43

Анонимен

преди 5 години

Само ми е интересно какво ще се случи,когато пренадутият еврейски финансов балон гръмне като големия взрив.А това е неизбежно и ще стане всеки момент.Не е тайна,че тези международни компании дето дават някакви заплати в София са точно такива откровени перачници на чифуттски пари.Ха да видим тогава какво ще се случи с прехваления имотен столичен пазар.Май наистина тогава ще се отворят доста работни места ,но за частни съдебни изпълнители.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Не ми е ясен твоят начин на мислене - държавата не строяла жилища, за да удари спекулантите и реститутките?Нашата държава, и да строи жилища, няма да ги продаде на цени, по-ниски от тези, които днес са наложени от спекулантите.Що се отнася до хората с реституирани имоти, не ми е ясно какво имаш против тях? Близо половин век техните семейства са били лишени от имотите, построени със спечелени и спестени от дядовците им пари.

41

Анонимен

преди 5 години

И къде точно в Люлин има цени по 650 евро? Търся и знам цените в Люлин. Всичко което става за живеене е над 800-850 евро. А хубавото гони 1000 евро...

40

Изрод Софиянец

преди 5 години

Понеже съм ***, и не си знам произхода, но от 2 поколения съм Софиянец, мога да ви кажа само едно. В София в момента няма хубав квартал за живеене. Преди 35 години, върха беше Лозенец, сега там е върха на клоаката. Имаше момент върха бяха селата (квартали) от Витошката яка, откакто засраха панорамния път, вече и там не е за живот. Истината е, че в София няма хубаво място. Бягайите поне на 20км оттатък някоя планина. Всичко останало е в кюпа и диша една и съща отрова. А балона вече се пука.

39

Анонимен

преди 5 години

Че кой софиянец смята Люлин и младост за част от София? Само новодошлите си мислят, че това са части от града. И се хвалят на село, че живеят в града. Хахаайа

38

Румео

преди 5 години

Не разделяйте хората на Люлин и Младост...борете се срещу наркоманите и престъпността...

37

До Анонимен 27

преди 5 години

Почакай и ще видиш!След като и там вече има университет и то с такава знаменита абревиатура, не след дълго ще се накичат с професорски титли известен брой миньорски чеда, които до вчера са се млатили по тъмно с парчета винкел.Ще професорстват и ще викат "Уеуееее!" при вида на всяка по-засукана студентка.Също както първото поколение червена професура в БАН и СУ, чиито синове и дъщери са днешните професори в тези два люпилни на нашенска посредственост и връзкарство.

36

Анонимен

преди 5 години

Под 800 евро/кв.м., апартаменти в Люлин няма, тия 650 евро откъде ги изкопаха?

35

Румео е ром

преди 5 години

Моля те, не излизай от Люлин.

34

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално на застаряваща панелка да и расте цената, аз не бих дал пари за панелка където и да е. Не е нормално това и много се спекулира.

33

Румео

преди 5 години

Тази статия е пълна с невярна информация, що се отнася до кв Люлин. В този квартал апартаментите вече са много скъпи и е желана територия по добра от Младост, заради въздушното течение от Банкя и Западния парк.

32

Къща и нищо друго

преди 5 години

Изток, Лозенец, Яворов... Генетичният материял не струва. Абсолютни злобари и завиствилци сме, лошо племе. Живял съм в Лозенец, Люлин, Манастирски ливади, като в момента съм собственик на жилище в Изток. Разлика няма! Хора са един дол дренки. П рости, пр ости... Разликата е, че има баби и дядовци в кафетата. Хората имат повече възможности в Изток. Иначе са андрешковци и дребнавци.. Купете си къща да ви е мирна главата. Парите и нервите ви ще ви се връщат като емоция стократно във времето!!

31

само да кажа

преди 5 години

пълна идилия селяни живеещи в софия в коментарите си описват кой квартал в столицата е по добър за живеене бързо забравиха външните тоалетни и галошите на село,а бабите и дядовците им "кореняците"на стари години няма къде да се върнат в родните си села защото на младини са продали имотите и земите от селата си и са станали "кореняци"и сега са на възраст и този забързан град софия не е за тях той става единствено за работа но не и за спокойно живеене на старини...така че мислете като купувате

30

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината имам жилище в центъра на София- до Попа. На последен етаж, прекрасна гледка, с паркомясто. Дадено е под наем от години- живее телевизионен водещ там със семейството си. Аз живея в полите на Витоша- по-спокойно ми е. Относно Младост и Люлин. Няма място за сравнение- едното е кочинa в полето, а другото- красив квартал с гледка към планината. Неслучайно разликата в цените е двойна. В Люлин живее простолюдиeто на София и това му е целта- квартал за нисшата класа.

29

Анонимен

преди 5 години

Друг заблуден пък хвали Младост. Абе хора, когато родителите ви довтасаха отн село, се набиха първо в гетото младост. Каква седна класа, кви пет лева. Че не знам как изглежда младост и какви хора живеят там.....хахаха

28

Мишо

преди 5 години

До prrrrrНе си наясно с обкръжаващата среда в двата квартала. В Младост живее интелигенция, средна класа, а Люлин е бачкаторски квартал. Я дай пример със свястно училище в Люлин. В Младост е Американския колеж, 125-то и други по-малки елитни частни училища. Да не изброявам другите предимства.

27

Изток завинаги :)

преди 5 години

Това е мястото ;) Комуникация, спокойствие, без прекомерно застрояване.

26

Анонимен

преди 5 години

Тук някой хвалеше Люлин, навярно защото е имал нещастието да се роди там. Та всеизвестен факт е, че в Люлин средното интелектуално ниво е няколко пъти под това за останалата час От града. Това е исторически обосновано. Точно като в Перник, където заселници миньори няма как да доставят поколение от професори.

25

Гoшу

преди 5 години

До 21Е добре де, ще гласуваме за БСП и ДПС, не за ГЕРБ и те ще ни оправят, както Орешарски оправи вложителите на КТБ и Южен Поток :)))))

24

Анонимен

преди 5 години

То като не е във Варна с изглед към морето и зеленина за 1200 евро не ми го говорете !