83

bb

преди 5 години

На някои може да не им се вярва, но моя позната си продаде гарсониера на 11 етаж в Зоната и с парите си купи двустаен в центъра на Торино. Да, при FIAT и Ювентус. Чудя се на този, който купи гарсониеара дали е с ъкъла си? Иначе Люлин е на 5 км от ЦУМ, а Младост на 15. Люлин е по-добре застроен с карета между блоковете, като не може навсякъде да се правят нови сгради.

82

Анонимен

преди 5 години

Строителният бизнес е най-изгодната за сега пирамида, във времена на мимикрия.

81

Пешу

преди 5 години

оСигурно чакат да станат цените като на баба ми апартамента - 4 стаен за 7000 лева :) Ами чакайте, успех ви желая. Аз хванах последния влак, купих си в центъра тухла и сега ми казват, че мога да му взема двойно. А го купих преди едва 2 години, ама в кеш и на 100%. А като въведем еврото...майко мила, направо не ми се мисли какво ще станеЕй, математик на никаква печалба не си! Когато го продадеш тогава се реализира печалба! А смееш ли?

80

ЕВОА

преди 5 години

Едни ревяха,други плачеха,преди години.Така е в живота.Колелото се върти,но не спира.Днес за едни е 12.00 часа,а утре 6.30 часа.Променя се само времето-едното е преди обяд,другото преди вечеря.И двете не са безплатни,жалкото е ,че ще има и за обяд,ще има и за вечеря апартаменти и то на корем!

79

Анонимен

преди 5 години

Младост няма вече нищо общо с Люлин,в края на Люлин има ромски блокове и кв.Филиповци в който живеят и роми,нищо лично само констатация.В края на МЛАДОСТ имате Бизнес парк а срещу него РАСТЕ БУКВАЛНО МАЛЪК ГРАД,офиси,жилища,спортна зала.пак офиси,пак жилища и така почти до Симеоновско шосе,огромен МОЛ,ИКЕА,все е до Младост.Едните имат Цариградско и Александър Малинов,другите имат Тодор Александров и т.н. бул.Европа който аз наричам тенекЕ сокак. Люлин има Западен парк а Младост Витоша!

78

Анонимен

преди 5 години

София в момента е един надут кредитен балон,обезпечен с куха икономика от перачници на пари и държавна хранилка,която съществува само от заеми.Балонът скоро ще гръмне със страшна сила.Изгорелите ще са много.Нещо като варненския балон от преди десетина години,но много по-голям и по-надут.

77

Анонимен

преди 5 години

Младост е много надценен квартал, сигурно заради Биснес парка там. Но и преди да го построят си беше надценен. А истината е, че навсякъде в София и в цяла България все повече жилища остават празни, защото бабките измират, а младите емигрират. Нама как да не се спука балона, надут от банки, строители и брокери.

76

88

преди 5 години

Всеки си пише някакви фантасмагории тук, произведени от новинарска агенция "Една жена каза". Отваряш сайта на СДВР и четеш:Анализът на полицията показва, че на територията на 1-во, 2-ро и 7-мо РУП, които отговарят за кварталите Гео Милев", Изгрев", части от центъра, Надежда", Нови Искър", Банишора", Младост" и Студентски град", са съсредоточени най-голям брой престъпления, сред които и наркоразпростарнението около училищата.Това е истината за престъпността в кварталите.

75

Анонимен

преди 5 години

Гоуемото село, с още по-гоуеми заплати, средната от които чисто е около 1200 лв.Като си платят наемите, данъците и пътните и в края на месеца си броят стотинките.Жалка софийска провинциална история.

74

Анонимен

преди 5 години

Хаха - продавайте си панелките на тия цени.

73

Дон Динко

преди 5 години

До НинаУроци даваш ли,бъди строга с мен....

72

Нина

преди 5 години

Доста правописни грешки допускате...

71

Ач

преди 5 години

Често ми се налага да ходя по работа в София.Винаги след това съм гроги.Странни болнави хора , блуждаят сенки по улиците с празни погледи -направо луди,токсичен въздух ,мръсотия на всякаде ,стрес-един малък ад на земята....Пари да ми дават (вредни)няма да живея там,още повече, че боксониера от втората световна струва колкото 3 стаен в Брюксел или хасиенда в Испански курорт....

70

Доста манипулативна

преди 5 години

Истината е въесем друга. Ипотечните кредите за 2-рото тримесечие са паднали с около 30%, което е нечовешки много в сравнение с миналата година. Определено завишените цени на имотите, карат хората да не избързват с решението за покупка на апартамент. Цените определено ще паднат до нормални нива в следващата една година.Истината е, че продажбата на имоти също падна значителни и агенциите се чудят какво да измисля, за да накарат да се купува, дори платени статии като тази.

69

Анонимен

преди 5 години

10 години откакто живея в София, така и не разбрах с какво Младост превъзхожда Люлин, освен че в Люлин по лесно се паркира и е по близо до центъра. Иначе не живея в Люлин, а в Красна поляна, където ми са ясни минусите, а за имотния балон нямам какво да се обясняваме - факт. В Обеля цените по ниски от Овча купел, защото в Овча купвел се строяло метро, а в Обеля, защото си е посторено цените са в застой. Обеля е толкова далече от центъра, колкото и Младост. Колко се купува, на колко се вдига?

68

За бога братя...

преди 5 години

не мълчете!Купувача се дои двустранно-от продавача,който получава 30-40 % от сделката под масата,а се дават цифри по обяви-смех,и от брокера,който получава 100 % от комисионната от него.Той брокера не защитава оня,който го финансира,а работи само в интерес на продавача.Какви ли номера не се правят-някой друг чака с парите и е капарирал,обекта със сълзи се продава и т.н.Всъщност ДЪРЖАВАТА не контролира СТРОИТЕЛСТВОТО,защото то финансира ПАРТИИТЕ,за сметка на НАРОДА.Магистрали на ДАЛАВЕРАТА !!!

67

...

преди 5 години

И после ми разправят, че всичкото това срещу Иванчева ЗАКОННО ИЗБРАНИЯ КМЕТ НА МЛАДОСТ НЕ БИЛО РАЗБИРАШ ЛИ НАГЛАСЕНО! Ай сиктир бре "драги" ми "умници" При такъв голям рандема от строителство в община младост не кмета ми и папата ше накиснете дет се вика!

66

Тошко Петков

преди 5 години

Абе хора, къде се бутате в този замиращ град. Мръсотия, теснотия, .... с една дума отврат.

65

do 63

преди 5 години

тия верно вече се оливат, горе се вижда че са пуснати 83 коментара а се четат някъде 60, тая няма как да я бъде, ще взема да поседя под прозорците на Винету да си въведе ред че той ще го отнесе.

64

do 62

преди 5 години

а то уикито се списва от едни другари, там те си знаят защо ти пробутват техния вариант. Ама ти щом си жив участник в събитията верно няма какво да те учим, направо сме те изпуснали вече.