258

Анонимен

преди 5 години

долен, по-долен, сакскубургот !

257

Анонимен

преди 5 години

ААА мадридския мушенник,пак е тука,да на упрай. Пак е закъсал за пари .цялата им фамилия са *** баща му горе долу Таваше. Дядо му беше същия б.***. Яааа ваше мушеничество ,да се потапя че не ща да ви чувам.

256

Паметливия

преди 5 години

3 Нека каже Симеон кога излъга: когато се закле в Търновската конституция в прословутата си прокламация през 1957 или когато се закле в точно обратното, когато стана премиер? Един път е величество, друг път господин. Едва ли е раздвоение на личността - интерес е!

255

Анонимен

преди 5 години

Аз отначало се ядосвах, че с тройната коалиция поведе България пак назад и ***.Но сега дори съм му дори "благодарен", че показа да не си правим илюзии, че ДС ще изпусне кокала.

254

Паметливия

преди 5 години

2. Държавата нямало защо да национализира имотите, ако не са били лични. Не е вярно. Имало е имоти за лично ползване, имало е и държавни и смесени, но след смяната на държавното устройство Републиката национализира всичко, което е принадлежало на Монархията в т. ч. в списъка са били описани всички придобити собствености. Частната собственост на Монарха, както споменах по- горе е била лично придобита. Ако Симеон не ги беше продал, сега нямаше да се тюхка, че ще остане на улицата .

253

Анонимен

преди 5 години

Тоя наглец се върна, за да вземе едни пари от най-бедната държава в Европа!!!Щяло да бъде грозно да му се вземе нещо, което никога не му е принадлежало?!Какво ти принадлежи на теб бе? Ти да не си потомствен българин, че да претендираш, че си ни бил цар?!Синът на доведения цар се пъчи, че бил цар?!

252

Анонимен

преди 5 години

Той пък ме прати в изгнание с Тройната коалиция, когато демокрацията в България бе подменена с агентите на ДС: ндсв, патриоте, герб и т.н.

251

Паметливия

преди 5 години

Нагли лъжи от Симеон и адвокатите му.1. Царят не можел от свое име да придобива имоти и затова ги купувало Интендатството.Първите реституирани имоти на семейството с безспорни документи са на името на цар Борис: ловна къща в Баня и в София огромен парцел с къща за сестрата на Борис III.-Намираше се в кв . Изток, било е детска градина, а сега е построен луксозния комплекс Модерато. И двата имота г-н Сакскобурготски ги продаде, защото нямаше проблеми с документите.

250

Щирлиц

преди 5 години

Какви надежди му възлагахме...Не заради прословутите 800дни,а заради това,че е израснал далече от комунистическа България,и няма да гледа на нея като на плячка.Е да,ама не!

249

Анонимен

преди 5 години

Царю Честити,То бе грозно също, като наптави коалицията с комунистите и турците, ама тогава немаше коментари ...

248

o/o

преди 5 години

Вън от БЪЛГАРИЯ бе рептил юдейски.

247

Анонимен

преди 5 години

А можеше да е цар на България...

246

Този

преди 5 години

Обрече над милион българи на изгнание с връщането на Доган във власта и сега най-нагло се прави на жертва.За 800 дни създаде олигархията в България , това е наследството му и сега си иска рушветчето.Душица

245

Пф

преди 5 години

На мен ми взеха наследствен имот,защото няква мутра отишла с някакви хора които свидетелствали,че имота бил на дедо му при положение,че аз имам нотариален акт,а той не. Та и Симеончо иска по същия начин да вземе чужди имоти.Казва,че са негови и толкоз. Пък факта,че дядо му не ги е купил,,а са му дадени да ги ползва понеже е бил цар няма значение за него.

244

Jon

преди 5 години

Дъртия измамник който за 800 дни оправи България с претенции за имоти. Всички разбраха ,че измисления цар се върна в България само за имотите си за да стане по-богат.

243

Бау

преди 5 години

Когато в една държава монархията се смени с република, обичайно монарсите и техните семейства се чувстват късметлии, ако успеят да се изнесат от държавата без загуба на важни телесни части. Ако смогнат да скътат и някоя ценност в гащите - направо супер! Тоя продукт на инцест има нахалството да предявява изисквания единствено, защото досега всички са били твърде меки с него.

242

ВЕЛИКИЙ

преди 5 години

Тоя е фалшив цар, за разлика от дядо си, демократично избран 2000 год ли беше, там някъде... Наистина България трябва да стане монархия и да добие величие, минаха комунистическите и демократични времена, и се видя, че НЕ СТАВАТ....

241

Анонимен

преди 5 години

Щом съдът е решил че царските имоти са дадени незаконно,би трябвало Софиянски да бъде изправен пред съда,за да отговаря защо е нарушил закона,давайки въпросните имоти на лицето Симеон Борисов Сакскобурготски.

240

Значи

преди 5 години

Ако държавата си хареса имот някъде на някой ,без значение нотариални актове и всякакви други официални документи издадени от същата тази държава за собственост то имота става неин (държавата) и толкоз ....и ако това е правова държава здраве му кажете ....

239

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е за изгнанието, а защо и кой го докара да ни оправя...