35

Анонимен

преди 5 години

До в грешка сиБе има и хубави хора, но са малко и живеят вдън горите тилилейски и нямат думата. Това са истинските българи. Останалото е ***, издънки, рожби на кръвосмешение и т.н.

34

Анонимен

преди 5 години

Мили Боже.............пък после ми разправяйте, че посолствата ни работели лошо, защото все другите, външни сили били виновни, защото геополитическата обстановка била такава и т.н и т.н. Вие изпращайте такива тетки от пазара, пък ПОСЛЕ ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНИ ЗА ПРОВАЛА НИ ВЪВ ВЪНШНАТА ТЪРГОВИЯ И КОМУНИКАЦИЯ! а КОЛКОТО ДО ТОВА ДАЛИ САМО ТРИМЦАТА...............АЗ МИСЛЯ, ЧЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!!! Щом пробойните в кораба са много, то се знае какво става с това пробито корито!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28По-скоро какво ще правим с искрено вярващите им избиратели ? Това е най-големия проблем. Има много лековерни, неуки, необразовани, некултурни, безпросветни и нагаждачи сляпо вярващи в определена "партия". А докато съществуват такива няма как да се очистим от тая пасмина наричаща се "държавници" и "политици".

32

в грешка си

преди 5 години

До Анонимен 18В България корупцията е начин на живот!Това,че всички пищят срещу нея е част от играта!Ако се намери наивник,който да я спре,ще има революция каквато света не е виждал!От 5,000 години тук е така,хората по друг начин никога не са живели!И не знаят как да го правят!!

31

Чикън

преди 5 години

С тия двете спокойно ще се излагаме и международно!Къде му отиде акъла на Бойко?

30

Анонимен

преди 5 години

Който и да погледнеш, от изброените по-горе министърчета, и *** за зеле не става от тях!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Абе на този Арабаджиев малкото му име нали е Въльо, защо го наричат Ветко ?Вълчо, Вълко, тези има много, включително, че е кръщаван на Вълко Червенков. Което в един момент не е било добре за него, та е решил да посмени името...Биографията му също е чудна, разбираш защо жена му изсече японските вишни пред Кемпински.

28

Анонимен

преди 5 години

С други думи кораба потъва нормално, а плъховете бягат въпроса какво ще правим с капитана, пардон тиквата.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Там е работата, че магаретата се надушват. И доста голяма част от народонаселението са именно посредствени с престъпни наклонности и болни амбиции най-малкото за имането на съседа. Така че ГЕРБ е предопределен резултат в изборите. Те и другите не са стока, но не могат да се вредят понеже има и външна намеса.

26

Анонимен

преди 5 години

Цачева с фалшивата диплома! Брутално невежа и отблъскваща с вид на мъж облечен в женски дрехи.

25

zeus

преди 5 години

Само в България след като се издъниш тотално, вместо в затвора, те крият посланик някъде...

24

Анонимен

преди 5 години

И как после да имаме дипломация, като всички такива провалили се ги наместват на подобни места?!

23

Анонимен

преди 5 години

Само най-нещастна човешка креатура, въплащаваща посредственост, престъпна сконност към кражби и болна амбиция, може да бъде член на герб!

22

Анонимен

преди 5 години

Кака Цецка - кранистката пъра дипломатка. Хубаво поне че е в Косово та да не се показва. А Руменка в Израел е ясно за чии интереси ще работи. Няма да са българските.

21

Дуло

преди 5 години

Абсолютно безсмислени ротации с цел да се избута някой друг месец. Боко знае че е изхабен отвсякъде и без грам мисъл за тази държава се опитва да спечели време, не е ясно за какво. Такъв некадърник е нямало в новата ни история.

20

Анонимен

преди 5 години

Тия двете са нагли, невежи, крадливи и бивши комсомоско-партиини активистки! Излъчват гнус и тиня!

19

Анонимен

преди 5 години

Абе на този Арабаджиев малкото му име нали е Въльо, защо го наричат Ветко ?

18

Анонимен

преди 5 години

До МорскиНямаме бъдеще нито с цялата "политическа класа" нито с всички "бизнесмени" и "кръгове" и "обръчи" нито даже с хората от сферата на културата и изкуствата. Никой от тях не става за абсолютно нищо въпреки че тук там има някакви успехи. Като цяло посоката е тотално погрешна ако въобще има посока. Съмнявам се. Никой няма стратегическо виждане за държавата понеже са еднокнижници и разбират само от далавери.

17

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее нашто полицайче на село, кат стане дума за Румито-полицайката и си бърка веднага с едната ръка в джоба бе, пък ако стане дума и за Бойко-веднага опъва и другия джоб отвътре...та па-малко да пишат за тях, че цял ден с ръце в джобите ще стои и работа няма да похване-от тях все на чесане го избива бе...

16

Анонимен

преди 5 години

Това, че само ги разменят означава, че кадрите реално не са заменими и нямат политическо бъдеще. Този модел на управление е обречен и ще си отиде с Бойко някой ден. Вероятно и него ще се опитат да заменят.