37

Оптимист

преди 5 години

Купувайте тука има бъдеще

36

Анонимен

преди 5 години

В Майка България така е надуто всичко, че то за това няма хора. от 700 до 1200 евро за жилища в Пловдив , че и панелки по 700 евро - смешници. Мутрите си настроиха на ляво на дясно и за жилища ща ритна и ще паднеш,не качествено , искат цени сравними с развитите градове на запад където изобщо не може и да сравняваме каквото и да е било .Пълен леш е тази държава, никой няма да се върне, три месеца трябва да работиш като куче без да ядеш и пиеш за да си купиш 1кв.м. жилищна собственост.Само цените са европейски,всичко друго е с Африкански наклон.

35

Анонимен

преди 5 години

До 33,земята ми е наследствена и не съм само аз наследник...иначе съм трето поколение софиянец...нямам нищо против селяните,но мразя СЕЛЯНД..УРИТЕ..уви София се напълни с тях...

34

Анонимен

преди 5 години

ИМА ЦЕЛИ ЖИЛИЩНИ ТЕРИТОРИИ КОИТО ВЕЧЕР СА ТЪМНИ, А ТЕ СТРОЯТ ЛИ СТРОЯТ И БЪЛГАРИНЪТ КУПАВАЛ КАЗВАТ- ДА БЕ ДА. ИМА МАЛКИ ГРАДЧЕТА КЪДЕТО КАТО МИНЕШ ПРЕЗ ТЯХ ВЕЧЕР СА КАТО ПРИЗРАЦИ- ТЪМНО., А ПО УЛИЦИТЕ ЖИВ ЧОВЕК НЯМА, ЗА ДЕЦА ДА НЕ ГОВОРИМ.

33

Анонимен

преди 5 години

Номер 31 и 32,явно сте доста зле с възприятията....никакви мутри не подкрепям,още по-малко ГРОБ...само ви казвам,че противно на приказките на мнозина,ВСИЧКИ са луднали по София....и търсят да се домъкнат тук...а тази тенденция не започна при ГРОБ...те само я ескалираха...всички са виновни,всички....

32

do 30

преди 5 години

И защо да продаваш като имаш едно жилище, къде ще живееш, пишеш си да не заспиш. А защо апартаментите са "необитаеми" - има различни причини, но отговора е един - всеки е в правото си да решава какво да го прави,а не държавата и то геребрастката мутренска държава в която си си избрал да живееш и явно одобряваш, затова всички дето крепите мутрите сте виновни за тези грабежи и трябва да има народен съд и за вас дето крепите крадливата герберастка шайка.

31

До 30

преди 5 години

Ако държиш празно жилище си балък.То по принцип всеки,който спестява е балък.Каквото изкарам го харча и си живея живота както искам ,а не да ставам роб на някоя панелка.Не казвам,че трябва да се живее под наем,но второ жилище е прахосване на пари освен ако нямаш деца, които да живеят там.

30

Анонимен

преди 5 години

Живея в приличен напълно саниран блок в широкият център на София...и почти всеки ден намирам в пощенската си кутия листовки,че търсят да купят имот в блока....както и че купуват земеделска земя(имам и около 100 декара такава)....аз обаче не продавам....не съм балък...

29

y bre

преди 5 години

значи в сащ всички живеем на свободен наем без значение колко "ценен" специалист си, а тука герб ще дават по-евтини жилища и наеми на такива "специалисти" които са явно деца на нашите хора, изкарали някой мижав университет в чужбина, влезли там без изпити само по документи и сега хоп евтино жилище или без наем,значи едни са си на хранилка и като *** и техните потомства да уреждаме за наша сметка, де гиди и затвор за тая пасмина, до живот, ще си платите за всички благинки на наш гръб..

28

Niko

преди 5 години

не мисля че някой ако има пари ще купува имот в БГ, новото строителство не е качествено, а старите не си струват,ако паднат цените има чужденци с пари които също могат да си купуват и по центъра и по селата където искат, пък и добре платените българи в БГ, разни ИТ специалист също могат да си купят на тези цени, при двама работещи високоплатени това няма да е проблем, Вижда се че на герб им трябват празните апартаменти в софия да ги дадат на бедните..

27

da be

преди 5 години

какво значение има колко иска като няма кой да му ги даде, ако пък има - значи имат купувачите имат пари и няма да ги мисля, а и това е нищо в сравнение с грабежа който иска да направи държавата и да даде жилищата ни на бедните мургавелци, защо не коментираш сериозните неща драги.

26

common sense

преди 5 години

2900 EUR kvadrata za 80 godishinen, razpadasht se apartament, gamzasht ot hlebarki v raiona na doktorski pametnik, tia ludi li sa? Che to nai- gazarskite apartamenti po brega na ezeroto v Chicago varviat po tolkova, e verno che tam ima I drugi taxi, ama i zaplatite ne sa kato v Sofia.

25

Балон

преди 5 години

Е щом в готов вид до ключ ми струва 300 е защо да плащам повече.. Др. Си е обир.

24

Анонимен

преди 5 години

Що за идиoтия? То всеки местен жител знае в града му кое и къде се търси. Тъппа статия, с надежда да се събуди увяхналия интерес към имотите...

23

Garage opel

преди 5 години

Ohaaa, i vsichko e po bulgarska arhitekturno - injenerna moda zdravo gazificirano....i s golemi prostorni slanchevi panoramni balkoni....s gledka....v gastite i shalvarite na sasedite ot lulin, obelia, oboriste, fuckulteto, ovcha kupel, poduene...

22

крум

преди 5 години

Балон няма, има ръст на цените, на които се сключват сделките. И още по-голям ръст на цените от обявите.

21

Анонимен

преди 5 години

Балончето е пред спукване, моля последните балъци да побързат и да купят на скъпото преди да са поевтинели

20

aaaaaa

преди 5 години

ще ползва общината ама после да не купува 2 апартамента на собственика.още не знаят какво е да си плащат за чуждо, всичко им се вижда тяхно.

19

aaaaaa

преди 5 години

иначе и брокерчетата малко ще намажат, и евтино да го продаваш те си надуват цената, а не продавача , или брокерите нарочно държат имота уж че няма клиенти да те принудят сам да смъкнеш, а тяхната печалба да си стои винаги висока. тая соросоидка не е оправила брокери, наемни отношения тръгнала да слага ръка на имотите ни, гнусна герберастка.ама общината не знае какво е да плаща милиони обезщетения за потрошен тротоар, за повреден имот, едно пиронче да забиеш в стената и наемателя си плаща в договора е посочено, не си изчистил зад хладилника плащаш си, та ще ползва общината ама после да не купу

18

tsccc

преди 5 години

Комунистите едно време взеха на банкери и фабриканти имотите, а герберастките мутри посягат на имотите на бедните платени с цял живот лишения, защото в празните апт и къщи в бояна и на богатите няма да настаняват, а на обикновени хора които живеят под наем в големия град или в чужбина и са оставили тези единствени имоти по принуда за да отидат където има работа и ги ползват само за отпуските им.