43

999

преди 5 години

ИМА НЕЩО КОЕТО ВСЪЩНОСТ ВИЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ !ПРОБЛЕМ С ИКОНОМИКАТА НА ТУРЦИЯ НЯМА !ИМА ФАКЕ НЮЗ , ПРОВОКАЦИИ, ПРОПАГАНДИ , ЛЪЖИ ,СПЕКУЛАЦИИ И МАНИПУЛАЦИИ !СПЕКУЛАЦИИТЕ В ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА СА ПОЗВОЛЕНИ - НО МАНИПУЛАЦИИТЕ СА НАКАЗУЕМИ !СЪБИТИЕТО СЛУЧВАЩО СЕ В ТУРЦИЯ ЗАПОЧНА ДА ДАВА ОТРАЖЕНИЕ ОТ АЗИЯ ДО АМЕРИКА !ПРЕВРЪЩА СЕ В ГЛОБАЛЕН ПРОБЛЕМ !-ТОВА СТАВА НАЙ-ВЕСЕЛАТА ЧАСТ !СЪОТВЕТНО ЕРДОГАН НЯМА ДА ОТСЪПИ , И ПАК И ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С ИЗПИСАНИ ВЕЖДИ ОТ ПОРЕДНАТА ИЗКУСТВЕНА СИТУАЦИЯ !

42

ха де

преди 5 години

Искам да чуя мнението на видния евроатлантик Лютфи Местан за политиката на Ердоган!

41

Анонимен

преди 5 години

Eрдоган се ос ра по бързо, отколкото предполагах. Туркофилите тук нямат от смешните лири, затова още се дръвчат за силата на Турция. Сравнени с ЕС и САЩ сте ***.

40

не съм му фен, но..

преди 5 години

След като озапти дьонметата в каушите, сключи съюз с Русия, Китай и Иран, разви силна икономика, вкл. военна индустрия... ...шансовете му никак не са малки!

39

Васил

преди 5 години

Ердоган друг път да си мери приказките по адрес на евреите.Те му го спретнаха това забавление.

38

Анонимен

преди 5 години

До BelgeТова според теб смешно ли е? Щото според мен е *** до безобразие.

37

Бирено мече

преди 5 години

ТОВА Е НАЙ - ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА НА СУЛТАНА!!! ТОЙ ЗАКОПАВА ТУРКИША !!! БРАВО, ЕВАЛА АЛАНКОЛУ !!!!

36

1

преди 5 години

На всички коментирали ганчовци им казвам,не плачете на чужд гроб,гледайте си във вашата паница.

35

Иванов

преди 5 години

Без да съм симпатизант, но моята прогноза е, че малко ще поразклатят турската икономика. НО малко. Турската икономика търси нови пазари и ще ги намери. Не са само САЩ на този свят. Има европейски съюз, има брикс, има и други посоки. Ердоган ще излезе от кризата. Кризичката ще го научи на някои неща. Урок да му е със САЩ да внимава.

34

Belge

преди 5 години

ВИЦ 4+(ако днес е интер*нациошега ,то утре шегата е в програмата с истината на псих*тите )Родител помага на малкия си 4 годишен син да проникне с чувства в домашното си по Сексология за втори септември : -Иванчо, що детето още не е заспало ,минава полунощ а утре е на училище ? -Малии Марийке я се унесох в подготовката показно на детето с решаване на домашното ,как си играе мама с на тате

33

Анонимен

преди 5 години

Да не роним сълзи на чужди гробища. Понеже оправихме българската икономика и сме цъфнали и вързали, та вече тръгнахме да се занимаваме с проблемите на турската. Ама турците са с добри доходи и където и да отидете се вижда висок стандарт, а тук е мизерия.

32

до3

преди 5 години

какви глупости пишеш, че САЩ искали Турция вън от НАТО. Далеч си от реалността, НАТО без Турция се разпада, втората по големина армия 480х. Другите са само военни туристи...

31

Анонимен

преди 5 години

Ако и малко истина да има в това, което казва Ердоган... Ако новите му съюзници не го подхлъзнат... Нищо чудно да събере ресурс и да направи това, което Жан Виденов не успя... ...колкото и да е чудно и против нагласите на много от коментиращите тука! Запада все някога ще се провали, а и съпротивата напрекъснато нараства... .един път стомна за вода, два пъти.......

30

Анонимен

преди 5 години

Ами щом са твърдоглави - да се борят. Знае ли се.

29

до 21

преди 5 години

*** си като банкерь парите са само разменно средство световната икономика е тотално извън контрол нещо като поевтинее би трябвало да се търси що не се търси щото хората вярват, че долара като е скъп с него ще могат да си купят нещо Обаче Ердоган изсупи всички долари и сега нема спекуланти в Турция всичко е в лири фирмите са в ръцете на негови хора ако им нареди ще произвеждат и раздават и без пари на населението Ердоган е бетон и не могат го мръднат.

28

Erhan

преди 5 години

Турците, които гладуват за него са фанатици и както се видя са над 50%. Те чакат да им каже и са готови и да умрат за него. Нещо като при фашистка Германия за Хитлер. А тези с глад няма да ги уплашат. След операцията в северен Кипър бяха им наложени сурови санкции. Да виждате съда са се изнесли? Този народ е много твърдоглав.

27

Анонимен

преди 5 години

Трьмпеско, нали за последно каза че много го обича АгАта! Начи като каже трьмпесо че обича някого много това значи точно обратното!

26

Анонимен

преди 5 години

Световното господство е непосилна работа дори и за най-силните... ...едва ли ще успее!Според природните закони, всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие! Сегашната тирания на ционисткия Запад ще роди нови коалиции и съюзи.... БРИКС беше само опипване на почвата! ....Русия, Китай, Иран, Турция, Бразилия, част от Европа, а може би Корея и Япония.. ..нещата вървят към ТСВ!

25

Анонимен

преди 5 години

ми той рДО преди няколко дни обяви нов външен курс и желание да се присъедини към БРИКС,те там са все велики икономики,мани,мани,абе ум царува,ум робува,ум па..ки пасе

24

Анонимен

преди 5 години

Турция трябва да върже лирата за руската рубла после лирата ще стане една от най-стабилните валути.