55

Анонимен

преди 5 години

До бай Вълчо от ХисаряБайчо, Путин знае перфектно немски. Но и Меркел знае руски - била е на школа на КТБ в Харков. Има убедителни снимки. Важното е, че Северен поток 2 ще го бъде, колкото и Трумпи за се опитва да пречи!

54

Анонимен

преди 5 години

А за руските *** вече всеки, който е проявил малко снизхождение към джуджето, е приятел на ***. Защото останалите откровено я ритат в дзурлата.

53

Анонимен

преди 5 години

Както разбирам от увъртанията на Песков, украинският транзит няма да спре, а Путин е направил поредния отчаян опит да се подмаже на Меркел с допускане на още немски фирми на руския пазар.

52

Анонимен

преди 5 години

Започвам да осъзнавам,че Меркел е действителния истински защитник на Европа,бори се за европейските фирми,дори с цената да бъде низвергната.Справи се и някак си с мигранската криза,чрез заплащане и споразумение с Ердоган,въпреки дразгите помежду им.Надявам се Франция да я подкрепя,те също имат многомилиарден бизнес там,надявам се и Англия да се върне в Европа,защото тя е част от Европа!

51

Анонимен

преди 5 години

Снимката е много показателна: Меркел е сложила примката Северен поток на шията на Путин и го изрежда от Фризера за да изтропа някоя невидима ракета !

50

гого

преди 5 години

понеже швабата се появи ,предлагам не му слагайте минуси, вдичко на плюс, така му се обезмисля троленето и няма как да се отчете да си вземе грошовете. Мн вървежна тактика, повярвайте, тези получават повече за негативни отзиви.

49

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

До салама от 65Саламе , ти нещо бъркаш с посоките.1, исток - потока е за Китай/газ тече от 2г.2.запад/ бившия поток Дружба/ през Украйна та до Париж.газ тече от 1971г.3.юг има 2. 21. от Каспийско до грузия,Армения и околните бившите.провинции на бащицата Сталин./газ тече от по минали век.сега се строи друг и тръбата е дошла миналия месец на турската суша.4.север . северен поток -1./газ тече от горбачово времеГрешката ти е ,че мислиш и пишеш на ориенталски./т.е. няма времена,лица и прочие

48

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Много ми е интересно на какъв език са си говорило?Путин знае немски и знае колко газ е потребна на Германия и околните на нея провинции./Австрия,Чехия и тн./Знае и как да врътне кранчето през зимата и каква статистика за раждаемостта ще се получи.Знае какви дарове ще получи от,, младоженката,,А бе. бая информиран човек е този Путин.Щото един германски цайтунг твърди ,че са си шушукали за Северен поток -3

47

Анонимен

преди 5 години

Обсъдили, обсъдили и накрая трябва да питат САЩ дали може...

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Интересите им са наднационални, тоест лични ако това питате.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Те отдавна ни се смеят и цалуват и тупат Боку по гърба изразявайки с това радостта си, че сме толкова глупави, а той го възприема като похвала за кадърността си.

44

Анонимен

преди 5 години

Професорът препита студентката и оценката е слаб 2

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Даже и не разбирате понятието "изследователски институт" или си го представяте по свой начин, който напълно покрива представите на БАНските старци.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52За какви количества става въпрос проверихте ли или за вас е важна алтернативата колкото и безмислена да е (тоест е важно да е антируска)?

41

Анонимен

преди 5 години

50 хахаха недей моля ти се ти за онези тунеядци в институтите ли те е грижа. ККъв продукт даваха те.

40

Анонимен

преди 5 години

До къде го чукна, къдеАмериканска нация няма. Освен различните индиански племена, но и те не са една нация. ДА не би да говорите за Канада, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Венецуела, Коста Рика, Парагвай, Мексико ? За коя американска нация става въпрос ?

39

Анонимен

преди 5 години

48 Ограмоти се що значи Южен газов коридор като алернатива на Северния от Норвегия, Източния от Русия и Средиземноморския от Агрика

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Бе брадчед, нямаме никаква промишлност. Вкарваме някакви вносни матряли, произвеждаме нещо на парче по чужди проекти с чужди машини и изнасяме поръчката от която вземаме трохи. Нямаме никаква националноориентирана промишленост създаваща краен продукт. Да не говорим за нови технологии, институти за иследвания, космос и т.н., че там е пълна мъгла.

37

Анонимен

преди 5 години

44 включително и производство на дръжки предназначено за износ

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Къде са тия южни алтернативи . Думай пак, че нищо не каза.