28

Анонимен

преди 5 години

Проблемите за Европа тепърва започват. Истинските европейски политици бяха тези от 70-те, 80-те и 90-те години. Плодът на техните виждания берем сега - силна и процъфтяваща Европа. След 20 години ще се види плода на псевдополитиците Меркел, Юнкер и всички останали - конфликти и кризи.

27

Shark

преди 5 години

От подобна ситуация се е пръкнал малкия мустакат човек през 39-та. Е, не са били бежанци, но е имало напрежение в обществото. Сега пак има, и това е по вина на баба Меркел, която не знам защо германците я преизбраха. Или спечели изборите по начина, по който ГЕРБ печелят при нас.....

26

Циник до 29

преди 5 години

"Браво на германците и жалко, че и тяхната полиция е като нашата - на грешната страна, вместо да подкрепи хората"----------Колега , много си прав! Когато Асеновград се вдигна против ромските безчинства , жандармерията ги защитаваше с пaлки... така и в Германия.Чудя се - какво ли си мислят немските полицаи - наистина?Тръгнали да бият , и арестуват съгражданите си - за да защитят две тарамбуки убийци

25

NoName

преди 5 години

Германците ПАК повлекоха крак, ще става страшно в Европа!!!!

24

Берлин

преди 5 години

На- най големите неудачници за всичко са им виновни комунистите

23

Анонимен

преди 5 години

Демократите са пребоядисани комунисти! ЕС, ООН, СБ.... това също са комунситически организации. Всички които подкрепят глобализма са мръсни комунисти!

22

Бай Иван

преди 5 години

Интересно, защо няма ,когато талибани разчекват децата им ;) ????

21

Анонимен

преди 5 години

До Хюго Бос До 21Много ги мешиш нещата бе брадчед. Пълна бъркотия ти е в глъвътъ.

20

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е България да излезе от ЕС и НАТО!

19

Хюго Бос До 21

преди 5 години

В момента се зоват либерали, демократи и пр. марксистка ***

18

До 10

преди 5 години

Говори за себе ди, става ли ? Квалификации не ми давай. Това либерастите го можете най - добре - да квалифицирате другите според вашите си ограничени плнвтия. Погледни кой е за ислямския башибозук- все леви ( а.к.а либерали, демократи) болшевишки партии , закърмени с делото на Маркс.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Брадчед, ти жив комунист виждал ли си след като въобще никога не е имало ни комунизъм ни комунисти ?

16

Анонимен

преди 5 години

За абсолютно всички проблеми са виновни комунистите! Единствения добър комунист е този който лежи на 2 метра под земята!

15

Хюго Бос

преди 5 години

Да припомня на левашката медия, с тези драматични снимки как след протеста на левите фашисти в Хамбург кмсше500 ранени полицаи, 100 души ранени к щети от изпочупени и ограбени коли и магазини за 12 млн. евро. Съмнява ли сенякой от коя страна е станало насилието? Как толкова дни нямаше арестувани и насилие на т.нар. нацисти, расисти и прочие , но избухва с контрапротеста на левите фашисти от Антифата?

14

Анонимен

преди 5 години

До До 10Тоест козячните. Понеже те реват да се любят мигрантите неистово. Не се въртете като фурнаджийска лопата. Но това пък всъщност ви е основната характеристика.

13

Анонимен

преди 5 години

До Хюго Бос до 4"Динковците" грабиха мигрантите и се правиха на герои. Нещата у нас никога не са били както трябва.

12

Анонимен

преди 5 години

Време е Германия отново отвори пещите! Но този път да са по големи защото ще трябва поберат и либерастийската ***.

11

До 10

преди 5 години

Болшевиките не се интересуват от истината.

10

Хюго Бос до 4

преди 5 години

Когато ние протестирахме в София, те посрещаха башибозука с курабийки, мемета и цвета и им ръкопляскаха за геройството да пресекат нелегално границите. Когато тук Динковци ловиха и пъдиха башибозука, ни наричаха расисти, втора ръка хора ит. н. Да си припомним и немските леви фашидти, които идваха да режат оградата по границата - малко бой ядоха от башибозука. Още има да ядат докато се усетят.

9

Анонимен

преди 5 години

До Европа - освен ако не са вражески деца ;)