158

Василка

преди 5 години

Форумните не се ли питат как от хилядите коли и автобуси само тоя е паднал?!

157

Анонимен

преди 5 години

В тоя нов законп освен за глоби и др простотии нищо няма да има ...да ви кажа мисля да се отказвам от професионалния шофирлък от хулене и тормоз започвам да си мисля че не мога да карам постоянно ме преследват и глобяват с някакви космически глоби за пълни щуротии а народа се трепе поради лошите пътища и тези пак си ни дерат ,ама още по здраво ,още малко и всеки месец на психо да ходя и през 2 седмици бележка от личен лекар, то по хубаво да си карам без това да ми е професия....

156

Ц.Зойн

преди 5 години

ГЕРБ ще подават ли оставка ?

155

Анонимен

преди 5 години

виновна е държавата няма контрол,качество нищо ! , днес клетите хора, утре някой друг от всички нас

154

Анонимен

преди 5 години

Това с бавното каране не го приемам, шофирам активно повече от 20 години и точно тези, които си мислят, че са много праведни с бавното си каране създават най-опасните ситуации и при това без въобще да разберат, защото те карат бавно и за нищо не им трябва да мислят и да внимават!!!

153

1

преди 5 години

До АнонименКого да спукат от съдене? От кой да искат обеЗщетения? Колко автомобила са минали през този участък и не са имали проблеми?

152

Православен

преди 5 години

Бойко не е знаел не е виновен, хващал е тен на вилата в Барселона!

151

Го4о

преди 5 години

Водачите на мпс трябва да се съобразяват с пътната обстановка - пише в ПРАВИЛНИКА!

150

Анонимен

преди 5 години

и който е ходил да реже лентички на този път трябва да отиде в концлагер!

149

Анонимен

преди 5 години

трябва да ги спукат от съдене в 28 отделни дела с огромни обещетения. Не трябва да се позволява да се извъртят нещатата! Отговорна е държавата в случая и трябва да платят!

148

Анонимен

преди 5 години

Фанфарите за Бойко, а за нас камбаните!

147

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане нищо докато не пръснем няколко кратуни, драги ми овце.Словесните *** тук и мижави протести с тъпани и гайди само разсмиват изедниците ни.

146

extremist

преди 5 години

До Анонимен 160: В ГЕРМАНИЯ ИМА ГОЛЕМИ КАТАСТРОФИ ВЕДНЪЖ НА 5 години , ТАКИВА КАТО ТАЯ НЕ ЗНАМ СКОРО ДА Е ИМАЛО. А КАРАНЕТО Е ТОЛКОВА КОЛКОТО ПЪТЯ И КОЛАТА ПОЗВОЛЯВАТ МОЙТО МОМЧЕ....

145

Анонимен

преди 5 години

Гледах сутринта министъра на регионалното развитие...защо, защо бе, хора, избираме тия нагли лъжци и некадърници over and over again? Моля ви, дружно да ги изхвърлим от управлението още на следващите избори! Събудете се! Следващите жертви на корумпирани политици и жалки и зависими журналисти може да сме ние.

144

Анонимен

преди 5 години

АЛО, ЖУРНАЛИСТЧЕТАТА, една статия не прочетох за ГЕРБЕРСКАТА фирма ТРЕЙС, спите или какво???

143

extremist

преди 5 години

До обективно 158: НЕ ЗАЩИТАВАМ ВОДАЧА. ДОКАТО НЕ ХОДИХ ИЗ ЗАПАДНА ЕВРОПА ИЗОБЩО НЕ ПРОУМЯВАХ КОЛКО ЗЛЕ СА НАПРАВЕНИ НАШИТЕ ПЪТИЩА С ИДЕОЛОГИЯ ОТ ПРЕДИ 50г И ТВА СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА. ЧОВЕЧЕ В ШВЕЦИЯ НЕ СЕ ЗАГУБИХ НИТО ВЕДНЪЖ, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ В КОЯТО ЧАТ-ПАТ ПАК СЕ ГУБЯ...

142

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо неква групипкаа тука иска да ни вмени, че видиш ли пътя е виновен за катастрофите, а не задкурмилните устройства. Вие май коли карате само във форума ? Ако бяхте по улиците цял ден, щяхте да ви видите процента на нелепите водачи и нелепите им маневри. Какъвто и да е пътя човека взема решение да дава ли газ или да натисне спирачка. В Германия всеки ден има огромни катастрофи и там ли пътя е виновен ?:))

141

extremist

преди 5 години

Пътят-убиец: Лоша плътност, слабо сцепление. АПИ знаели, и? ...- ЛОША ВИДИМОСТ, ТЯСНИ ПЛАТНА, БАБУНИ, ПАДАЩИ КАМЪНАЦИ, НЕРАБОТЕЩА КАНАВКА, НИСКА ИЛИ ЛИПСВАЩА ОСВЕТЕНОСТ, ЗА АДЕКВАТНОСТТА НА ЗНАЦИТЕ НЕ МИ ГОВОРИ, МЪГЛЯВА ИЛИ ИЗОБЩО НЕРАЗБИРАЕМА МАРКИРОВКА ПО ПЛАТНАТАПОВЕЧЕТО НАШИ "ПЪТИЩА" МОГАТ ДА ГИ ВКАРАТ В РАЛИТО ПАРИЖ-ДАКАР

140

обективно

преди 5 години

До extremistВсе пак, водача трябва да се съобразява с пътната обстановка!

139

extremist

преди 5 години

АБЕ ЩО НЕ УДАРИТЕ ЕДНА РАЗХОДКА ДО ХЪРВАТСКА, ШВЕЦИЯ, ГЕРМАНИЯ ЗА ДА ВИДИТЕ КАКВО Е "ПЪТ". В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПЪТИЩА А ПОЛУ-ВОЕННА ПОЛОСА НА КОЯТО ПРАКТИКУВАМЕ ТРЕНИРОВКИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.