75

Анонимен

преди 5 години

ТЪНКИЯТ НАМЕК НА ПУТИН:- Днес ви водя 10 казака, ама утре може да са повече. И тогава не се знае...

74

Otgovor

преди 5 години

До Да попитамНемските наглеци имат избор, скъп газ от САЩ и респективно неконкурентно способни стоки или евтин газ от Русия и по ниска себестойност на продукцията. Та въпроса ти се свежда доДа бъда или да не бъдаДа има ли немска икономика или не.

73

До: Попитам

преди 5 години

Докато имат икономика.Те и чехите опитаха с американски втечнен, но САЩ го продава с 20% под себестойността си.На места американския втечнен е двойно по-скъп.За каква конкуренция и свободен пазар говорим?

72

Да попитам

преди 5 години

И докога ще се позволява на немските наглеци да пълнят руските гуши.

71

Анонимен

преди 5 години

Хора май направихме огромна грешка,без Меркел сме загубени,нека оставим ГЕРБ на власт!Единствената,която ни дава рамо и ни крепи е Меркел,отиде ли си Бойко(Меркел),това ще е края на държавата ни!Нека останат ГЕРБ на власт!Ако не останат на власт,ще има голяма кървава баня и никой няма да спечели от това,ще загубим много хора! И без това останаха малко хора в тази държава,върнете ГЕРБ на власт!Не сменяйте ГЕРБ!

70

Bad Company

преди 5 години

И Путин и Ердоган "голям" го вадиха пред Меркел ама сега взеха да тупат опашки като ги нарита Тръмпела.

69

Анонимен

преди 5 години

Придурки, хер вам, а не евтин газ

68

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

до питам 89Е, и двамата са интелигентни.Какво да обсъждат?ПОДАРЪКА ЛИ ?Хора ли, състоящ се от 10 казака.Ами, я си представи една сотня казаци със саби.Какво може да се каже на една младоженка, външен министър, сега председателства ЕС.,член на 2 влиятелни световни фондации с прочие адмирации.Все пак не забравяй, че до 1955г. Австрия е била под руско ,,освобождение.,,Така,че подаръка е перфектен.Много, ама много е готин.

67

Питам

преди 5 години

А сватбата на австрийската стара мома не са ли обсъждали?

66

До Ха

преди 5 години

Ми то от нас не зависи.Никой не ни е питал дали искаме във "Варшавският Договор", никой не ни попита дали искаме в "НАТО", никой не ни попита искаме ли 4-ри бази на САЩ, никой не ни попита искаме ли учения в "Черно море".Никой не ни попита да подарим ли ЮП на Ердоган.Политиците си счупиха гърба и при Сталин, и при Рейгън, плащат им милиарди за слугинаж.За народа бомбите, за тях без визи в САЩ.За нас ядрена опасност от Козлудуй, за тях пари от износ на евтин ток.Не виждам нищо смешно, ТЪЖНО

65

Ха-ха

преди 5 години

На който му се живее,ще се наложи да преговаря с Путин(Русия).А който му се мре-нека остане верен слуга на Америка,негова си работа.Има доста такива кандидати за (посмъртна) слава,ама напоследък нещо охладняват.

64

BG СМЕШКИ

преди 5 години

всички държави и политици гледат собственият си интерес ! само българите обратното - слуги до шия на чужди интереси ....жалко за БГ но с такъв про***ст и робски народ нищо хубаво няма да стане ...

63

Анонимен

преди 5 години

Но ако се съди по снимката Меркел е попарена,а Путин силно раздразнен!Не съм убеден,че това е заради датата и Хитлер!?Ако се съди по снимката, Меркел изразява досада, а Путин е кръгъл и дьот, който не може да си скрива емоциите и прави май мунски физиономии.Прилича на двойкаджия, който се влачи след даскалицата, за да му пише тройка. Определението на Обама още след първата им среща беше брилянтно - бокл учето от последния чин.

62

Анонимен

преди 5 години

И бе да ни се казва, знаем за какво са си говорили. Не знаем обаче какво са си казали и какво точно са решили. Те всички политици, особено Тръмп, след срещите казват че са били много ползотворни и хвалят другата страна, обаче не след дълго правят нещо съвсем различно на очакванията и обратно на хвалебствените приказки.

61

идва ли Хитлер!?

преди 5 години

Както ни подсказва знаещият НА ТОЗИ ДЕН Хитлер става канцлер на Германия-по демократичен начин!?Интересно е Меркел и Путин дали са се досетили в навечерието на какво събитие се срещат!Но ако се съди по снимката Меркел е попарена,а Путин силно раздразнен!Не съм убеден,че това е заради датата и Хитлер!?

60

Анонимен

преди 5 години

Южен поток отиде в историята, за да може сега да дойде северен поток. Браво на бг, че се отказа, пък Германия ,като иска да участва.

59

Анонимен

преди 5 години

Не са надежди, а суровата (за Путин) реалност.

58

Анонимен

преди 5 години

Освен Меркел, в Европа има Холандия, Дания, Швеция, Норвегия, Полша.Там НИКОГА няма да има проруска власт. И Меркел ще се съобразява с това. И с генералите на Бундесвера, които имат да си връщат на ***.

57

Анонимен

преди 5 години

Германия си знае интересите, не е като България, на която, навремето , като и скръбната със зъби и се отказа всякакви потоци.

56

Анонимен

преди 5 години

Няма да има никакъв Северен поток.Или ще го има на такава цена, че ще фалира строителите си. Газът ще тече през Украйна и НАТО ЩЕ ДЪРЖИ КРАНА.Сега колендрисват Путин да построи и СП за своя сметка, както стана с Турския поток и тогава вече руснаците ще го разкъсат от глад.