212

Анонимен

преди 5 години

Това с Калиакра вярно ли е? Разкажи подробности

211

Анонимен

преди 5 години

Нали знаете олиото Калиакра. След като заводът в Добрич беше закупен, някаква варненска *** мутра идва да му иска "такса сигурност", понеже това било тяхна територия. Човекът се оплаква в полицията, в следствие на което му взривяват колата, а този същият идва и му иска двойно. И логично - заводът е закрит, хората-съкратени, а пак ядем олио Калиакра, само че от завода на същия инвеститор в Румъния.

210

11

преди 5 години

До Ето товаМомче младо, знаеш ли колко пъти избираме следващия???4 години са много за мандат. Трябва да се измисли законен изпитателен срок - примерно две години и без бунтове, съвсем законно народът да ги подкрепя или изхвърля без бунтове и без *** вотове на недоверие.

209

Е па

преди 5 години

Като не ви харесва да сте сити и защитени - е ви сега капиталистическата джунгла. Който оцелее - оцелее, другите яжте дървото и без да мрънкате, да не рушите рахата на умните и красивите.

208

До 197

преди 5 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.

207

Лошо избирате

преди 5 години

Пичове, лошо избирате. Това иска и малко мислене, не е като да легнеш и да си пуснеш Черешката на тортата. Мисъл трябва. С изцепки от типа на Герб е без алтернатива - толкова. Блатото, цените, робският живот месец за месец.

206

муспи

преди 5 години

Всички бягат, бягат и парите, а евреите си стоят. Колкото и да е засекретен броя им, все ще са поне милион. - Всички редактори, режисьори, поети, художници, музиканти, доктори и адвокати, професори и въобще всичко в което не се работи, а живеят разкошно. Това е и Новия Ред за който оглушиха света. България е първа в тази класация.

205

как какви бе

преди 5 години

причините са НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА

204

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори гласувайте пак за ГЕРБ пък после пак се чудете защо все така лошо в БГ.

203

Все е нещи

преди 5 години

Ами и сега правим същото. На 4 години избираме нови. Е, те се оказват пак старите.

202

Супер ама

преди 5 години

Все е нещо, сега не правим нищо, само се вайкаме, а тиквите ни ликвидират.

201

Анонимен

преди 5 години

Като ви излъже - разкарвате го и следващия..Супер ама след 4 години.

200

Ето това

преди 5 години

Ви е проблемът - няма кой да изберем, затова се предаваме и приемаме да умираме бавно. Изберете следващия, дръжте му сметка, като ви излъже - следващия и т.н. Започнете с Костадин Костадинов, той поне направи нещо положително, колкото и да е малко, води на другите, които не правят нищо. Като ви излъже - разкарвате го и следващия.

199

11

преди 5 години

До Ег! Хубава работа!Питал съм няколко пъти тука и никога не съм получавал отговор:А сега кажи КОЙ да изберем, ако не избираме тикви?Кажи де - щом толкова знаеш, ама съм сигурен, че няма да отговориш!

198

Анонимен

преди 5 години

Абе кой нормален с пари ще инвестира в България? Хайде по-сериозно! Все едно да инвестирам в дворния нужник на съседа който по новият градоустройствен план се пада в моят имот. Заравнявам и засаждам райграса.

197

Анонимен

преди 5 години

Има БКП (уж БСП, Герб, Патки-роти и пр) - кражби много! Няма БКП - всичко ще се оправи!

196

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

у тая статя името на БОЙКО БОРИСОВ не треба да бъде споменавано!

195

Анонимен

преди 5 години

ЗАВОДИТЕ "КАЛИАКРА" ЗА РАСТИТЕЛНИ МАСЛА И МАРГАРИНИ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ДОБРИЧ В РУМЪНИЯ. ИЗНЕСОХА ЦЯЛАТА ТЕХНИКА ДО ПОСЛЕДНИЯ БОЛТ.Сега на олиото и маргарина "Калиакра" пише "Произведено в Румъния"

194

Анонимен

преди 5 години

Много сте ми смешни с тези комунисти, като малките деца които още вярват в дядо Коледа. Всичко тръгва от човека така че първо се замислете вие какво сте направили или не сте преди да гледате другите

193

Анонимен

преди 5 години

Проклети предатели Бегат в Лондон да работят и плащат данъци да размножават черната африканска раса .. Хранят по 5деца на африканско семейство - раса която не е от човешкия вид.. А по скоро абразивен(враждебен) билогичен вид .. създаден в ада..