63

Solar Power

преди 5 години

Аз чакам кога ще забранят на жените в турция да ходят на футболни мачове и кога ще изместят грешния християнски почивен ден неделя в петък ?Онзи горе иска промени. Давайте ! В Египет 70-те години нито една забрадена. Сега всичко е full house :) Жените според закона за роби на мъжа и трябва само да се плодят като крави.

62

Solar Power

преди 5 години

До не съм му фен, но.."сключи съюз с Русия, Китай и Иран," да но точно тези са готови да му продават всичко но искат евро и долари :)

61

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ВЪВЕДАТ И ТЕ ВАЛУТЕН БОРД

60

Шопо

преди 5 години

Мандато на бозаджията свърши ! Краварите го пущиха по пързалката ! Скоро има среща със Садам Хюсеин...

59

Щерю

преди 5 години

Ер Доган дали си е обърнал всичките спестявания, злато и скъпоценности в турски лири - както призова за това целия турски народ - риторичен въпрос, нали...Политиката е ДЕМАГОГИЯ !

58

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза сега? Турската лира пада, турският износ бележи рекорди, а българският съвсем затъва. Уж удрят Турция, а страда българия. Честито!

57

Ларж комшия

преди 5 години

Гладните турци да заповядат да ми ручат патока...

56

Бахуро

преди 5 години

Ох, колко имб3цили са коментирали тука... Турската икономика растяла и била устойчива... Дрън-дрън йерина... С Американски и ЕС пари, технологии и пазари е стигнала до там. Ама като сецнат парите (кредити, дето трябва да се връщат), спрат нови инвестиции и технологично ноу-хау, станат неконкуренти и сами затворят пазарите си - ще се върнат пак в периода дето *** кози, като основно занимание амуджите.

55

До 39 анонимен

преди 5 години

-шегата не е шега Анонимен,а ако не вярваш ,че тази шега е с правила на истината 21 век ,то се ИНФОРМИРАЙ .-Анонимен интересен факт сте вие Бг. ,защо недоволничите с/у хора които ви пишат истината , вместо да подържате с вдигнат палец без да сте на ясно кои палец вдигате и защо ,то потърси ...истината за децата Анонимен

54

До бачкатор

преди 5 години

"ударът" с митата на металите е един вид погалване, пред финансовото цунами което ги чака.

53

БАЧКАТОР

преди 5 години

" Единственото по лошо от враждата с англо- американците е приятелството с тях! " Йосиф СталинТурците най- накрая ще го разберат,само че по- трудния начин.

52

БАЧКАТОР

преди 5 години

Всеки трябва да разбере че САЩ не са приятели никому. Те са ти приятели докато им играеш по свирката. Ако се опъваш - шамар!

51

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е герой. Той отгатна коварната идея на САЩ да раздели Турция и губейки войната в Сирия да си създаде в югоизточна Турция контролиран кюрдски протекторат, буфер, бранещ американските колониални интереси в близкия Изток.

50

БАЧКАТОР

преди 5 години

Има проблем с икономиката на Турция. Да изкуствен е .Да САЩ го предизвикват. Но е реален проблем - удрят им производството на метали. Което води до безработица и криза в този сектор.

49

Анонимен

преди 5 години

Не минават ли, не минават те даже минаха паниката обзела турците до месец ще изяде главата на Султаня!

48

Факт

преди 5 години

Ердоган е на власт отдавна,управлението му не се е променило чак толкова,както и подхода към икономиката,която има устойчив растеж.Обаче външната политика се промени-Турция става все по-самостоятелна и това няма как да се понрави на САЩ.Сега я атакуват икономически,за да я вкарат в стария коловоз.Само че тея номера не минават на силни държави със сплотен народ,особено ако има алтернативи.Освен това Ердоги има много силен коз-членството в НАТО.Ако излезе от пакта-Южният му фланг рухва!

47

Анонимен

преди 5 години

Ердо го надърви и чака Иванка.

46

муспи

преди 5 години

Бойко Борисоф пред изсраилския вестник ?диот тадей е казал, че ако се наложи, България ще поеме под своя икономически чадър турция. На въпроса на журналистката Сара Шапиро - държи ли непременно турция да се напиши с малка буква, отговорил - аз никога не сам броил тази султанска *** за цивилизована държава! Ашколсун на бат Бойко!

45

Анонимен

преди 5 години

Ердоган може и да не го разбере, но ние вече болезнено разбираме че държава без индустрия няма икономика , нито самостоятелност, нито тежест в международен план. Само захранваме Запада с млади и способни хора.

44

Притеснен

преди 5 години

Никой не се ли замисля за пълчищата гладни, с български паспорти, които ще ни налазят?! Забравили за "майка Турция", щото глада е по силен. Но ще са си същите амужди ...