31

Анонимен

преди 5 години

Агаин е съпричастна с Цецка и с Боко тиквич

30

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее който не знай, да му кажа нещо скришно бе...Бойко в джоба си има едно кибритче и винаги с него го носи, ама в него клечки няма а само на капака отгоре 2-3 малки дупки...и от вътре са чува жужене сякаш е кошер ама не е-калинки бе-червени, жлъти, бели и все с точки отгоре...и от време на време, Бойко дръпне малко капака и извади некоя, та я пусне по-нависоко акъл да раздава, ама то от калинки акъл-йок, на-много да си пуснат миризмата и тогаз-айде пак капака и другата вади...Има бе-бол са!

29

Анонимен

преди 5 години

тази застрахователна агенция Олимпик никой не беше я чувал.как така се намериха 200000 балъци да се застраховат в нея не ми е ясно.

28

Анонимен

преди 5 години

Партизанска внучка, милиционерска щерка и съпричастност, са несъвместими неща. Тази е същият комунизоченгесароколибарски брак.

27

Логика

преди 5 години

А21, за вода бе за студена вода ! Ако е вярно , че компанията майка изрично е упоменала , че изплаща обезщетения САМО на кипърски граждани !

26

Журналист ли сте???

преди 5 години

СъпричасТност, госпойце Пейчева. СъпричасТност.

25

Анонимен

преди 5 години

брей колко морални са всички особено когато трябва да прикриват крадливата шайка на банкянския чефут

24

Анонимен

преди 5 години

15 години със заплата от по 12 хиляди и нагоре и сега само с оставка, аре бе и аз искам така

23

Анонимен

преди 5 години

То и сегашният ни финансов министър започва работа още незавършил, но с протекцията на негов роднина, който сега е здравен.Той явно няма морал, но такова нещо при гербаджиите е нелогично да се търси.

22

Анонимен

преди 5 години

Морално ще е българската прокуратура да обвини г-жа Агайн за да получи полагаемото и се наказание. Стига морални оставки за сметка на данъкоплатците.

21

Анонимен

преди 5 години

аз само немога да разбера защо праща хората в Кипър да си търсят парите, нали в края на крайщата, тия застраховки са продавани в България, по българското законодателство, следва за тия полици да се прилага нашето законодателство, ако утре аз бъда измамен от някой маркет на немска търговска верига в България, какво ще ме праща да си търся правата пред немски съд ли ? прощавайте ама за какво са ни тия всичките органи, ако всеки ще трябва да се оправя по отделно в странство

20

Цецо

преди 5 години

Началниците навсякъде взимат по-голяма заплата защото носят по-голяма отговорност... така и на тази дама трябва да бъде потърсена отговорност, вместо да й искат някаква си оставка!!!

19

baba mara

преди 5 години

защо само ралица морален акт е цялото рьководство на надзора сега с тазижертва която не е от герб ще се замаже историята де-билите да си купят новазастраховка и да забравят за обещетение и като доидат избори мислете с главите си

18

Логика

преди 5 години

Рода Агайн и морал са ОКСИМОРОН!

17

Анонимен

преди 5 години

тая влиза в КФН, застрахователен и финансов надзор през 2005,когато е на 29 години и единствения и трудов стаж е като депутат от НДСВ, при това даже не е завършила застраховане или финанси, вие разборате ли в каква държава живеем? а и тоя *** Бойко Борисов я държи тая вече незнам кой поред мандата, абе ненормална работа, просто нямам думи

16

Логика

преди 5 години

синът му и баща на тази Ралица Ненчо е също милиционер, известен в комунистическите среди като Тъпунгера, но това не му пречи да се издигне до заместник-министър на МВР преди 1989 г., неговият брат Георги Агайн пък е отговорник в МВР за подслушванията, т.е. както са популярни сега СРС-тата. С този бек-граунд Ралица влетява в парламентарната група на НДСВ, едва на 25 години и веднага е наречена от зевзеците Партизанчето,

15

Логика

преди 5 години

А 10, само ти ли още не си разбрал ??? ГЕРБ са вчерашното БКП ! Б.Борисов- член БСП , Ц. Цачева - член БСП , Й.Фандъкова - член БСП , М. Стоянова - член БСП ....

14

:((

преди 5 години

Не я жалете. Сега ще иде на нова, по-отговорна работа. Това е стил и метод, прилаган у нас през последните 73 години. Който съсипваше България цели 45 години, той ловко подмени и дясното, подлъгвайки наивниците чрез носталгията им по царското време и после настани в парламента послушни креатури, които да му служат цял живот.Тази е слушкала и затова ще папка, ще си получи лептата за сторената беля!

13

Логика

преди 5 години

Нейният дядо е прословутият Методи Агайн със зловеща слава в родния Пернишки край полковник от ДС,изверг, управлявал концлагерите в Белене и Ножарево,после висш служител на МВР в следствения отдел, бияч и крайно жестоко настроен към враговете на народа Разбира се бивш партизанин!

12

Azz

преди 5 години

Боко навсякъде е насадил лелки- бушонки...стане ли нещо -гърми бушона ,а той излиза чист като сълзичка...