23

Анонимен

преди 5 години

...ислямът е против всякакви лихви които изобретили евреите,*** ислямистите са най=честните хора в света нали и затова дори в 21 ек се уповават на Аллах,иначе не им пречат нещата измислени от гадните евреи и наша милост кяфирите презрени,айде молА ви се,шуробаджанащината БАШКА

22

ДО 20

преди 5 години

Ако този народ няма на масата хляб, не знам как ще му помогне аллах.

21

Анонимен

преди 5 години

САЩ, ВБ и компания имат много лостове за подобни сривове... ...Световната банка, Международния валутен борд, Г-7,8... ...отделно НПО-тата на ЦРУ и Сорос!През 1996/97 и ние го изпитахме на гърба си, та и до днес! Тогава още либералната вълна беше в разгара си и никой не се съмняваше в "добрите" намерения на Запада! Сега взехме да се усещаме, но е твърде късно!

20

Анонимен

преди 5 години

САЩ имат долар,но Ердоган има народа на Турция и алах зад него.

19

Анонимен

преди 5 години

На Ердоган не само икономическата политика му е сбъркана. Той се опитва с терор да реши всички въпроси в държавата. И външната политика също. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРВИШ НА ЦЯЛ СВЯТ И ДА ТИ ВЪРВЯТ НЕЩАТА. АКО ПРЕД ТУРЦИТЕ ТОВА ВЪРВИ ПРЕД СВЕТА - НЕ.

18

Анонимен

преди 5 години

шериатът не забранява ''високи лихви'', а всъщност ислямът е против всякакви лихви, понеже са нечестен начин за правене на пари, използван от еврейските банкери. т.е. парите са само средство за измерване на стоки и услуги и за справедливата им размяна; печатането на хартийки и ползването им за правене на повече хартийки на гърба на реално произвеждащите стоки и услуги не се толерира. както и да е...драмата в турция идва от ''роднина-милиционер'' назначенията в правителството и икономиката.

17

Анонимен

преди 5 години

Идеята е турската рая да обеднее и да свали сама Ердоган. Какво се е променило в турската икономика? Нищо. Трябва да продават долари при този висок курс и спекулантите ще се наспекулират. Ще получат малко долари за купчина лири и ще спрат. Ще се обърне "тренда".

16

Анонимен

преди 5 години

2,3 ст за 1 рубла2,45 ст за 1 т. лираХа сега, кой е по-, по-, най- ?

15

Анонимен

преди 5 години

Мисля си, че щатите се захвана не с когото трябва .... нещо объркаха държавата Турция не подлежи на изнудване .... изнасилване

14

Анонимен

преди 5 години

Тоз мошeник Ердоган печати пари и ги продава и изнася инфлация към cвета, а с парите купува долари, янките настъпиха мотиката.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма да се плашите!Зетя му е министър на финансиите.А на обеднелите турци борчовете ще им плати ... аллах

12

Анонимен

преди 5 години

Днеска централната им банка цел ден фърля $ от резереа и накрая пак 7 лири за $, сигурно вече резерва им е под 80 млрд $, лошото е че и ние ще пострадаме щото износа ни ще спадне

11

Анонимен

преди 5 години

*** пак много разбира едно евро като стане = 30 000 долара = 1 биткойн заплатата на немеца ще е 2 евроцента и немеца ще може да си купи една Фафла с една заплата.

10

Винаги става така

преди 5 години

Когато *** имам се захване с банково делоЕрдо е учил за имам

9

За 8

преди 5 години

Май лирата фърка ЯкУЧе и рублата даже

8

Анонимен

преди 5 години

Реджеб Ер Доган е демократично избран и сега ще си продава лирите както си поиска за разлика от еврохомосексуалните слуги на банкерите от ЕЦБ те не могат да си продават парите на пазарни цени и еврото фърчи нагоре.

7

Тъпото парче назначи

преди 5 години

Зетя си за министър на финанситеАкъла му е колкото на комунистите едно времеСъщо като тях ще фалира хазнатаДа му мислят турците

6

Анонимен

преди 5 години

Ще го разбере,ще го разберат и анадолските кратунковци макар и шерията да забранява високи камати/лихви/.Аз обаче имам сега такова едно опасение дали скоро няма отново да ни се промени датата на националния празник а именно 3-ти март.Значи много кофти се получава помислете,наричаме ПЪРВИЯ СЪЮЗНИК НА ПУТИН ПОРОБИТЕЛ А ПЪРВИЯ СЪЮЗНИК НА AIR DOGAN НАРИЧАМЕ ОСВОБОДИТЕЛ!!Изпадаме в много неловко положение КАСКЕТИ,дайте идея кой да е денят на нашата национална гордост защото 3 март НЕ Е ТАКЪВ?!ИДЕИ?

5

Анонимен

преди 5 години

Каква икономика? Каква пазарната логика? Изтъркахте понятията, с които ни омайвахте през първите петилетки на "демокрацията". Повтаряте като пaпaгaли, а всички вече виждат и разбират, че хегемона налага сакции, майдани и пали страните на несъгласните да му се подчинят безпрекословно и да си дадат ценностите безплатно.

4

Анонимен

преди 5 години

Ердо знае а *** те разбраха ли че басма не цепим