115

ФАКТ

преди 5 години

Петербургският форум събра страшно много бизнесмени от цял свят. Дори Макрон ходи там. Китайският, индийският и др. държавни глави също.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Отговорих ти, Хкремент настъпан, но друг такъв ме е изтрил! Тук много явно показват отношение! Да не пищят, когато при Желко Сладков дойде Съдникът!

113

не може да бъде!

преди 5 години

Това,за което са си говорили Меркел и Путин със сигурност е важно и ще даде отражение на политиката и в Европа и по света.Решения не са взети,защото,както се казва срещата е била работна,само за сверяване на часовниците.Но аз мисля,че 18,08 е особен ден за Путин не заради това.Вижте само новините за него по-рано-хули,ругатни,закани,изолация,санкции... и изведнъж 2 знакови събития с негово участие за един ден!Аз ги виждам по следния начин-Путин изчака и нанесе тежък нокдаун на противниците си!?

112

Анонимен

преди 5 години

Слонът *** и слоницата Мерк нещо ядосват мухата Да отговаря. Да внимават в картинката!

111

Анонимен

преди 5 години

До Да отговоряАз ти казвам,че ти не си в час,сключваха си сделки за стотици милиарди евро от бизнесмени от цял свят,ЦЯЛ СВЯТ.Ти неграмотен ли си?Напиши "Петербургского международного экономического форума 2018" в Тубата или някъде другаде и гледай!Дори един английски бизнесмен деликатно се извини,казвайки да не смесват бизнеса с политиката.Хората си гледат печалбите,не ги интересува друго.

110

haha

преди 5 години

До Да отговоряТи кажи кога бабката ще признае Крим***********************************Кой го е еня за бабката??? :)Кой признава кой не признава е все тая. Въпроса е какво е в действителност.... Останалото са празни пркиказки и фойверки.

109

Да отговоря

преди 5 години

До hahaМоже ама са ислямисти.Ти кажи кога бабката ще признае Крим да и се посмеем щото *** иска нещо в замяна то е ясно.

108

haha

преди 5 години

До Да отговоряТи за Кабардино-балкария чувал ли си или за Татрастан++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Водят населението като етнически "българи". Питай макетата...

107

Да отговоря

преди 5 години

До АнонименМи не правят да едно е да внасяш коли друго стоки с двойно предназначение.Кажи една не немска инвестиция в Русия в последно време.

106

Анонимен

преди 5 години

До Да отговоряНикой не прави бизнес с Русия освен немците.*******************************************hahahhhahhahahahahhahahhahhahahahhahahahahhaahhahahhahahhahahahhahahahhahttps://advantour/russia/economy/trade.htm

105

Анонимен

преди 5 години

До Да отговоряТи не си в час!Гледа ли бизнес симпозиума в Петербург или само четете домашни новини,цял свят беше там,цял свят,а най-голямата делегация е била американската. Европейските държави също печелят много от там,не са само немците.

104

haha

преди 5 години

До Факт!Скоро чакам момента в който бабката ще признае Крим*************************************************Кой те пита какво бабка ти признава или не признава. То и църквата не признаваше че земята е кръгла и какво стана??? Да не би земята да стана плоска?????? хахаххахха

103

Да отговоря

преди 5 години

До hahaЧе то в Русия има процентно повече ислямисти отколкото в която и да е европейска държава.Ти за Кабардино-балкария чувал ли си или за Татрастан или за Дагестан или за Чечения.И са с по-голяма раждаемост и ще претопят руснаците скоро.

102

Да отговоря

преди 5 години

До hahaКви репарации бе САЩ си плащат за базите германия колко пари взе от САЩ за американските бази.Защо да помогнем на Меркел за бежанците тя си ги покани.Да си ги гледа.Унгария Чехия и тн не са имали колонии нито са канили някого.Никой не прави бизнес с Русия освен немците.Те изнасят турбини за Крим ни строят мостове там.

101

haha

преди 5 години

До Да отговоряВсизки немци да фащат Ваказала************************************За сметка на това арабите да идват и да разпространяват исляма...Колкото за германците да отидат в Русия, може и това да стане бегайки от исляма. Поне ще има бяла държава.

100

haha

преди 5 години

До Да отговоряИ САЩ няма да ти платят репарации за това че използват Бг териториата за техните си военни цели. Така че се успокой...

99

Анонимен

преди 5 години

Защо съдите Меркел и я наричате как ли не,след като всички правят бизнес с Русия,включително и англоговорящите.Защо съдите някой за нещо,което всички правят?И някой помогна ли на Меркел за кризата с бежанците?Само се ослушваха,защото никой не искаше да се нагърби с този проблем и да плаща за това.И НАТО за какво взимат заплати и пари,ако когато има екстремни ситуации не си мърдат пръста?

98

Да отговоря

преди 5 години

Иде момента в който немците ще признаят Крим и ще се свърши с двуличието им веднъж завинаги.Всизки немци да фащат Ваказала и към братята си руси нали Екатерина Велика била Екатерина немска там им е мястото на немците.

97

Да отговоря

преди 5 години

А бе клекало турско немците не бяха ли в союз с турците Първата световна.Ахаха.

96

Да отговоря

преди 5 години

До hahaМдам турско клекало ама Германия още не ни е платила репарации затова че сме я хранели Втората световна война докато тя се правила на велика.