12

Анонимен

преди 5 години

Защо Ролман не пише как принуди работници с повече стаж да напуснат предприятието му, а пише врели некипели, че ромите взимат обезщетение от Великобритания и Германия и затова не искат да работят. Не искат да работят не само ромите, но и българите защото заплатите са ниски, нищо общо с тези 900 лв. няма, освен това нормите са непосилни дори за дългогодишни работници, камо ли за начинаещи.

11

Анонимен

преди 5 години

За всичко е виновен Борисов.Той прогони младите и кадърните с калпавата си политика на управление.Даже е виновен и за дъжда който вали в момента на вън както и за лошото време и ще е виновен и за бъдещите снеговалежи през зимата.

10

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ПРИЧИНАТА Е ПРОГНИЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ФАКТЪТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИТЕ, РОМИТЕ И ПОТОМСТВЕНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТОЗИ ОТ НОМЕР 1

9

до реалист

преди 5 години

Да те питам ами ако остане ГЕРБ тоест Бойко и Цецо смяташ ли,че ще останат хора в България?

8

Анонимен

преди 5 години

Парите бягат от България. защото няма хора - в буквален и в преносен смисъл.

7

Анонимен

преди 5 години

Пак ли Дойчо и Вельо? Писна ми от тях. Голяма грижа му дръпнаха германците за нашего брата. Вече ни загробиха като нация, сега пък големи грижи за българските безработни. Само дето тая нация започвам сериозно да я ненавиждам. Изобщо не се и заблуждавам, че го правят от голяма грижа. Това си е чисто и просто злорадство,защото някой не им игра по свирката. Това е подло. и ако рекат да изоставят темата България точно в този момент ще направят единственото умно нещо от доста време насам.

6

Кратун

преди 5 години

Инвеститори, които си продават продукцията на запад по западняшки цени ми обясняват, че нямало как да плащат повече от 900 лева (сигурно бруто), защото това била особено високо заплата за бранша в България. А пък хората продължавали да бяга и предпочитали да берат зарзават в чужбина вместо да получават неговата щедра заплата. Я, оди се гръмни, бе!

5

Анонимен

преди 5 години

По големи предатели и шуробаджанаци от *** историята не познава.

4

бай-Митьо

преди 5 години

Освен б оклуци и измамници,други чуждестранни " инвеститори" не знам в България от 30 години насам. Ако някой е на друго мнение,нека ходи да им стане аргатин,та да види "кон боб яде ли".

3

Реалист

преди 5 години

Ако не дай Боже БСП мземе властта , чуждите инвестиции съвсем ще секнат.Всички бягат от соца като дявол от тамян.

2

Анонимен

преди 5 години

В тази държава всеки само иска, никой нищо не дава. Така че чакайте от умрял писмо . Ще има да си чакате. и продължавайте да не търсите вина в себе си. Щом хората са такива каква да ни е държавата?

1

КОПИ-ПЕЙСТ

преди 5 години

.............Според медията руският президент Владимир Путин е дал лично поръчение на бившия директор на Института за стратегически изследвания Леонид Решетников да оглави разработването на плана за действие.Решетников е генерал-лейтенант от външното разузнаване на Русия. Той е роден през 1947 г., има докторска степен от Софийския университет. Генералът владее свободно български и сръбски и говори гръцки. За него също се смята, че е бил резидент на КГБ в Атина.