38

[et

преди 5 години

мъжа и албански шиптър.тя била еврейка, колкото приятеля и соломончо мароканеца!!!агайн дори не си смени фамилията като се омъжи. само си представям какво унижение е това за мъжа и

37

1

преди 5 години

горанов,какво ще кажеш,за професор Начев,шефа на "Св.Екатерина"имал 4милиона в банка,та той е задминал ИНВЕСТИТОРАна "Цигов чар"амет доган,или за порфесора георги,може,за амет не може,за еврото и доларите не пиша нищо.

36

d

преди 5 години

Горанов иска главата !!! Това не е ли престъпление - заплашване от негова страна, или недомислено заглавие от страна на Камелия Цветанова.

35

Друг

преди 5 години

Калинките на царя са и на ББ. Нали той му беше и--бри кчия на Симеон. Че каква е разликата между царската и Бокова калинка?? Неговата на приятеля му Иванов..какви последствия понесе? Никакви. А Боко какви пак никакви. При нас се разчита на късата памет. Нещо за Султанка чува ли се ( писането нейното име обикновено е повод за изтриване на коментара).със суджука again нищо..така ще е и сАгайн..

34

Анонимен

преди 5 години

Агайн е толкова виновна колкото и ГЕРБ. Всички са знаели чие е предприятието , сега обаче се правят че са имали амнезия и не помнят.Не е случайно че сме известни с факта че сме корумпирана страна . Бати Бойко да не пищи да се оплаква кой според него е виновен ,а да извади от кипърските си лични сметки пари да ги раздаде на потърпевшите от Олимпик .Ако не могат ГЕРБ да направят това тогава да действат според европейските ценности- излизат пред парламента ,свалят панталони и *** и разтварят задни бузи на 200 хил ограбени изрядни платци. Да си гей е нормално,тъйче ГЕРБ няма от какво дасе стр

33

Анонимен

преди 5 години

Че те в КФН са ВСИЧКИТЕ за дисциплинарно уволнение!

32

Анонимен

преди 5 години

Виждам, че само някои хора знаят коя е Ралица Агайн. На това се разчита - на слабата памет на българите. Агайн беше едва 20 и няколко годишна, и заедно с Нина Чилова бяха калинките в НДСВ. Млади депутатки, които бяха ей така за цвят в НДСВ-то на царчето. От там направиха връзки в политиката и до ден днешен - поне Ралица постоянно е в държавните институции на работа. За другата не знам, не съм се интересувал къде е в момента.

31

Анонимен

преди 5 години

амиии страхотни закони сте изковали, да не ви се изисква отговорност за престъпленията, за пореден път се убеждавам колко кирливи политици имаме, всичките са за затвора

30

Анонимен

преди 5 години

г.рбераски *** ***

29

Анонимен

преди 5 години

Горанов,Агаин подавайте оставки и двамата,защото в касовата бележка на полицата ми ГО в Олимпик има 11.50 лв платени към българският гаранционен фонд,аз съм редовен платец умишлено въведен в заблуждение от Вас двамата като длъжностни лица дали лиценз и събирали бг левове без правно основание ,и не ме препращайки в Кипър ,парите и отчисленията са отишли в БГ бюджета!оставка!

28

Путев

преди 5 години

Ех на тая другарка Агайн не и върви. Серго я прецака на изборите и не можа да стане евродепутатка. Уредиха я в КФН, ама то 1-2 пъти на две години трябва да се свърши неква работа. Неможе без хич.. то да не е Парламент че само да се лежи и да се лапат кебапчета.. та се издъни, горката! Сега ще трябва да и намерят някаква друга държавна службица - ама хем да има пари, хем абсолутно нищо да не прави че да няма пак издънка

27

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

След Борисов, Горанов е най - големият стабиляга в правителството. Плюс това е най - големият черно работник и от него зависят всички други министерства. Напред и нагоре министър Горанов, цяла България е с вас!

26

Анонимен

преди 5 години

Горанов, тази КФН не е ли към твоето министерство???? И какви оставки, това да не е изборна длъжност? Оставка за теб, а за шефът на комисията и ресорния му заместник моментално уволнение и съд.

25

Анонимен

преди 5 години

Ха сега! КаФеНе не можела да ги контролира, защото били кипърци, а Горанов иска да уволнят Агайн заради пропуски в контрола?!Някой от двамата лъже много яко

24

Анонимен

преди 5 години

До Агайн провокираСтранно ми е как има хора като тебе които си вярват на писаниците. Същата ъая надзорна комисия беше обявила КТБ за банка на годината само 5 месеца преди фалита. Тогава кой какво и кого провокираше?

23

ХоХо

преди 5 години

Горски, ти си един обикновен ... ! Защо не уволниш ДИСЦИПЛИНАНО твоята подопечана ! Да видим стиска ли ти !

22

Агайн провокира

преди 5 години

Тази Агайн не беше ли от стар комунистически род ? Те ги умеят тези провокации с цел брожения и събаряне на правителството.

21

Анонимен

преди 5 години

Това е не достатъчно- " да и вземат главата".Само ЛУСТРАЦИЯ ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА.АКО ИМА ХОРА ДА НАПРАВЯТ ЛУСТРАЦИЯТА.ЗАЩОТО ИВАН КОСТОВ ТОВА МУ БЕ ОСНОВНАТА ЗАДАЧА , НО НЕ СЕ СПРАВИ.

20

Коце кмета

преди 5 години

Агайн ще я сменят, защото е царска калинка. На нейно място ще сложат бокова калинка, вероятно по-некадърна.

19

Логика

преди 5 години

Изглежда в това има голяма доза истина, защото след него всички Агайни по време на соца са се подредили по впечатляващ начин. Ненчо Агайн - бащата на Ралица, се издига до зам.-министър на вътрешните работи. А родственикът му Георги Агайн - до бивш началник отдел в Държавна сигурност, отговарящ за СРС-тата, които тогава наричали простичко подслушванията. Фамилията не е зле и при капитализма. Например братовчедът Венцислав Агаин е член на борда на директорите на "Булгаргаз" до 14 юни 2008 г.