278

църното еврейче

преди 5 години

До Анонимен 295А бе и нашите червени слагачи са щели да го резнат,ама Сталин го е спасил!И сега претенции нямаше да има!Посредствен,глупав и алчен човек,готов да продава и предава всичко и всички!

277

Анонимен

преди 5 години

Царю, не трябваше да се ангажираш да спънеш хода на България по онова време. Сега, на стари години ти се налага да учиш поредния урок на живота! Излъгали са те!

276

Пилзен

преди 5 години

Дошли в България с по едно вързопче, вкарали държава в най - страшната война, и иска дворец тоя....*** да върне 45 милиона долара изплатени репарации на Гърция, после може да си натовари двореца на катафалката и да се понася с него към гълъбите и дъгата.*** има ли някой дето да не е вършал в тая държава....

275

Анонимен

преди 5 години

аз викам да помогнем, ако трябва. DMS акция или нещо друго , да съберем некой лев на нашето царче , да купи някоя къща у село,там из Видинско ще са най-евтини. Може ли тъй сега да го оставим бездомеч, тц,ттц

274

???

преди 5 години

Да си купи една гарсониерка в Дружба и да си живурка. Тъкмо ще си гледа двореца през реката. Кой го гони? Толкова деца, ще хвърлят по някое евро за баща си. При нас е евтино, ще си живучка царски:)

273

8791

преди 5 години

Довиждане!Довиждане!Довиждане...или за по-сигурно-СБОГОМ!

272

Анонимен

преди 5 години

Има и една къща в Банкя, дето я е превърнал на музей и къса билетчета.И нея да му вземат и да се омита по-бързо от тук!

271

Анонимен

преди 5 години

Махай се и не се връщай никога, Симеончо!

270

ТОЗИ

преди 5 години

КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ ЗА 800 ДНИ ? ДАНО СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО ТИ И ТВОЙТЕ РОДНИНИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

269

Анонимен

преди 5 години

Дипломата на царя няма да я намерят и след 300 години, защото я няма, но за сметка на това е голям благородник със синя кръв, масон и рода с британското кралско семейство!

268

до 283

преди 5 години

Царят няма професия и диплома, но има синя благородническа кръв и е братовчед на английската кралица!Защо му е диплома?Дипломите са за ***, които работят за 800 лева!!!

267

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. цар да се откаже от всичките си претенции за БГ-имоти ..................и няма да има проблем!Нали е голям патриот Симеон СаксКобуртгота?

266

nina

преди 5 години

Задушава ме наглостта, безочието, алчността но тава човече!Няма ли кой да му напомни думите, с който той дойде /не казвам - върна се!/ в България: аз не искам нищо от България-, нито имоти, нито..." А бе, журналистите да намерят в писанията си и да му напомнят точните думи, които е казал, и на които много нашенци повярваха. И сега - отново зинал да ***!

265

Анонимен

преди 5 години

Претендира ли някой в Русия за Кремъл, Ермитажа и Петерхоф? Не.Познайте защо.

264

Язък !

преди 5 години

А трябваше,когато можеше само да му драснеш една клечка и застрахователят да ти изброи милиони обещетение!Много по-лесно щеше да стане и по-конспиративно от наглото и поголовно изсичане до корен на вековната Чамкория.Нали "царю" честити!?

263

анонимен

преди 5 години

Комунисти, фашизоиди - това са само приказки. В нормално общество съдът и законите решават

262

Политически пророк

преди 5 години

От комунистите,по гадно племе няма.Психолгията на комуниста е като на ***- да краде,да убива,да излъже,без да се замисли за последиците за народа и държавата.Това са индивиди,които са саможивници,той да е добре,без да мисли за общността - държава.Македония е в днешното положение поради глупостта и невежеството на комунистите.Сега се гаврят с царското семейство в знак на благодарност за Добруджа и заслугите на цар Борис !

261

комитата

преди 5 години

на така наречения цар да му се даде един апартамент и да живее сред народа -така е правел и Борис III .Да не с е прави на мъченик///

260

Анонимен

преди 5 години

И туй доживяхме - другар-цар.

259

Уууу!

преди 5 години

Дедо Симо ако не си разбрал,социализма не си е тръгвал,а просто от държавен стана частен социализъм.Не е демокрация това и не е капитализъм,щом има монопол частен и няма закони срещу монопола.Няма чужди инвеститори с капитали,няма конкуренция.Та не само теб ще принудят в изгнание,а вече над 2 000 000 са в изгнание,Ти поне си цар и имаш пари,а те се борят всеки ден за парче хляб на запад.Както ти ни оправи за 800 дни,така и теб ще те оправят комунистите.Комунист само знае да лъже и да краде.