130

Историко

преди 5 години

Я Грипенът да се примоли на *** да ни върнат откраднатите архивиИ ще си видим истинската история

129

Историк

преди 5 години

Малко преди Руската империя да обави война на Турската империя, създава, забележете:Канцелария за гражданско управление на освободените зад Дунава земи !Както е видно Руската империя е тръгнала на война не да освобождава България, а да излезе на Проливите, а страдащото славянско население е само претекст и допълнително предимство, без което руската имперската щеше да претърпи пълен крах !за справка: Историята

128

Зозо

преди 5 години

А като писаха историята в Москва не беше проблем, нали гусин пРезидент! Всички разбраха, че си руска пионка. Импийчмънт сега!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Политическите шарлатани, за които говори Президента, напъплиха в коментарите

126

Анонимен

преди 5 години

Радеф, националният идеал е разцъфтял много преди това, поне 20 години по-рано, На Шипка в решителниет момент е имало два пъти повече опълченци, отколкото руснаци. Руснаците са били готови да отстъпят, грешката на Сюлейман паша е, че решил, че ще мине лесно през българския сектор. О когато му се опънали, се амбицирал да пробие точно там.

125

Аз

преди 5 години

От няколко месеца чета и рядко пиша в днес.бг.Прави ми голямо впечетление профанацията на новините.То са птпта, гангстеризми и чалгафолк.Президента кат иде някъде се изказва като пророчица: Направи се не малко да се пренапише историята!Кой го направи бе Радев?И кво направи?Ти български офицер ли си или президент( в скоби председател)?

124

После

преди 5 години

Всичко се умеша.Моделки, мутри и политици пожелаха да пренесът своя чар и достойнства извън България. Тия дето си купиха нови мерцедеси почнаха да им сменят маслото в Германия зер в Бг нема толкоз видни МБ специалисти, а тия, дето си купиха стари МБ почнаха да си сменят сами маслото.А някои напуснали Бг се прибраха с малко пари и много ново познание.И хей тъй България стана от Европа. Културно и идеино.

123

Падането

преди 5 години

На един строй в СССР и ехото при българските им ... съмишленици освободи българите истински.Всеки направи каквото искаше, а не можеше.Некои си купиха Мерцедеси и БМВта, други емигрираха, трети подфанаха частни банки и бизнес, а някои отвориха университети.На почит станаха плеймейтките, моделките, чалга изкуството, мутрите и политиците.Те туй се превърна в хайлайф и стана обект на завист и подражание.

122

Целта

преди 5 години

Още от Екатерина II е била Цариград.Проблем за руските войскари е, че се минава през България.А наща държава рядко е имала умни управници и политици, но откъм храбри солдати не е изпитвала недостиг май.Хубавото е, че и съседи и приятели са така.Доблест много без много акъл.Изобщо много умните не се тачът изтука.Те не са за тоз свят.Затуй ги пращаме при Тангра.

121

Анонимен

преди 5 години

През 44, когато германците напускат България имат огромен дълг и имоти за горе долу толкоз.България тутакси се опитва да ги придобие срещу дълга и тук се намесва една много братска на някои българи държава, която току що е влезнала с армията си в България, абе приятел отвсякъде и обеснява, че немските авоари в България са военен трофей на Червената армия....

120

Анонимен

преди 5 години

Историята разказва и за тези,които разпокъсаха България и подариха на Сърбия български земи,прегазиха България през 1944,избиха българската интелигензия и грабиха,както и турци не са я грабили,това са комунистите и техните ментори,шарлатаните от Кремъл.Те създадоха "македонската нация и език" и до днес не се отказват да всяват разкол сред балканските народи.

119

Анонимен

преди 5 години

от кървавия мъх разцъфтя най-светлият национален идеалКакви метафори ражда фатмашката глава !

118

Анонимен

преди 5 години

До ИмеАми ти кажи! Къде е бил Крим тогава? Нещо да помниш... Не се оставяй така глyпашки да те уличат основателно в неграмотност и nлиткоумие.

117

Анонимен

преди 5 години

Грешка езикова - направи се много не да се "пренапише историята", а да се забърше истината в историята. Пренаписването, ако не е лъжа и изопачаване, не е вредно, но сега се лъже и преиначава нашата история, в услуга на чужди истории. А това е не "вредно", а престъпно.

116

Име

преди 5 години

до "отворко", отворко, а украинците как са се били били за свободата на българите със или без крим?

115

За 124

преди 5 години

Отворко,Не си бил на Шипка никогаИмената на загиналите са български и украинскиТук там някой руски офицер

114

Име

преди 5 години

do 122 а според дойче веле свободата ни не е била нуждна никому. след като не е имало робство, а обединена империя.

113

Име

преди 5 години

аз, който съм преследван от години по форумите от политическата цензура на управляващата мафия на джедърите, "царя" и всички останали червени престъпници и лумбагадджии на сорос в ек и еп - мога да кажа със сигурна и спокойна съвест и без натегачество, лицемерие и превземки, което е характерно за "толерантните", че тук президентът е прав.

112

Анонимен

преди 5 години

Леле колко герберски забрадки има тук! Плевнята ли си искате пак? Е няма как да стане вече! То беше срам срам през цялото му жалко мандатче! -:) Е стига вече излагация! Не беше читав Плевнята!

111

Анонимен

преди 5 години

А да не би случайно да лъже?Не разбира се!!!