се излетя да изплати 473 345 евро обезщетение за трите жертви. Ами ако са се сбутали 7- 8 накуп кой точно е успял да изплаща ? Да даде половин милион и после да гони Стефка от Кривогащене да си ги вземе . Първо решаваш да се набуташ с тази сума , а после ще искаш да си я вземеш от неплатежоспособния човек, при условие , че не си страна по казуса. За какво ?

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен93Тоя shefa, не излизал от село, ама дава акъл дето го няма.

79

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.-----------------------------------------------От глад ще да е.

78

Solar Power

преди 5 години

До ArmagedonДа напълно си прав ако е открадната и собственика веднага подаде жалба вероятно ще му намали вината предполагам. Но по би трябвало винаги собственика да си носи вината и да съхранява вещите си подобаващо.

77

Анонимен

преди 5 години

До SHEFA 89На запад е тъй! Ако колата ти е на трупчета и на твоя лична територия пишеш декларация до КАТ и никой не те кара да плащаш. Ако е на улицата - плащаш! Ако е на улицата и без застраховка/такса плащаш глобица. Щом искаме ЕС - тъй ще е!

76

Анонимен

преди 5 години

До Димитър''И кой е застрахователя.....''Мите от жегите ще да е, препоръчвам ти сутрин да ядеш по едно варено яйце, ако имаш пари де. Иначе за тези работи си има застрахователни фондове.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен87Поздравявам Ви за коментара.Така е, но тази вина е друга и няма общо с гражданската отговорност

74

Анонимен

преди 5 години

*** пак го гласят да го резнат отзад.Ами какъвто сте си избрали за прАмиер такъв и ще го ручате, балъци.Не ще те Станишев ами лaпайте Шланга тогава.

73

Анонимен

преди 5 години

Нали викахте ; който не скача да е незнам какъв. Това е капитализма, банка, политика и обратното.