232

Анонимен

преди 5 години

Просто да плащат повече и няма да оч бягат работниците!А чичко Ролман давал 900лв.!Е много пари са това...за него.Като няма уважение към работниците така.ще е!

231

КОМУНИСТ

преди 5 години

БЕЛИТЕ СТРАНИ КАКТО ВИЕ ГИ НАРИЧАТЕ ИЛИ КАКТО ГИ НАРИЧАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЧУЖДЕНЦИ СА НАШИТЕ ОКУПАТОРИ И КРЪВОПИЙЦИ ! БЪЛГАРСКИЯ ИМИГРАНТ ХРАНИ И ПОИ, РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА ТЕЗИ ОКУПАТОРИ. ТЕЗИ БЕЛИ СТРАНИ СА ЧЕРНИ, ТЕ ДЪЛЖАТ ТЕХНИЯ СТАНДАРТ НА НАШАТА СМЪРТ И РАЗГРАБВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ. БЪЛГАРСКИЯ ИМИГРАНТ ПОЛУЧАВА ПО ДОБРИ ПАРИ ЗАЩОТО ГИ ИЗТОЧВАТ ОТ НАС. БАЛГАРСКИЯ ИМИГРАНТ НЕ ХРАНИ СТРАНАТА НИ А САМО СВОИТЕ БЛИЗКИ И ЧУЖДИТЕ СТРАНИ ЗА КОИТО РАБОТИ.

230

КОМУНИСТ

преди 5 години

НИКОЙ ЧУЖД ИНВЕСТИТОР НЕ Е ИНВЕСТИРАЛ НИЩО, А САМО ИЗТОЧВАЛ И ИЗТОЧВА БЪЛГАРСКА КРЪВЧИЦА !

229

КОМУНИСТ

преди 5 години

Минерална вода Банкя е на Кока кола, почти всички пивоварни са чужда собственост, почти всички банки също, ЕВН, ЧЕЗ, Дънди прешън - източваща златото, Метро, Била, Карфур, Кауфланд, всички монополи- чужди, американски ТЕЦове, ВЕЦове и т.н. Всички кожодери, кръвопийци на българска кръв са чужди, а долните продажни п.с.ета ви залъгват че нямало чужди инвестиции и че комунистите са виновни за всичко. Тези комунисти ли са бе мааам.... ВСЯКА ЧУЖДА ИНВЕСТИЦИЯ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ !

228

Анонимен

преди 5 години

Бах му м...та,със тази статия открихте Америка!Инвиститорите търсят печалба,което е нормално!Като няма кой да работи и 1 процент да е данък печалба,печалба просто няма!Важно е ,че Иванчева е в панделата и всичко е точно!

227

Мда

преди 5 години

Коментарите са директен отговор на въпроса. Един дъвче бкп, друг сигурно ще ни припомни Виденов, трети още бере плодовете на комунизма. Миналото е минало, вземете си поукипе и мислете как да направим по-добро бъдеще чрез действия днес. Всичко друго е лежане на дивана и промивки с риалитита.

226

Др. Уотсън

преди 5 години

''От десет души, които Агенцията по заетостта ми изпраща да приема за работа в моето предприятие, седмина направо ми заявяват, че не искат да работят, защото в противен случай щели да загубят получаваните от Великобритания или Германия социални помощи за безработица и плащанията за деца.''За Германия не знам, но в Англия хич си нямат и хабер, ако взимаш някакви помощи при тях и започнеш работа в България. И като цяло социалните помощи взеха здраво да ги орязват.

225

Анонимен

преди 5 години

Трябва ни политик като Ердоган. Да гони само интереса на държавата без да се кланя на чужди.

224

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ НАГЛИЯТ ХИТЛЕРИСТ ПРИЗНАВА, ЧЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА БЪЛГАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕЛИКАТА МУ ФИРМА, 1500 ДУШИ ИЗБЯГАЛИ ОТ ***, НЯМАЛ ПАРИ ДА ИМ ПЛАЩА! ПФУУУ!

223

Анонимен

преди 5 години

отговорът е в заглавието! защото няма хора, как да има пари, с хората заминават не толкова по икономическа причина, а поради липсата на справедливост в България, липсата на морал сред обществото, а парламента е отражение на това общество.

222

11

преди 5 години

До Е, хубава работа!До тогава няма да ревеш тогава! Не каза КОЙ от кандидатите е трябвало да изберем!

221

Анонимен

преди 5 години

Ясно, ако българите в чужбина престанат да пращат пари, ще има пълен колапс! Страната зависи от това! Сега искам да чуя евроатлантиците и *** на ББ да си кажат мнението! Какво стана!? Опариха ли ви? Събудихте ли се вече от розовият сън!? Или още вярвате че сте равноправен член на ЕС с растяща икономика? "Бойко ще ни оправи" с "Бойко напред" Истината боли! Колкото по рано се свестите повече възможности има.

220

Анонимен

преди 5 години

Всеки бяга от държава населена с деца/народ "индиго"!

219

venix

преди 5 години

Въпросът е, не че хората не желаят да работят, а това че трудът им не се заплаща както се заплаща в белите страни. Спомнете си за бълхите и аквариума. Като махнеш аквариума, бълхите продължават да скачат в същите рамки. Един човек като е свикнал да получава 400 лева, трудно би си помислил, че трудът му може да струва 4000 лева. И цялото това нещо е държавна политика. Всичките европейски пари в БГ отиват в едни и същи джобове и за обикновения човечец нищо не остава.

218

защо?

преди 5 години

16.3 (61 л.) галона бензин - 40 $ (64 лв)България - 16.3 галона ; 61 л. x 2.20 = 134.2 лв

217

Е, хубава работа!

преди 5 години

До 11Как Кой?! Мен! Но май вече и аз не искам да се занимавам с този "*** народ"(цитат от Божидар Димитров - светла му памет!) Да работиш за неблагодарни "работодатели" е неблагодарна работа. Но! Преди всичко трябва "работодателят" да се възпитава и се учи да мисли!Още от люлката! Умният Народ си избира умни вождове! Но до тогава...

216

нямазначение

преди 5 години

каква е логиката дейността на арабаджиеви да продължава и да не им затворят хотелите, слад като има съмнение за злоупотреби, или защо държавата плаща когато частна фирма взривява цистерни, защо не изискат от сърбия цветан василев да бъде предаден....в тази държава няма нормална логика и няма мислещи хора...ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО

215

???

преди 5 години

Този чужд инвеститор твърди, че в Сърбия "конюнктурата за нови инвестиции в момента е отлична", за разлика от България.Но не ни се обяснява защо. Това е трябвало да го попитат. Да не би сърбите да са се съгласили да работят за по-малко пари, в сравнение с българите? Не ми се вярва.

214

Не искате

преди 5 години

Социална държава, защото комунизмът е лош, не искате капиталистическа държава, защото посредствените са роби на предприемчивите или силните. Какво искате тогава?? Хващайте ракетата на Муск и към Марс да строите вашия идеален свят.

213

нямазначение

преди 5 години

на тази територия няма логика...пуснали за издирване арабаджиеви, обискирали хотелите им, но ХОТЕЛИТЕ не са ги затворили..чудесна българска логикане обвинявам по никакъв начин тези които се изнасят от тука...крадлива, мутренска държава