12

Някой

преди 5 години

Истинският позор за Германия е това, че германци биват избивани по улиците на германски градове, с мълчаливото съгласие на германските власти.

11

Ein Berliner

преди 5 години

Може ли ГЕРМАНИЯ да се превърне отново във ВЕЛИК ГЕРМАНСКИ РАЙХ, с който всички останали ''ВЕЛИКИ'' СИЛИ ще трябва да се съобразяват??? Отговорът на този въпрос могат да дадат само самите ГЕРМАНЦИ!

10

FAKE NEWS

преди 5 години

Новини за Германия преработени през Руски сайт , това ли заскужава българина да ви чете FAKE NEWS

9

Анонимен

преди 5 години

Немците сбъркаха още преди 40 години, когато започнаха да приемат безогледно турци, да им работят черната работа. Сега цялата тая либерастия ще им излезе през носа. Защото при едни по-сериозни размирици, ще пострадат всички.

8

Анонимен

преди 5 години

Не народът на Германия, а управниците им са ненормални.Германия не са само източно германците!Повечето от германците в Западна Германия не подкрепят тези изблици на расизъм!

7

Тео

преди 5 години

Всички политици говорят едно а мислят ... това, което им казват истинските управляващи - ерго бизнеса. В щатите са направили един експеримент - в национален парк избили всички хищници. След 3 години всички тревопасни - елени, сърни, започнали поголовно да боледуват, защото за слабите и болните е нямало естествен подбор и са се появили епидемии. Е, и на немците сега им пуснаха вълци за да могат да се стегнат малко. А това е защитна реакция на организма Германия. Всичко е очаквано и върви по план!

6

Анонимен

преди 5 години

Не реагирахте и допуснахте фашисткия преврат в Украйна, където идолът на управляващите е Бандера. Така че сега е меко казано лицемерно да осъждате германците, на които май им писна бежанците да правят каквото си искат.

5

Анонимен

преди 5 години

Обикновени фашисти. Уж бяха демократи

4

Анонимен

преди 5 години

Не народът на Германия, а управниците им са ненормални.Вместо да наказват престъпленията на арабите, те ги прикриват.Също както у нас прикриват престъпленията на ромите.Само че на немците им дойде до гуша.

3

Анонимен

преди 5 години

Тези поздрави са най-хубавото нещо в Европа от началото на ислямското преселение. Знаех си, че рано или късно ще дойде време разделно за чаршафите!

2

Анонимен

преди 5 години

"Ако по нашите улици днес отново се показват нацистки поздрави, това е позор за страната ни", заяви министърът."Само комунистическите копои, могат да проповядват нацизъм!

1

Анонимен

преди 5 години

Господа управляващи, вие направихте това възможно. Нацизмът се е появил по същия начин. Всеки народ си има граница на търпение.