32

House M.D.

преди 5 години

Фалшива новина! Цитира се несъществуваща информационна агенция. А и г-н Маас добре знае, че няма такова нещо като "нацистки поздрав". Поздравът е римски. Освен това, НСГРП е лява партия. Понятието "десен екстремизъм" е оксиморон. С екстремизъм се занимават само леви политпросветни течения.

31

Анонимен

преди 5 години

Германия се отърсва от кошмара на пияни ватенки и американски бомби! 7 десетилетия стигат!

30

Бау

преди 5 години

До ПаскалТака е; народът е казал - покрай сухото гори и мокрото. Не може да бъде иначе. Това не значи, че трябва да ги мразим.

29

Някой

преди 5 години

До zeusОт какъвто и произход да е - той е само един от многото. Твърде много чистокръвни германски жени и мъже загубиха живота си от ръцете на "гостите", поканени от собственото им правителство.

28

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да говори твърде много на либерастващите тикви в Германия !!

27

Паскал

преди 5 години

Били са обиждани и италианци, така че не се радвайте много защото ако скачат на италианци какво остава за българите?

26

СТАРШИНАТА

преди 5 години

СЛЕД КАТО БАБА МЕРКЕЛ ДОВЕДЕ ГЕРМАНИЯ ДО НИЩОТО,ТО САМИТЕ ШВАБИ ЩЕ НАМЕРЯТ СЕБЕ СИ,ЗАЩОТО ТОЗИ ПРОЦЕС ЩЕ НАБИРА СКОРОСТ И НЯМА ВЛАСТ КОЯТО ЩЕ ГО СПРЕ. УНГАРИЯ ИТАЛИЯ АВСТРИЯ СЕГА ВЕЧЕ И ГЕРМАНИЯ СЕ СЪБУДИ ЗА ДА МОГАТ ЗАЕДНО ДА ДИСТАНЦИРАТ ФРЕНСКИЯ *** И ТАКА ЕВРОПА ЩЕ СЕ ЗАПАЗИ!

25

Добре де

преди 5 години

Ами ако все пак Хитлер е още жив и се появи кой ли ще спечели следващите избори. Питам само.

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя да не се чуди много много, сами си го направиха.Явно не помни историята, че в Германия нещата стават за една нощ, да не цитирам коя нощ.

23

Анонимен

преди 5 години

Как няма да откачи Немеца като във всички сайтове на Университетите в Гемания специална информация за кандидатсване за Бежанци а какво ще прави Геманеца ще рабори нискоквалифицирана работа щото Бежанеца трябва да непременно да следва в УниверситетНемците имат превилегии за кандидатстване в техните университети. Целта на немските власти е колкото се може по-бързо да направят работоспособен и квалифициран материал. Ето гледайте, цъкайте и се учете как се изгражда най - силната икономика в света!

22

До Зевс

преди 5 години

Къде пак намеси САЩ и Путин. Европейците са поне трета световна сила и абсолютно сами и съзнателно пуснаха ордите. И през България продължават да влизат хиляди могранти но сме си затворили очите и се правим на невинни.

21

Анонимен

преди 5 години

В Швеция гостите продължават да палят автомобии.

20

Анонимен

преди 5 години

Теа Неонацита ако бяха малко по-умни шото те не са щяха да отидат да запалят Бундестага , демек всичко е една ПОР++--НОГРАФИЯ

19

Анонимен

преди 5 години

ХИТЛЕР ИДВА НА ВЛАСТ С ПОМОЩА НА МНОГО ПРОПАГАНДА!!!УЧУДВАЩОТО Е , ЧЕ ГЕРМАНИЯ ЧАК СЕГА СЕ СЪБУЖДА!

18

До 1

преди 5 години

Първак,прав си отвсякъде! Огромното и умишлено унижение за Германия сле ПСВ,позорните клаузи на капитулацията,подписани във Вагонът,чудовищната,невиждана в светът следвоенна инфлация - и на сцената се появи Адолф.Обаче знаеш ли - той няма актуален заместник - досега да се е показал отнякъде - само средна ръка лидери,слабички за решителен обрат...Значи? Ами да - Путин,засега звучи леко фентъзи - но паживьом и увидим - просто няма кой друг да Спаси Европа,а дотогава - Руссланд юбер аллес...

17

Анонимен

преди 5 години

Германия може да е най-силната икономика. Но това не пречи да е най-слабата съпротивителна сила срещу нагазващата арабска агресия. Мисля, че положението е страшно. Арабите се плодят като мишки и само след десетина години така ще ги залеят, че немците няма и да разберат какво се случва.Изпускат вече и последния влак да направят нещо.

16

Анонимен

преди 5 години

Много рев, много плач нацистите та нацистите, а кой докара нещата до тук не бяха ли евро либерастите и Меркел ханъм, а сега видите ли кой ни такова гащите.

15

Адолф

преди 5 години

Преди 40 години турците отидоха да работят за следвоенното въстановяване на Германия а в България,Румъния и бивша Югославия си беше комунизъм никъде не те пускаха.

14

Анонимен

преди 5 години

Как няма да откачи Немеца като във всички сайтове на Университетите в Гемания специална информация за кандидатсване за Бежанци а какво ще прави Геманеца ще рабори нискоквалифицирана работа щото Бежанеца трябва да непременно да следва в Университет

13

Анонимен

преди 5 години

Предаде ТАСС а си копирала Текста от сайта на БТА , собственика на Медията ви е за Затяора , с кражби се прави Бизнес