34

Анонимен

преди 5 години

"Позволява съдържание на Джоунс, включително и такова, съдържащо призиви за тормоз."Щом говорим за тормоз ми е любопитно, защо профилите на Хилари Клинтън, Маккейн, държавни лица от саудитска арабия И ДАЖЕ ИДИЛ имат спокойно профили в туитър. Антифа и други либерастки организации събират "нападателни групи за борба с десните" в туитър. Купища имами бяха доказани, че извършват ислямистка радикализация в туитър и т.н.На тия акантите са си бая наред!Май шутовете са си тия от туитър.

33

Схемата

преди 5 години

Всъщност масовата западна медия никога не е била толкова ниско, толкова жалка. Пълна пародия водена от корпоративни ***. Толкова ниско да паднат да налагат цензура е изключително демократично. ***. Наречи ги западни, леви, либерали, социалисти или какво да е подобно и ги остави! Господ и природата ги е убила и осакатила.

32

Схемата

преди 5 години

Когато големите медии почнат да гонят и налагат такива жалки тоталитарни забрани на хора, които повече от явно и открито имат за цел да ги иронизират същите тези... значи гузен негонен бяга!

31

Анонимен

преди 5 години

a na soros hazarozionista koga she mu biat shuta

30

Анонимен

преди 5 години

А на днес бг кога ще бият шута?

29

Анонимен

преди 5 години

До The Патриот"Добър .лош Алекс Джоунс беше човека ,които тотално преформатира начина ,по който въприемам света и геополитиката,той ми отвори очите за новият световен ред и какво зло всъщност е американската държава!След като игледах филма му '911 Пътят към тиранията" от тотогава вече не съм същитот зомби!"Да те беше научил и на правопис, ама то *** може ли да възприема ...

28

Анонимен

преди 5 години

Алекс го слушах известно време, сигурно няколко години и постепенно стигнах до извода, че е ... шут! Да, точната дума е шут, който просто се възползва от наивността и невежеството на американците. Борил се бил срещу "новия световен ред", но на няколко пъти го чух на живо предаване да казва, че е ционист и подкрепя безусловно Израел! Ако някой знае каква е целта на хората, които искат да изградят "новия световен ред" и кои са те, друго не трябва и да чуе от този откачалник.Луд за връзване е!

27

Анонимен

преди 5 години

Лично аз не го слушам.Доста противоречива личност с противоречиви изяви. НО, в едно свободно общество всеки има право да изрази свободно своето мнение, стига то да не призовава към политическо, расово или религиозно насилие...В неговото ток шоу нямаше подобни призиви, поне не открити, казваше нещата такива каквито са си.Та си задавам въпроса кой днес решава до къде се простират границите на свободното слово и кой решава колко свобода ни се полага, спроред закона!

26

Анонимен

преди 5 години

Ако не му бяха затворили устата можеше да разкаже за 100-годишния юбилей на пиндостанската интервенция в Русия.

25

Анонимен

преди 5 години

Запишете си името на редактора - Бойчо Попов. Ако го срещнете някога, посочете го с пръст, покажете го на всички да видят продажното лице зад такива меко казано *** статии. За да напише, че Алекс Джоунс е "скандален шут", то е ясно, че Бойчо Попов няма нищо общо с журнализма. Просто съм отвратен.

24

Коце кмета

преди 5 години

Тоя не го бях чувал, благодарение на либерастоугодните медии научих за този борец за свобода. Наистина нямало лоша реклама. Вместо да му избодете очите, му изписахте веждите, гoвeдa либерастки.

23

Анонимен

преди 5 години

Koлко стотинки ви плащат да пишете, че Алекс Джоунс е шут и снандален ?

22

Анонимен

преди 5 години

какви открития, от месец насам саюо реве чр бил блокиран. само глупости ръси... ако прекали с витамините си утре ще ксже че идват извън земни.заслужава си блока

21

Анонимен

преди 5 години

джоунс е направил повече разкрития от всички журналисти на cnn взети заедно.явно е че запушват устата на хора, които критикуват глобализма, а не е заради езика на омразата. ако беше заради омразата, щяха да затворят първо всички акаунти на антифа.

20

Анонимен

преди 5 години

"След като игледах филма му '911 Пътят към тиранията" от тотогава вече не съм същитот зомби!"Дааам по-голямо зомби си станал просто....както му казват напоследък вдигнали си "левел" в зомби точките....

19

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е направил нещо свое и е неуддобен а шут в България...ние знаем само да копираме и да вървим в стадо.....затова и нямаме един известен Българин

18

Анонимен

преди 5 години

алекс джоунс е велик, който го забранява само му вдига рейтинга още повече.

17

И отговор не чакам

преди 5 години

Шут,шут ..обаче...по всякакъв начин гледат да му затворят устата. На един шут всеки се смее и никой не се притеснява от него и не го цензурира. Както Боби Цанков и Георги Стоев. ..шутове,палячовци,лъжци ...обаче и двамата ги убиха и убийците не са намерени до ден днешен.

16

Анонимен

преди 5 години

"Едно реднече от Тексас с една камерка и микрофон създаде цяла ,медийна империя конкурираща мейстрим пропагандните динозавърски медии и ръси само истини и прикривани неудобни факти за света и статуквото в ,което живеем!"ВСЪЩНОСТ стана толкова известен, защото просто е луд, който по абсолютно налудничави начини и интерпретации коментира света, в който живеем и тъй като хора като теб нямат никакво критично мислене "консумират" с удоволствие всяка лъжа, която измисли налудничавото му съзнание!

15

Анонимен

преди 5 години

Бойчо, не си го изкарвай на нормалните мъже, че ти си хомосексуален. Такава ти е съдбата и никой не ти е виновен. Освен това, не е коректно един журналист да раздава оценки на човек, чиято работа не познава на йота и само е слушал какво са му казали "правилните" източници. Живей в мир. На хората явно е късно да се затворят очите.