238

ДС

преди 5 години

Симето продаде ордените на дядо си!? Да се маха, заедно с придворните!

237

Анонимен

преди 5 години

Най-грозно беше, когато той използва властта си, за да изскубе толкова много имоти, които бяха държавни. Когато той се върна беше казал, че не иска нищо. Беше гол като пушка. После малко по малко изскуба толкова много. Той никога не иска да взима... и винаги взима. Дори сега, след толкова много дела, трябва да е благодарен, че държавата все пак му даде място, което да обитава, понеже той пак дойде безпризорен, точно както тези преди него така наречени царе.

236

Анонимен

преди 5 години

Да вземе със себе си и фамилията Софиянски,както и всички корумпирани "царски" министри,които забъркаха тази каша,по заповед на "царя".

235

Царя

преди 5 години

Е човек да не си направи майтап с тоя *** народ и веднага свалят потурите от преданост и нямат *** отдолу. Радост за окото бедни ми народе.

234

Гошето

преди 5 години

Крадлив дедо, катафалката ти няма да има ремарке. Скрий се, че достатъчно си опротивял на народа.

233

Агент 07

преди 5 години

Не ни плаши с ново изгнание. В изгнание са два милиона българи, за което си виновен и ти. И едно въпросче: Къде са дворците, горите и т.н. на Тодор Живков? Народе???

232

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да му оставят Врана. Колкото и да се отрича Фердинанд все пак е вложил много собствени средства в дворци и паркове, наред с парите от цивилната листа."A на тези хора които последните 30 години вложиха живота и здравето си да работят за чорбаджиите и сега са с 300 лева пенсия няма ли някой да им остави един дворец? Все пак някои направиха милиони от труда им при демокрацията?

231

Анонимен

преди 5 години

Има моменти, в които си мисля колко би било грозно да ме принудят, и то при една демократична България, към второ изгнаниеА стига бе този човек наистина ли е способен да глоби толкова дълго изречение на български.Съмнявам се.

230

Анонимен

преди 5 години

До 1никакво дясно не е подменил мадридският крадец.От 89г.насам всички правителства са били десни-антинародни,посочи ми един закон досега ,който да е в полза на народа,всички са в угода на олигарсите.

229

Монархист

преди 5 години

Да върнем монархията и царят да се възкачи на трона. Да го наследят след това неговите синове. Имотите са си негови. Има право да съди България в Страсбург. Царят не може да оправи България за 800 дни, трябват му 30 години, за да възстанови България от кражбите.

228

Хан Крум

преди 5 години

мадридския крадец да си ходи обратно в Мадрид. заради тяхната фамилия българия преживя две национални катастрофи и загуби 2/3 от територията си.България нищо не му дължи. Преди изборите заяви, че нямал претенции към България а като дойде на власт си присвои стотици хиляди декари гори, резиденции дворци и др.Да си ходи мошенника!

227

Анонимен

преди 5 години

Трябва да му оставят Врана. Колкото и да се отрича Фердинанд все пак е вложил много собствени средства в дворци и паркове, наред с парите от цивилната листа. Не е редно да се взима всичко от наследницитему, както не беше редно и да им се дава всичко, което поискат. Все пак трябва да има мярка и в подлизурството когато Царя беше силен и в отмъстителността сега когато не е.

226

Цар от БСП-уникално

преди 5 години

След като с посредственото си управление на България заедно с комунистите, забавихте развитието на страната поне с 10 години, не разчитайте на съпричастност от страна на българския народ.

225

Илко

преди 5 години

ТОЗИ ПЛЪХ - ЦАР ПЪДАР ОЩЕ ЛИ Е ТУК В БЪЛГАРИЯ ? !

224

Анонимен

преди 5 години

С луга на дс и *** последният троянски кон на дс да унищожат българия как го изпуснах дядката едно време в мадрид ..ама кой да знае единсвената рецепта за оправяне на българия от *** е тази на унгарците 1956 наближаваааа *** да повръщате всичко накрадено

223

Анонимен

преди 5 години

Довиждане господине. Прав Ви път.

222

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

абе, пропаднал комарджие, кой го боли за тебе??

221

Републиканец

преди 5 години

Дедо "Цар" направо ме разплака и не мога да си допия ракийката...какави негодници са тия съдии, да оставят човечеца на улицата.

220

Анонимен

преди 5 години

още помня първото интервю с него- Имоти ли, не, не желая нищо такова пази боже.и сега толкова години по-сетне,всичко наобратно- Имотите са мои.Значи заявени намерения и осъществени намерения нямат нищо общо.Лъжец

219

монархист

преди 5 години

Кой го принуждава пък тоя? Да си купи жилище и да си живее колкото иска в България. ..