18

питам

преди 5 години

А главата на Горанов кога???

17

Логика

преди 5 години

Вярно ли е , че : "Партизанската принцеса", така наричат запознати с историята на семейството й Ралица Агайн. Животът й също е като на принцеса - на 33 години става зам.-председател на КФН, който отговаря за инвестиционните посредници. До май миналата година беше зам.-председател, наблюдаващ застраховането. Говори се, че дядо й Методи от Пернишкото село Друган е бил партизанин. След 9 септември 1944 г. той прави сериозна полицейска кариера.

16

Анонимен

преди 5 години

И защо заместник председателят? А не председателят?Напоследък само заместниците поемат отговорност. Председателите (или министрите не се закачат).

15

доволен

преди 5 години

оставката убаво ама и да си връне заплатите а парите на ората га???????????

14

Анонимен

преди 5 години

Това, че агенцията по вписванията е отговорна за срива на търговския регистър и КФН е виновна за това с Олимпик е ясно. Сега трябва да се види кой назначи разни калинки да са шефове на двете, както и кои са министрите, под чиято компенция това се е случвало.

13

Анонимен

преди 5 години

Хитрите гърци от Кипър искаха да източат нашия гаранционен фонд и са внесли 2 млн в него без някой да им ги иска.

12

Анонимен

преди 5 години

Айде сега глупости- Ралица да излезе на нашите сикаджии и да ги затваря едва ли не, че за КТБ кой накара всички държавни фирми да си държат там парите и капитализира банката до 4 та в страната, а после надзора на БНБ го отнесе.

11

Киро

преди 5 години

Шъ я цълива пу главътъ

10

Ха-ха

преди 5 години

Сетил се да я поиска. Тая госпожа е в сериозен конфликт на интереси, който вероятно не съществува документално. Вижте кой е съпругът и и с какво се занимава

9

Анонимен

преди 5 години

Калинките на Симеон още са на високи постове. Такава негова калинка беше и шефът на БНБ. Към тях се прибавиха новите калинки на Герб.

8

Анонимен

преди 5 години

До nekoj 3. Напълно прав сте и аз досега четях точно това в техния сайт, но май министъра е пропуснал да се осведоми, че вноските от полицата отиват в българския обезпечителен фонд, а не в чуждестранния ?

7

Анонимен

преди 5 години

Отново ще гърмят бушони както с търговския регистър. И там както и тук има несменяеми кадри. Там е Цачева киято не веднъж вече доказа че е абсолютен и непопраеим некъдърен бездарник. Тук кой ли се прикрива?

6

ХЛЪЦ

преди 5 години

Горанов е некомпетентен и двуличен. Преди време се учеше от Орешарски и се е хвалил с това! И той е отговорен за една администрация като КФН, която е отговорна за банки, застрахователи и ония с БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ. А И ТАМ ИМА МНОГО НЕ РЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ. А АКО НАП Е ПОСТОЯННО ПО МОРСКИТЕ КУРОРТИ И ИЗИСКВА ВСЕКИДНЕВНИ ДОКЛАДИ МИСЛЯ, ЧЕ ПРИХОДИТЕ ОТ ТУРИЗЪМ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ДРАСТИЧНО. СМЯТАЙТЕ. ВСЕ ОЩЕ ДДС при туризма е 7% и това не е добра основа за "почистване" на кинти?!?!?!?!

5

1

преди 5 години

До смешници,този мафиот испански,да не е иконома ,на Барселонската къща.

4

смешници

преди 5 години

Испанският мафиот, който е собственик на Олимпик, със сигурност е във връзки с БГ организираната престъпност, т.е. видни дейци от нашето правителство. Добре, че е Боко да уреди нещата---хем да еме парите, хем други да са виновни..пустият му Орешарски ---и това направи!

3

nekoj

преди 5 години

Пак искат да ни изпързалят. На моето картонче (от Олимпик) стои лепенка "гаранционен фонд" И е от Българския - не Кипърския! Гарантирани от Обезпечителния фонд вземания към застраховател в несъстоятелностЧл. 565. (1) При условията на този кодекс се гарантират вземанията на лицата по чл. 564, ал. 1 при несъстоятелност на:1. застраховател със седалище в Република България;2. клон на застраховател от трета държава, регистриран в Република България само за извършваната чрез клона дейност в ст

2

1

преди 5 години

До министър Горанов,ще я назначава,за негов,зам.министер,това негово искане ,е за пред медиите.

1

министър Горанов

преди 5 години

Г-н Борисов също така препоръча начело на комисията за надзор да назначим някоя друга калинка и да стискаме палци никой друг да не фалира, затвърждавайки тоталната ни неадекватност и престъпно безхаберие.