71

Анонимен

преди 5 години

тази е издънка на червен род радомирски убийци....

70

Анонимен

преди 5 години

Чак пророних няколко сълзи от умиление като прочетох това за моралния акт.

69

Анонимен

преди 5 години

По-добре като морален акт да беше влязла сама в затвора.

68

Анонимен

преди 5 години

Прояви съпричастност чак след като министърът на финансите каза, че тя трябва да си отиде. Иначе едва ли щеше да е толкова "съпричастна".

67

ЕВО

преди 5 години

Поскоро е като Алиса в страната на чудесата.В нашата страна продължават да се случват чудеса.

66

серена

преди 5 години

къде е моралът,къде е политиката,къде е -отново.всичко е хубаво.така е.спират ме двама полицаи.хубаво.ще пишем акт.хубаво.актът питам аз полов ли ще бъде,или политически.хубаво.ами ние,казва единия,като се приберем има какво да е.ем,има и какво да ядем.хубаво.ама вие,като мен казвам аз,щом сте на пътя сте на работа.хубаво.аз щом пътувам,значи работя и имам работа.хубаво.хубаво,ама схванахте ли къде е моралът.хубаво,ама то няма нищо хубаво.

65

ха-ха-ха

преди 5 години

Агаин и морал - ха-ха !

64

Анонимен

преди 5 години

Чей сеа, кой се оказа виновен!

63

Край

преди 5 години

Аз пък я харесвам - прилича ми на Пипи Дългото чорапче. И със сигурност има дълги чорапи.*** зимала голема заплата - ми ше зима -като и давате. Вие трябва да работите повече.

62

Калинка Калинкова

преди 5 години

Ралица - again !

61

Иван

преди 5 години

До ХахНарод няма ! И да има той винаги стои зад пастира, зад този който държи гегата и храни кучетата... народът е стадо ! Буров го е казал много много точно !

60

Ганчо

преди 5 години

Това е единствения човек който разбира от застраховане. Трябваше да си тръгне шефа на агенцията а не г-жа Агайн. Но явно е бушона който ще трябва да гръмне. Сега да визим коо е следващия бушон. Същото както с агенцията по вписванията. Ще сложат някой който е от списъка на зам. министрите които нямат работа и той ще у------ре работата тотално. май има и друга компания която ще гръмне, както и зелените карти.

59

Анонимен

преди 5 години

АМОРАЛЕН АКТ е самото присъствие в тази агенция и заплатите, които е взимала там незаслужено. Ако се разгледа човек кой работи там, какви заплати взима, какъв му е ценза, ще стане ясно, защо тази агенция е СЛЯПА, ГЛУХА и НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ.Както и БАБХ примерно. Те много внимават да не би да се разбере как някой производител на храни ни трови, а като стане скандал и се разчуе, тихо прикриват вредителите. Пак агенция която е глуха, сляпа и безпомощна.

58

Анонимен

преди 5 години

Търси се нова "калинка" за местото на Ралица Агайн.

57

ognyanz

преди 5 години

На всяка гербаджийска зорнан оставка и се прикачва по един "морален"акт. Зад Бойко стоят криминални структури, и затова никой от уволнените от него не смее и да гъкне. А и се надява да му намерят друго местенце в държавната администрация.

56

иванова

преди 5 години

защо нашите политици са толкова нагли!? обикновени хора, никому неизвестни, в даден момент като ги набута някой някъде по случайност, че като захапят кокала, че като се извисят, че като се вземат на сериозно......смешници жалки!

55

Хах

преди 5 години

Търговският регистър беше атакуван от кръга на Делян Пеевски през най-отпускарската седмица в началото на август, за да стане незабелязано. Е, не стана.Фалитът на Олимпик е предизвикан от една провалена наркосделка в Бразилия за 150 млн. долара в края на миналата година, прикрита като покупка на бразилски застраховател. Кипърският одитор не признава тази инвестиция и обявява фалитът през м. май. От КФН не предприемат нищо, страхувайки се от гнева на Самодържеца.Сега нека той да се страхува от гнева на народа

54

Nemo

преди 5 години

Бг-върхушката и бг-страхователното лоби яко бъгясват хората. Май, смятат народа за стадо. Внимание! Не само обезщетенията, но и връщането на премиите по прекратен договор се гарантират от ГФ! Четете КЗ - чл. 565, ал. 2 и 4, във вр. чл. 602, ал. 3 . Внимание! Сключените застраховки не са прекратени - с изказвания по сайтове това не става.Страхователите и чиновниците чрез медиен слугинаж подвеждат хората!

53

Анонимен

преди 5 години

КРАДЛИЦА ЪГЕЙН? НО ТЕНКЮ!

52

Тихомир Томов

преди 5 години

Евреи и морал !?