155

Ще бъде

преди 5 години

Цеца- Беца- Меца, незаменим кадър- народна любимка, толкова препатила, и продължава да тегли българския хомот. Сега като мутрата от банкя я внедри да посланничи, основно на себе си, ще бъде още по- полезна за бг обществото! Ей на това се казва " грижа за хората"

154

Анонимен

преди 5 години

Аз лично никой от известните нам политици не очаквам "да ни оправи". А ако от изборите зависеше нещо,то те щяха да бъдат забранени, както е казал един от американските президенти

153

Анонимен

преди 5 години

Където и да я сложат Цачева, все ще е унижение за останалите. Юрист само на хартия. КС няма нужда от такива.

152

Анонимен

преди 5 години

В България да си *** е здравословно и престижно.Всичкото поне малко по-умно и предприемчиво бяга от управляващите и останалия народ. Ив. Вазов, който е един писател ... *** няма друг, та той пишеПреклонената главичкаОстра сабя не сече.Който не бяга го тероризират и убиват на място.Къде наши, къде чужди *** и после искате посланици от кариерата и доблестно офицерство.Ми отде да го вземем?!?Ако се прави на много умен - при Тангра.

151

Анонимен

преди 5 години

Другите държави назначават хора от кариерата на дипломатите със съответното образование!Ние като по-умни пращаме посланици,депутати,прокурори,и случайно станали министири!Затова сме и на това дередже,всичко ние шуробаджанащина и партийна мафия!

150

145

преди 5 години

Какъв съм няма значение, защото не съм публична личност и не взимам пари от държава.Например аз ако си постна селфита от Оскарите с Майкъл Дъглас и ти ме попиташ кой ми плаща пътуването аз ще ти отвърна, че не е твоя работа.Ако обаче го направи Бг министър никой не го пита.Що не пуснеш едно търсене на "министър селфи" на гугъл картинки?

149

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 145 Ти па си много убав.Я дай снимка.

148

Друг пенсионер

преди 5 години

Да върне Цветанов за министър на МВР, че бандитите и полицайте са развилняха. А Цецо ги вкара в миша дупка за няколко месеца.

147

о боже

преди 5 години

вземи всички тикчи и пъпеши ..високо на небетоколкото висок е интелекта имабе хоравие гласите тези невести за Израел за Черна Гораами това е обида за тези държавикакто навремето Казахстан се обиди за Филчевда проследим кариерите у успехите на дамитеРуми- социолог -0 въртешен мин- 0 сега пос ранникЦецка - рабфак , нещо си в плевен 0 , кандидат п резил дент , сега на морето ББ ....много си злевинету е много малко..да и постна книжка,Срам за държавата

146

Ypsy

преди 5 години

Anarhisti, fashisti i teroristi ot dps i bsp v ataka...

145

Шопо

преди 5 години

Че ни оставят без ,,*** на нацията,,...

144

baiko da se tragne

преди 5 години

vijdame vsi4ki i ot gerb i cela balgari9 kak se zamazvat ne6tata no mafi9ta ima mnogo pari i kopyva vsi4ko zatova i podadoxa raka na cvaki da moje da gi iprav9 po nana dolni6tata toi e edin tolkova da mileeza balgari9 6te6e da se kanditadira za mbr posta igilpak kadeto nemoje da se vnedrisamomnagryb9vaaoje da obijda i daakobotgovoren i6te6ee6e

143

Анонимен

преди 5 години

Аз друго не разбирам!Що лицата на снимките на българи под 30 години са много симпатични и приятни, а някъде след 45-50 се превръщат във груби и *** физиономи.Никой не ще да са красиви, но поне да са удохотворени. Да говорят приятно и разумноИ да се държат възпитано.Само като гледам физиономиите на политиците в България ме обхваща един душевен дискомфорт, който се засилва, като прочета какво са казали, а ако гледам някое видео с тях много се задълбочава.

142

молба

преди 5 години

Бойко, не изпращай никъде "мама" Цецка! Без майка ли искаш да ни оставиш? Сираци ли искаш да бъдем?

141

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"На тези двете, мога да предложа пост - магазинерки в кварталният плод-зеленчук в М.Рудник, на последната спирка на тролея."--- "Плод-зеленчука" е държавен, хората от квартала по принуда ще пазаруват там и тия пак ще се "нагушат" (ще краднат) по социалистически. По-добре - продавачки на "Женския пазар", като частнички, за собствена сметка. Там хората ще ги подминават и няма да има далавера.

140

Iceblast88

преди 5 години

До 140Докато във властта са все комунисти, разбира се, че по важно ще е лоялността към партията пред това дали калинката има качества. Разбойко ще си ги мести като пръдливи докато може, сега за да не му се налага скоро да ги сменя ще ги прати на места където колкото и да се излагат, да е малко вероятно простотията им да стане публично достояние и да няма повече поводи за рокади. Затова консули на майната си, да взимат заплатки и да не правят нищо. Перфектната длъжност за герберче.

139

Анонимен

преди 5 години

И Бъчварова поназнайва иврит или е запозната с културата на Израел, за да ни представлява в Израел?

138

Анонимен

преди 5 години

Нито веднъж в статията не се спомена чия компетентност налага човекът да поеме този или този пост. Това е местене на пешки, а не квалифицирани хора. Докато това е нещо нормално, ще сме на този хал

137

Кон

преди 5 години

Познавам няколко пенсионера избиратели на герб. Всичко останало не са. Не е толкова сложно да бъдат изритани, още-повече че е необходимо. И, разбира се да не се повтаря - бандити на власт.

136

Огнянов

преди 5 години

За како ги тътрят на ляво и на дясно тези селски баби?Чий роднини са!