204

Jas

преди 5 години

Кристалина не си е приготвила домашното! Няма държава в Европа, включително най-богатите, в която да не е поскъпнало почти всичко след приемане на еврото, дори драстично в някои отрасли. Ето защо някои като Полша, Чехия и Унгария отлагат постоянно въвеждането му. В момента е по-добре запазването на националните им валути. Не съм сигурен, че на България и трябва евро...

203

Циник

преди 5 години

Кристалина ( бaси името ) Георгиева, Поптодорова , Мария Габриел .... тези голддигърки отдавна са забравили какво е да знаеш, че заплатата ти ще стигне максимум до средата на месеца.Ситите ( от Стар Уарс ) на гладните не вярват! Повишението на цените щяло да бъде несериозно - разбирай - ще се подиграят пак с вас. В Германия пицата от 6DM стана 6? (12DM) ей така...несериозно...като на майтап. Ще се смеят някои...ама няма да са много! Бати Бенчо с Бенката - ще е един от тях.Хлябче в евро...

202

Анонимен

преди 5 години

Тая на снимката е от отбора предатели на майка-България, заедно с Меглена Кунева..................такива като тях да вървят на........................ще минем и без съветите им!!

201

Анонимен

преди 5 години

Глобалисти като Кристалина лъжат като за световно......................но материалът не е много умен и й вярва на опашатите лъжи.

200

ток цена ток

преди 5 години

ток нивга на скача или па да рипа. нема теквоъ нещо. като прав или вълнист, токъ тече само в една посока от високия към ниския потенциял.Цената на тока се движи също в една посока, правата и се вълнува.за да не краде малцинството ток, то треба да стане мнозинство и да забрани със закон тока да има цена и така ще се пресекът кражбите

199

Анонимен

преди 5 години

да

198

Трол

преди 5 години

Та кво е казал Любо от Шумен по темата?!?!?

197

Анонимен

преди 5 години

Любо от Шумен - ясновидец и лечител - е достоен заместник на Ванга.

196

Трол

преди 5 години

Аз, просто се опитвам да ви подготвя

195

Трол

преди 5 години

Т е някои ще могат...

194

Трол

преди 5 години

Забравихте какво казваше Ванга:Не искайте много, щото не е ясно, дали можете да платите цената.

193

Трол

преди 5 години

С таз смяна на парите вас ще ви емигрират.Аз навремето обърнах квото можах в левове, после левовете в долари, а и доларите от по преди и отидах да се сравнявам със западняците т.е. плащах тяхните цени при моите спестени пари и си търсех доход като тях.Преди време вие, българите в Бг, вдигнахте аларма, че ви продават кофти храни, а имате най-ниския доход в Ес. 10 пъти по-нисък от Швейцария примерно.Е сега ще ви продават хубави храни, като в Швейцария, а доходите са си ваша работа

192

Сценарий

преди 5 години

Сценарият е следния: Баце урежда схемата с влизането на еврото, след което сдава властта. Идва следващото правителство и баце започва да го узурпира, както правеше с Орешарски. Накрая пpocтият народ пак си избира баце и така дорде е жив.

191

Анонимен

преди 5 години

Колко издържаха Белгия и Холандия на война срещу Хитлер и Германия? Капитулираха един ден преди германците да нахлуят. Такава е икономиката им. Балон и реклама.

190

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък вие за цени в евро пишете.

189

Бай Тошко

преди 5 години

Референдум и да се види за или против.Пък тази и такива като нея да си разтягат балона както си искат,но данени заблуждават,може да сме бедни,което не означава,че сме ***.

188

Да бе, да

преди 5 години

Но и токът нямаше да скача, обеща Гинка

187

Шивача

преди 5 години

Бля, бля, бля! Обърнете поглед назад какво стана с цените в Словакия.

186

seira

преди 5 години

ЗА БОГА, БРАТЯ И СЕСТРИ, "ВЕРВАЙТЕ МИ" !

185

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.