113

Свещеният Вертеп

преди 5 години

,,. ..Нека минем направо към тридесет и деветия папа Дамасий[29]. Когато този праведник бил ръкоположен, дори вярващите отказали да го признаят: толкова светла личност бил той. Тогава Дамасий нахлул заедно със своите привърженици в една римска черква и избил всички жени, деца и старци, които се намирали там...''Вярващите си взели поука и се покорили.

112

До 122

преди 5 години

Дори не бях и чувал за "Свещения вертеп", но прочетох малко инфо в нета. Тааа, благодаря за информацията, тъкмо нещо такова ми се четеше. Разобличаващо двуличието на попщината.

111

Питър Пан

преди 5 години

Католическите с деца, "нашите" карат еднополово, а официално са против, Махариши и Оливър Шанти (популярни за времето си гурута) и те детелюбци. А като пиша, че религиите са булш.т ме залива вълна от свещен гняв на благочестиви люде, привърженици на някой от изброените по-горе. Говорете си с въображаемите си приятели и си вярвайте, но не занимавайте нормалните хора, антисоциали такива.

110

Гледай и се учи

преди 5 години

Днес 15/08/2018 е денят на Света Богородица,Майката на Божият Син. Не позволявайте да отнемат вярата ви,това е последното,и единственото което ни е останало на този свят.Сиситемата ни учи да ценим парите,повече от всичко.Разбирай да бъдем изверги в името на алчноста.Всички сме чели ,,Декамерон'',а също и ,,Свещеният Вертеп'',но това не бива да ни лишава от нашата вяра в Бог.Така че новини подобни на тази,в този свещен за нас ден,за християни и мюсюлмани,не бива да ни отклоняват от правият път.

109

Анонимен

преди 5 години

До114 Верно братле всички сте баба гуси

108

Анонимен

преди 5 години

Тези падрета хомосексуалисти и педофили заслужават само едно: тяхната католическа църква да ги анатемоса и низвергне, а държавата да ги накаже с затвор..Ето с това само съм съгласен.

107

Анонимен

преди 5 години

какво ти пречи да го подадеш на щерка ти да го посмуче?.Пречи ми твоята щерка. Много е нахална, не го оставя, а имам само един.

106

Анонимен

преди 5 години

Това се знае отдавна.

105

Анонимен

преди 5 години

атеист, който намира за интересна педофилията...какво ти пречи да го подадеш на щерка ти да го посмуче?Някаква морална ценност? Или страх от наказание :)

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Просто педофилията е неизменна част от религиозните ритуали които са ми интересни."Пишеш гнусотии и лъжи. Педофилията и хомоскесуализъмт са осъдени от Християнството, а най-вече от Православното Християнство. Относо католиците, не всички католици са педофили. Тези падрета хомосексуалисти и педофили заслужават само едно: тяхната католическа църква да ги анатемоса и низвергне, а държавата да ги накаже с затвор.

103

Анонимен

преди 5 години

До ЩирлицАз съм спокоен, защото такива извращения няма в Православната Църква.

102

Анонимен

преди 5 години

До Владо КузовТи си атеист и прикрит хомосексуалист.

101

Щирлиц

преди 5 години

Няма такава .."църква".

100

Анонимен

преди 5 години

Не от педофилията. Просто педофилията е неизменна част от религиозните ритуали които са ми интересни.Ама ти да не се изплаши нещо? Имаш ли 18 г?

99

Анонимен

преди 5 години

Странно един атеист какво се е заинтересувал от педофилията?

98

Владо Кузов

преди 5 години

А за тези малки които не вярват в Него може ли да се съблазняват?.Може чадо, може. Стига да не те хванат и да го пазиш в тайна.

97

Бъчонка

преди 5 години

"склонил 9-годишно дете към орална любов и след това прочистил устата на момченцето със светена вода"о_о

96

Владо Кузов

преди 5 години

В кои религии е разпорстранена и одбрена педофилията ихомосексуализмът : .Аз съм римокатолически мюсюлманин от японски произход и член на ПП Атака

95

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ЗА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПИТАТ "КАК ЩЕ НАСТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ":НАСТИГАМЕ ГИ!

94

ИСТИНАТА

преди 5 години

Само че по простотия.Истината.