51

стоян мавродиев

преди 5 години

завиждайте, който е некадърен нека работи за 890 лв

50

ЗаSерателна компания

преди 5 години

Акай Агайн Ъгейн в Легенъ

49

Ха-ха

преди 5 години

Какъв морал бе. 10 години ходила на работа за да се подпише на ведомостта. Мъжа и раздава кредити тя го надзирава ... Да не говорим за родата - не може някое куфарче да не е минало от там

48

През 1990-1991 г.

преди 5 години

беше актуално всяко чедо на АБПФК и на останалите най-върли комунисти да обяснява на всеослушание, че произхожда "от род голям, богат", в който обаче се е пръкнал комунист, защото видите ли тогава били модерни левите идеи! И почти всички се изкарваха роднини на някой от най-видните държавници от началото на 20-и век - *** доказвай така ли е!След като Жан Виденов сдаде властта, стана модерно друго - всяка щерка или внучка на едрата червена номенклатура да стане шефка в дясно правителство! Брееей

47

To6

преди 5 години

и още ще търпите т ъ п и с о ф и а н ц и. Те ви се смеят, а вие гласувайте за герб.

46

Анонимен

преди 5 години

За получаващите по 12000 лева законите не важат ли, следователите само бедните ли разследват?

45

48614

преди 5 години

Не рзбирам защо заместничката подава оставка. Горанов твърди, че в работата й е имало сериозни пропски. Отговорност за лошата работа на заместничката носи самата председателка карина кааиванова. Къде се спотйва тази особа? Финасовият министър посочва сериозни пропуски, а нея я няма. Какво става в любезното ни Отечество?

44

Анонимен

преди 5 години

За ваша информация: Председателят на Комисията за финансов надзор (в момента длъжността изпълнява Карина Караиванова) ще получава основно месечно възнаграждение в размер на 13 146 лева. Заплатите на заместник-председателите на Комисията (в момента това са - Бойко Атанасов, Ралица Агайн - Гури и Диана Йорданова) ще бъдат в размер на 12 003 лева. Информацията разпространиха от регулаторния орган. Ай честитУ роби

43

До Бг михлюзите

преди 5 години

От 200 000 вече 100 000 са си купили нови страховки. КТБ отново. Аз бих ви крал 3пъти повече и по често. Ще плащате и пак и пак.. абе докато ***!

42

Анонимен

преди 5 години

Абе вие майтапите ли се? Какъв съд? Агайн е от виден джуиш род. Тях не можеш ги пипна и с перце. И забележете - повечето представителки на този народ са с огненочервени коси. Най-малко по това ще ги познаете.

41

Анонимен

преди 5 години

Тая рижава ли е?Ясна е работата!

40

Перко

преди 5 години

Хайде и тая си уми ръцете и бега. То така най лесно. Докога уволнението или оставката ще се смятат за наказания. Прокурора къде е да ги подкара тези. Бездействието и то е престъпление

39

Ха-ха

преди 5 години

Жалбите били малко. Демек, ако няма жалби няма да се поинтерезувате кое как е. Защо тогава са ви кръстили НАДЗОР.

38

Анонимен

преди 5 години

най-после! Въобще тези царедворци да не бяха идвали.

37

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия калинки Парадея , Агайн ?

36

яв

преди 5 години

то не е уволнение....кой ти уволнява :D морални оставки, да не драскаме в трудовата книжка...

35

Анонимен

преди 5 години

Можеше поне да проверят първо нещата и после уволнението, а то сега така малко на сляпо. Няма кой сериозен човек да заеме такъв пост- всички виждат мизерията.

34

Анонимен

преди 5 години

В България е така защото ни е българите така сме си го направили.Никой не ни е виновен че ни крадат ,ние сме си виновни.

33

Сбирщината ГЕРБ

преди 5 години

Другарката Агайн е дъщеричка на зам. министър от БКП, а чичо и е бил шеф в ДС. Тя, естествено, е първа монархистка от НДСВ, а после и тиквена Калинка. 100% съм сигурен, че моралът на това нещо е като морала на сенокосачка.

32

Мислеща

преди 5 години

Нямало пропуски в дейността на КФН, нямало пропуски в законодателството, тогава не разбирам като всичко е ОК защо се получава така?! Значи все пак някъде има пропуск и грешка. Проспаха фалита на КТБ и ТБ "Виктория", проспаха фалита на "Олимпик" и те все не са виновни, но затова пък са много "МОРАЛНИ", ти да видиш!