110

месара

преди 5 години

ама Президента си е научил урока -......., руски храбреци........, ама другарю Президент, освен тия руски храбреци, на тоя връх са загинали и други храбреци от други държави! случайно или нарочно пропускаш да ги споменеш? иначе хубаво цитираш Вазов!

109

Анонимен

преди 5 години

Такъв *** народ заслужава Плевнелиев или Цецка да им се л.игавят в посолството на САЩ и да стоят на колене в Брюксел! Заслужава мафиота който ги управлява, заслужава си последното място в Европа и мизерията, заслужава си чалгите и простащината, заслужава да му трият историята и да го манипулират. Да изясня че мразя БСП. Така че не съм от тях! *** бяхте и *** ще си останете! Нищо, сега поне имате банани и тоблерони! Радвайте се като *** на това докато България изчезне съвсем! ***

108

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям президента,както и останалите 2 000 000 които го подкрепиха,да ни е жив и здрав!

107

НЕ СИ МИ ПРЕЗИДЕНТ!

преди 5 години

ТОВА ГО КАЖИ НА ПЛЕНУМА НА ГАДНИТА СИ ПАРТИЯ, КУХАР!!!Защото най-големите манипулаторите на историята сте вие!

106

Анонимен

преди 5 години

А *** Радев, дори и уфтситъ знаят, че 90% от официалната история на българия и лъжа, и останалите 10% са измислица. Ако се премахне краденото от историята на мекедонците и краденото от историята на турците, останалата част от великата история на великите българи ще може да бъде написана на гърба на визитна картичка!

105

Айде, айде...

преди 5 години

До АЗ БЯХ ТАМСилни ЛУКУМИ, разтеглени от ***.Още отначалото го познах, че е камуфлирана, куха лейка с повече брейн в кубинките, отколкото в главата.

104

Мамата

преди 5 години

80% от българите са разумни хора,останалите 20% са комунисти.Е,ако има отрицателни коментари,то са от невежи комунисти.

103

ай сик

преди 5 години

До До Президента РадевРадвам се,че ви ядосвам.Пукайте се от яд,но това е положението.Няма вечно щастие.

102

Анонимен

преди 5 години

Мъц мъц мъц едно изречение не може да върже ***.

101

АЗ БЯХ ТАМ

преди 5 години

Силни думи казани от президента,заработващ надница от хиляди евро и нищо повече! Празни думи бих казал аз! Радев казва истината,но до там! Абе президенте Радев,направете нещо ама истинско! Например променете конституцията и дайте президентска република!Вкарайте в затвора мър шите като Бисеров Костов Овчаров! Ако не можете изкарайте трите танка които имаме пред парламента,все пак армията ви боготвори и освободете България!Иначе заприличвате на Плевнелиев,само че друг ви плаща!!!

100

Анонимен

преди 5 години

Това е най тъпият президент на България за последните 800 години.

99

Йофо

преди 5 години

Господин президент, по речите ви си личи вашата интелигентност, която липсва, хайде вече тръгвайте си.

98

Какво нередно

преди 5 години

Защо да не си купи човека стар Мерцедес? Има обяви за по 5-6 бона.Все пак синът му не е бил чистач,а високо квалифициран пилот.След като щерката на вожда купи Бугати,за кво говорим!Да се намираме на приказки.

97

Мамата

преди 5 години

По Висоцки.Мойте уважения за коментара.

96

Оставка

преди 5 години

А за тати нещо каза ли?

95

До Президента Радеф

преди 5 години

Пълен паляр е това, разединител на България! Оставка, оставка, оставка!!!

94

Камата

преди 5 години

Ех,че сте.От къде пари за мерцедеса.Писаха,че спечелил от тотото.Е,било черно тото,няма значение.Някакво си там комунистическо тото било.Но,нали не сме комарджии,не знаеме.

93

ПоВисоцки

преди 5 години

Др. Радев Вие историк сте!От всички баби сте признат за президент!А аз съм най-обикновен емигрант.Не съм предател, даже - дисидент.Историята се пише от победителите!Др. Радев, Вии не сте от тях.А Шипка няма как да приватизирате!Целия народ падна от смях.Др. Радев! Вие сте напред!В Ютуб е даже баща Ви.Купете на човека самолет.Така инвалидите ще остави.

92

минало незабравимо

преди 5 години

До VuzmezdieПомня за двата университета,за които говори Вожда.Единия е на бай Тошо,а другия е на Царя.Е,не мога да не му вервам.Все пак царя го направи генерал,за верна служба като охранител.

91

Dodo

преди 5 години

Подавай си оставката вече Радев, издънка си отвсякъде!!! Президент на пенсионерите, ромите и бавноразвиващите се!