144

Анонимен

преди 5 години

кристалинче гледаи си дебелите бузки тебе никои не те пита и недеи вменяваи на хората такива простотии защото с този локум можеш да нахраниш единствено само себе си аман от такива измислени разбирачи

143

Анонимен

преди 5 години

Много е странно това изказване - една парична единица ли ще донесе реформи??? или манталитета на българинът.

142

Анонимен

преди 5 години

Нямало да доведе до сериозно вдигане на цените , до преди малко ни говореха че нямало да има никакво увеличение, поздравявам майките на нашите ръководители

141

Анонимен

преди 5 години

Е, думата сериозно е сериозна. окей. Ще има някакво, но... поносимо , така де.

140

Вервайте на опита

преди 5 години

Няма какво да слушате тази продажна бабичка. Чичко гугъл не само знае, но и ПОМНИ всичко! Проверете какво е станало при влизането на еврото в страни от нашата черга - Гърция примерно. При положение, че те имаха БВП около 3 пъти по-голямо от нащето. Тук ще стане невъзможно за живеене за хората с по малко от 1000лв чист месечен доход на човек.

139

Стакинка

преди 5 години

с това си изказване напълно ни убеди, че с приемането на еврото ще обеднеем с 50%, но според нея това не било "притеснение което не трябва особено много да си го слагаме на сърце". Мисля, че не тя, а българите трябва да решат с РЕФЕРЕНДУМ дали да обеднеят с 50%

138

Анонимен

преди 5 години

От 30 години се реформирате !!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

137

Анонимен

преди 5 години

"Еврозоната ще донесе необходимостта от реформи, категорична е тя".Абе,ние че сме стадо ,стадо сме,ама я някой стаден екземпляр,да ми напомни някакъв период от време,макар и нищожен,в който: някой от господарите да не ни е нареждал да се правят реформи;някога техните доморасли слуги да не са ги изпълнявали,че даже и преизпълнявали и накрая да не се вижда,какъв е резултатът от тези безкрайни "реформи",дето местният планктон непрекъснато оредява и изчезва от посмешището Територия???!!!

136

Анонимен

преди 5 години

Светът дължи 165 трилиона дълг..На кой или кого са тия дългове? Не,че нещо ама с такива суми може спокойно да се спекулира.А защо не са 10 квинтилиона дълг например? Освен всичко останало имайте в предвид,че на тая заплатата и е четвърт милион годишно ако не и повече и то в евро.Отделно бонусите дето си ги раздават за добре свършена работа.Нормално е да каже,че видите ли нищо кой знае какво няма да ви стане с увеличаване на цените.Те комунистите никога не са се интересували от хората реално.

135

Анонимен

преди 5 години

много е просто - питайте чехитепредишният им президент не даваше да се постави знамето на ЕС пред президентствотои никой не си позволяваше да му каже копченегови са думите че ЕС по нищо не се различава от СССРдажи и са заимствали комисарите от болшевикитеайде сега борците срещу комунизма да ги видимеостаналото е за наивниците дето се връзват напродажните песнички на подобни плазмодии

134

socialen

преди 5 години

Въвеждането на Еврото в България ще е най-голямата глупост, която нашите управници са в състояние да направят!

133

само да попитам

преди 5 години

Верно ли е, че в световната класация на университетите "първия руски" е на 96-то място??

132

Бате Гойко

преди 5 години

"Аз смятам, че това притеснение не трябва особено много да си го слагаме на сърце, защото нашите цени на практика с връзването на лева към еврото - те са в евро, само че 50% по-ниски"Ами после пак ще са в евро, само че 50% по-високи.

131

socialen

преди 5 години

Отново неправилен анализ от страна на г-жа Георгиева.Европейската комисия също се убеди в нейните "качества" и я уволни.

130

Анонимен

преди 5 години

Серизно ,сериозно ,колко е сериозно ?!?Твоето и моето сериозно ,дали са пропорционални ?!?Що ,за наглост ?!?Ако получаваш 270 лева Пенсия или 700 лв -заплата. ,,,,,, сериозно ли е ???

129

Анонимен

преди 5 години

А не, не няма да скочат сериозно. Само ако тази лелка може да ми дефинира сериозно като финансов аргумент. Ако не може, тогава да каже поне увеличението на годишната вноска на ЕС към Световната Банка за бюджет 2017 сериозно увеличение ли беше или не? Не за друго, но за да имам отправна точка.

128

бай х

преди 5 години

главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина... със заплата х0 000 евро .. Цените няма да скочат... сериозно ... за нея не проблем 1000-2000 евро +/- тя е далече от живота и доходите на обикновените хора

127

само да попитам

преди 5 години

А верно ли е, че синчетата на др. Нинова и др. Радев учати живеят в САЩ?

126

(-_-)

преди 5 години

Тази жена е пост-социалистически ***, който мисли единствено за своя задниk. А, след еврото, като познавам нашите търговски практики.. Смятайте, че маса народ ще извие на умряло!

125

Анонимен

преди 5 години

Аз лично българския народ не бих го питал нищо. Какво да питам хора, които смятат, че ще си оправят живота чрез спечелване от лотария.