13

Анонимен

преди 5 години

Ахъм, Тръмп да се намеси и да забрани католическата църква в САЩ.

12

Пет

преди 5 години

За Неразбралите..това се е случило в САЩ. Но такива изпълнения на католически служители има навсякъде по света!И в Италия и в Ирландия и в Германия...защото измисления цолибат или отказ от секс е против природата! Горната глава може да мисли за Бог..но долн.ата за удоволствия. То не бяха хо.мо сек.в манастири.то не бяха педо.фили..В Православната вяра трябва един млад мъж да се ожени за да го направят поп и да проповядва за Светото семейство.и така е правилното!

11

Анонимен

преди 5 години

Сега са решили да извадят цялата статистика от последните 70 години. Проста сметка показва че този брой католически свещеници са около 0.12% от тези които са служили като такива за периода в САЩ. За световното население статистиката посочва около 0.1%. Не много голяма разлика, но новият световен ред търси всяко оръжие срещу религиите. Иначе е факт, че православната практика при която едно от изискванията да си свещеник е да си женен е доста по-нормална и с доста по-собър резултат според мен.

10

Василев

преди 5 години

В другите църкви и вероизповедания няма ли педофилия???Гаранция, че има защото по нищо не се различават католиците от всички други свещенници,равини,имами и т.н.!!!Не оправдавам педофилите, но когато се напада системно и избирателно Ватикана, това означава, че католическата църква не е удобна на някого!!!Ами на кого, на евреите и техните банки!!!Катаолическата църква е непробиваем християнски бастион!!!Агент Адам Бенет!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Елинска елитарна дивотия на кастата на безделниците, практикувана в римската империя, чийто наследник и покровител е католицизма.И всичко това, щото недоучилите кастови безделници, не са разбрали корена на Христовото учение.И проблема не е в сексуалното, а в разпореждането с човешки съдби в общ план, насилие. И не е само католицизма, а и много популярни днес религии, ще получат според заслугите си.

8

Анонимен

преди 5 години

Цял живот сред четири зида на хляб и молитви е нормално да изветрееш,докато при нашите няма целибат и затова се блажи целогодишно а и булката си е шавлива и не му трябва на попа да издевателства над деца като католиците.

7

Анонимен

преди 5 години

Мммм да не ме лъже паметта, ама бг свещенници блудстваха с деца в Бг преди няколко години. Намираха си ги по нета. Имаше предаване за това. Ето по тези причини със съпруга ми не сме стъпвали на църква и децата ни не са покръстени, всичко е фарс

6

tgb

преди 5 години

Тайна? Не мисля!

5

Язека

преди 5 години

Taйна ?!? Откога това за което знаят всички, но не е писано в медии се води за тайна?

4

Бисексуален

преди 5 години

Кога медиите ще пуснат статия за ЛГБТ организациите, които се опитват да легализират педофилията и други сексуални отклонения?

3

Анонимен

преди 5 години

Къде се е случило това, в коя държава? Защо не се казва в заглавието на статията къде са насилвали. В някоя демократична държава или в някоя диктатура?

2

Анонимен

преди 5 години

Значи за престъпления срещу евреи няма давност, обаче ако жервтите са гои тогава не е толкова важно. ммкей

1

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се чудил защо католическата църква е наложила забрана на отчетата да имат законни съпруги. Ами като забраниш нещо то така се получава. Желанието трябва да избие на някъде. А и отчето ако е недобросъвестен. Ми намери си любовница, остави децата на мира.