224

Анонимен

преди 5 години

Витамин B17- 960 лв за 100мл в БгСъщия в UK - 17£

223

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах кои цени са два пъти по ниски.....

222

Анонимен

преди 5 години

Защитниците на еврото! Сега ще ви обясня, понеже знам че на село гледате телевизия с розови очила и мислите че сте развита европейска страна. Живея 25 год в една истинска европейска страна със силна икономика. Влизането на еврото ни увеличи двойно повечето продукти. На 1-ви януари 2001 год хората бяха втрещени като влязоха в магазина, заредиха бензин или просто си купиха нещо на двойна цена. Заплатите останаха същите. Не ми се мисли в България какво може да стане!

221

Анонимен

преди 5 години

Според професор Иво Христов над 80 % ще ти ,,повярват" !

220

Анонимен

преди 5 години

А значи няма да има сериозно вдигане на цените, но все пак ще го има, било то и несериозно! Какви подли лъжци! За България едно вдигане, било то и не сериозно както се изразява тази манипулаторка, би било фатално за огромна част от населението! Какво означава не сериозно!? Какво означава да не го вземали много навътре хората!? Кажи го с цифри, не да мънкаш и да говориш глупости! Разбира се че се вдигнат и много! Всички страни които го имат преживяха това. Разликата е че те не са България

219

Додо

преди 5 години

Защо няма някой от майка роден да стане да попита Сталинка да си покаже годишната данъчна декларация да видим колко й плащат за тази номенклатурна и никому ненужна позиция!

218

Хан Тервел

преди 5 години

До Неа: Скъпа Неа, как така какво общо има образованието с еврото....ама това е Кристалина Георгиева, тя освен да говори несвързани и безсмислени неща какво друго да прави.Щом тя ти казва, че след еврото нищо няма да поскъпва, и изплува от дълбоко забвение ни в клин ни в ръкав по средата на август- сама си прави изводите!

217

Анонимен

преди 5 години

Русоробите яко спамят срещу еврото. Рубли да сме приемали... егаси простия народ.

216

Анонимен

преди 5 години

Айде бе малоум.ници, стига дъвкайте тов 'цените ще скочат 2но' няма да стане. Колко да ви се обяснява, дей.ба и селяните му.

215

А+

преди 5 години

Тя ,какво иска да каже ,че народа ще получава эаплата вместо 800 лв,само 400евро и разходите и заплатите ще си перевалутират от лв в евро.Еврото ще влиза в себестойноста на продукта и неминуемо е растежа на цените.

214

Неа

преди 5 години

Проблемите в образованието няма да се решат с приемане на еврото . Господи какво общо има ???

213

Гогата

преди 5 години

"Присъединяването на България към еврозоната няма да доведе до сериозно вдигане на цените."Георгиева, какво значи "сериозно" ? Кви са тия локуми ? При твоите доходи, двойно да поскъпне всичко - пука ти ! "Несериозното" поскъпване ще довърши мизерията и миграцията в България ! Оставете ни на мира ! Щото...има Видовден !!!

212

Irena

преди 5 години

Груба, безпардонна жена. Хитра лицемерка, не и давайте да ви лъже.

211

#

преди 5 години

"нашите цени на практика с връзването на лева към еврото - те са в евро, само че 50% по-ниски" - 50% по ниски цени, като се "напраснат" към европазара значи 100% поскъпване... ДВОЙНО ПОСКЪПВАНЕ...Казано в прав текст, а продължават да ми анализират анаЛЛизаторите.КО?!? НЕ!!!

210

Анонимен

преди 5 години

На тази краката й трябва да не стъпват в България твар долна !

209

Анонимен

преди 5 години

Това е официално признание, че цените ще скочат. Сериозно ли, несериозно ли, но ще скочат, това си е признание. Ми, честито.

208

Анонимен

преди 5 години

Цените няма сериозно да скочат. Само двойно.

207

Yan

преди 5 години

Правителство, което въведе еврото, няма да изкара мандата си! Много добре го знаят управляващите.

206

Анонимен

преди 5 години

Е някой вярва ли още на клишета ? Забелязал съм , че ако някой каже няма по телевизията ... задължително става .

205

Рубли-защо не?

преди 5 години

Не е ли по-добре да преминем към рублата. Русия е богата, ще помага!