17

поредния грабеж

преди 5 години

имат и друго пост. отпреди с предимство за работа пред българите, така че те само ще ползват имотите ти без срок без да ни питат, да не си мислите че ще ги конфискуват като лошите комунисти, не, само ще ги ползват, господ да ги убие. Меркелица отдавна така взе на германците къщите, от хуманност.

16

поредния грабеж

преди 5 години

ББ ясно ви казва какво "мъти" когато се прегръща с меркел, подписано е връщане на регистрираните у нас бежанци най малко 60000(то и затова ги хващат за да ги регистрират и да ни ги връщат ако отиде към европа, не ги хващат за да ги пращат по родните им места, после ще докарат и семействата си) ще ни връщат и икономическите - ц'иганите. Сега след подписването върви техническата част- подготовка, пост 208 да настанят в селата по къщите ни бежанци и бедни, това сега сжте приемат и ще могат да настаняват в празните апартаменти бежанци и бедни,герб имат и друго пост. отпреди с предимство за работ

15

Анонимен

преди 5 години

Ако всички бяха с заплати по 10 20 хиляди евро щяха в къщи и дворци да си търсят сега нищо не търсят в бг а в чужбина къщи и дворци

14

Анонимен

преди 5 години

хе хе брокерчета , гладна кокошка просо сънува а ?

13

:))

преди 5 години

3, 5, 8, 9 - Възхищавам се на старанието ти да правиш каквотоможеш, според възможностите си. Много ти трябва жилищен имот, не можеш да си го позволиш и се стараеш да подкопаеш цените, пишейки по сайтовете, та ха дано кандидат-купувачите се заинатят да се пазарят свирепо за по-ниски цени.Влизам ти в положението, но хвърляй усилия за нещо смислено. Например, измисли нови видове натиск за вдигане на доходите. Тогава няма да ти е скъпо и ще избираш какво да купиш и в кой квартал.

12

До Модерното

преди 5 години

Ти не си гледал(а) снощи телевизия. По новините говориха не за празните жилища в България изобщо, а за ПРАЗНИТЕ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ, като накрая говорителката изчурулика: "Защо там не настанят бедни хора?"Мъти се нещо, но не знам какво е.Дали се чудят как да изцедят още пари от данъкоплатеца, като вдигнат данъка на необитаемите жилища?Или ще жилят хазяите, недекларирали наеми?Дали някой точи зъби да заграби чужди имоти чрез някаква схема (защото не ми се вярва да са се загрижили за бедните)?

11

Анонимен

преди 5 години

До изчезвамЗащо към Австралия?Нали я грози свирепо земетресение?

10

Модерното

преди 5 години

Клиентите предпочитали? Къде и колко се инвестира от бюджета на София? Защо не раздават жилища на социално слаби във всички квартали пропорционално на населението? Защото ще засегнат нечии интереси? Ако имаше комисия за конфликт на интереси. Тя трябваше да се самосезира от тази статия и да провери чии интереси обслужват от столична община?***

9

Krali Marko

преди 5 години

Pishe vi chovek ot Londosnskoto City, no koito rabotata mu e da precenjava kakvo e investicia.Da "investirash" v imustestvo v BG e palna glupost. Teja ceni sa tolkova naduti, bez nikakava osnova. Imam poznati stroiteli. Realnata cena na kvm e 600EUR, max 800EUR v centara na Sofia, vsicko drugo e pari v djoba na stroitelja.Ste revat mnogo "investitori" skoro.

8

Анонимен

преди 5 години

Незнам как са другите градове. Но София я определям като град без бъдеще. Защото няма какво да се произведе както и всичко е за ремонт. И парите са не от оборот на общините , а от ЕС фондове.Така , че човек да купува или продава в София с печалба е една илюзия. Ако съм с пари ще купя къща или земя за пройзводство.

7

възходяща икономика

преди 5 години

До Анонимен 2Ами ти сам си противоречиш. Щом няма кой да купува, цената става безсмислена. А и Еврозоната няма почти нищо с общо с пазара. В Еврозоната има цени по-ниски от София, и цени по 10 хил евро на квадрат. Въпрос на тъсене и предлагане, икономика и демография. Друго няма! Ам у нас си измислят едни филми без сюжет, и си ги играят без публика, или някой друг лапнишаран.

6

изчезвам

преди 5 години

изчезвам къде AUSTRALIAза чий да работиме за по 700,800 лв че и по малко :) времената се промениха чест и слава нема с две думи кой откъде е

5

Анонимен

преди 5 години

Ей, пак ще ядете хурката. До края на годината. Пак ще има хора дето викат "ква я мислехме - ква стана"

4

Наблюдател

преди 5 години

Цените на имотите полазват колко е зле Плевен , даге Вече е около 95 000, някогашния 140 - хиляден град , няма военни, няма промишленост.

3

Анонимен

преди 5 години

То хора не останаха,те строят още и още блокове.Купуват ги и стоят празни.Било инвестиция-каква инвестиция като след 20 години по градовете ще е мъртвило?

2

Анонимен

преди 5 години

Като ни набутат зорлем в еврозоната, тези цени ще ни се струват ниски. Въпросът е кой ще може да си позволи покупки тогава (извън корумпетата от "елита")?

1

Анонимен

преди 5 години

Строи се, стандарта се вдига, българите яко почиват в чужбина, БСП реве :)