68

Наблюдател

преди 5 години

***, разбира се, арестуват всичко бяло което не е съгласно с тях. Но кафяво-сивкавите престъпни навлеци са защитен вид.

67

Сп???нс

преди 5 години

От миналата седмица слушам новините и си давам сметка как из европата сменят песента. В първите часове и дни казаха че ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ са , а после започнаха да казват ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ извършители , за да се стигне до ЗАПОДОЗРЕНИ и ПРЕДПОЛАГАЕМИ ЗАПОДОЗРЕНИ....

66

Слав

преди 5 години

До всички, които се възхищават на неонацистите!!! Германците са двулични и нагли. В съзнанието си са нацисти. Те еднакво мразят и араби и славяни вкл. българи. Ние се трепем за некой талер а те все недоволни и ни дискриминират. С кеф биха ни обгазили. Та дреме ми на schwansa за швабюхите.

65

голямото плащане

преди 5 години

Колкото по-лошо става,толкова накрая ще е по-страшно!

64

ПЕНКО

преди 5 години

КАК МИСЛИТЕ ??? :" ИМА ЛИ ТУРЦИ СРЕД ПОЛИЦАИТЕ АРЕСТУВАЛИ ГЕРМАНЦИ ПРИ ПРОТЕСТИТЕ В КЕМНИЦ ???" ТУРЦИТЕ СА СИ В НАТЮ -НЯМА ПРОБЛЕМ !!!

63

Ставрю

преди 5 години

Лично от авгамистанец при с кандал в Мюнхен съм чувал думите,, скоро ще ви превземем и няма да имаме милост ще ви хвърчат главите,,, и арестуваха ромънеца а авганистанеца го пуснаха. Това е политиката на Германия Холандкя Белгия Франция. И вярвам че не повече от 30 години европа ще си сърба попарата. Оочти във взяко село вече има джамии.

62

Анонимен

преди 5 години

Това само ще влоши нещата, обратната дискриминация до това води!Не може да толерираш този който не работи, не спазва правилата и е само консуматори на социал, за сметка на тези които работят и спазват правилата! Търпението си има граници, а те вече са преминати!

61

Анонимен

преди 5 години

ЩАЗИ пипа здраво - успя да се трансформира и в крайното дясно в Източна Германия!Еваааларката

60

амед

преди 5 години

Мир Вам, Европа е наша! Германия е наша!! Жените Ви са наши!!! Аллах е Велик - завладяхме цял континент без изстрелян куршум!!!!!!!!!!!!!1

59

Fck

преди 5 години

Полицията е инструмент на властта. Значи Германци задържат. А иракчани и сириици бият и изнасилват? Скоро Германия няма да е същата!!!!

58

FAKE NEWS

преди 5 години

FAKE NEWS е тоа Текст не са 300 задаржани а вандали Група от 300 човека които са се опитали да се присаединят към протестиращите на AFD , тоа сайт Днес.бг освен да краде Текстове от интернет за друго не става

57

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ ГИ АРЕСТУВАТ, ЗНАЧИ СА ПРАВИ.

56

Социопат

преди 5 години

Кюрдите от сирия и ирак са се сдушили в Германия...

55

Анонимен

преди 5 години

Баба Шмъркъл мълчи като бит г.з

54

реторичен въпрос

преди 5 години

Дали тези арести ще решат проблема...или ще създадат нов!?

53

к0нсерва

преди 5 години

трети закон на Нютон: на всяка сила има равна и обратна по посока сила на противодействие. Та, ЕС сами създадоха, крайно-лявонто. Всъщност Изперкел, направи расисти безброй хора в Европа - това е най-значимото и голямо постижение като политик!!

52

Анонимен

преди 5 години

наи много 10 години и ще започне гражданска воина в европа срещу насилственната замяна на европеиското население с тъмнокожо и ислямско зад което прозира сянката на цион

51

Политик коректно

преди 5 години

Тези две думички съсипаха света! Това е един нов начин на диктатура! Ако не си в графите на някоя етност, гей, травестит, мюсулманин, *** итн, можеш публично да бъдеш линчуван ако само се осмелиш да си дадеш мнението! Това е базата на сегашната Европа! Тези хора само защото са в тези графи, имат само права без задължения! На останалите, се обръща гръб. Трябва едва ли не да се извиняват на вечно обидените и лъмтящи за още права колективи! За това се събуждат крайно десните! ЕС сам ги стимулира!

50

последни новини

преди 5 години

чухте ли - убиецът от Кемниц, законно регистриран с бежански статус в България. Ако това е каквото евроубийското правителство пуска законно в България и Европа, представете си контрабандно трафикантите какво внасят през границите на родината ни. Като правителството не пази народи си, каква е функцията му?!

49

Анонимен

преди 5 години

Всичко идва от идиотските политики на Меркел и на Брюксел! От безкрайната чудовищна толерантност и привилегии към всички групи, и тотално обръщане на гръб към хората си! Това е цяла Европа. В БГ всички знаем какво стана с ромите! Меркел е която стимулира крайно десните партии! И не! Това не са групички от хулигани! Орбан, Салвини, Льо Пен не са където са, подкрепени от групички, а от милиони граждани на които им писна да търпят! Затриват страните им пред очите!