14

Анонимен

преди 5 години

Още една статия платена от Сорос.

13

ТHE Патриот

преди 5 години

Едно реднече от Тексас с една камерка и микрофон създаде цяла ,медийна империя конкурираща мейстрим пропагандните динозавърски медии и ръси само истини и прикривани неудобни факти за света и статуквото в ,което живеем!Много ясно ,че ще бъде цензуриран!Защото старите корпоративни медии виждат много добре ,че губят контрола върху наратива и то от обикновенни хора с канали в тубата!Това е чистка на инакомислещите ,Фашизмът е ФАКТ!Това и до някъде е добър знак ,значи ги нараняваме сериозно !

12

Анонимен

преди 5 години

Алекс Джоунс крайнодесен :)????????То бива бива да лъжете, ама....

11

от сидниАав$тралия

преди 5 години

Алекс Джоунс е голЕм. Това само му е направило още реклама. Много американци са му фенове. Мен лично ме кефи Алекс Джоунс има много добри попадения

10

ТHE Патриот

преди 5 години

Добър .лош Алекс Джоунс беше човека ,които тотално преформатира начина ,по който въприемам света и геополитиката,той ми отвори очите за новият световен ред и какво зло всъщност е американската държава!След като игледах филма му '911 Пътят към тиранията" от тотогава вече не съм същитот зомби!

9

Еврогеец

преди 5 години

Утре тоя мрасник може да нападне и нас...

8

ivailo

преди 5 години

" Днес " , вие ли наричате някого шут, след като сте е.гати палячовците начело с ........

7

Sd

преди 5 години

Джоунс е огромен един от малкото, които казва истината на либерастите, а те нямат доводи срещу него никога. Същото е и с Бен Шапиро. Буквално той и Бен направиха на пух и прах всички либерасти..

6

Анонимен

преди 5 години

Путин да го вземе в Русия е да го направи руски гражданин.

5

Анонимен

преди 5 години

Този *** е любимецът на поклонниците на оранжевия клоун в белия дом! Не знам всички неприятни истини разкрити от Джонс, но за мен перото върху говнното беше, когато откачено врещеше нещо за химикалите в питейната вода, която превръщала жабите в хомосексуални! Всеки път като побеседвам с някой от неговия клан, после се моля на бога "Боже, недей да лишиш никого повече от ум и разум!"

4

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС-а ...вие сте същите ко се правите.... За цинизмните обидите естествено, че ще ърете мнения.Но колчем каже някой нещо за една точно определена американска фондация и .... мнението изчезва....

3

Хей

преди 5 години

Истината боли .

2

Анонимен

преди 5 години

Толкова за свободата на словото.

1

zeus

преди 5 години

Джоунс разкри много неприятни истини и съвсем нормално в условията на американската "демокрация" е да бъде цензуриран.