33

Анонимен

преди 5 години

Какви енергийни проекти какви пет лева, ако става въпрос за руските то по добре да ги няма! До сега България транспортираше руски газ за Гърция и Турция и какво спечели?! Нищо, само братски плащаше най високата цена на газа в Европа! Руската Лукойл е единствената губеща рафинерия в света, до момента има 65млд оборот и не е платила 1лев данък на България! Никой в света не е видял полза от Русия, самите руснаци умират от глад! 45 години руски к

32

Тъпанар

преди 5 години

"Искаме евро, .."Искаме ли? Че нас някой питал ли ни е? Ако се въведе еврото, ще поскъпне всичко. Ако нещо е струвало 2 лв, няма да се продава за 1 евро, заради курса 1е = 1.95833 лв, а за 1.1 евро. Заплатите, чинно ще бъдат изравнени с точност до 4-ти знак след десетичната запетая. А разликата? От покупките на 6 млн народ, кой ще я прибира?

31

Анонимен

преди 5 години

До 29Ние може да сме вързани за еврото, но русофилите са вързани за рублата...затова е това квичене !

30

Морски

преди 5 години

Ха сега кажете че не сме мафиотска държава - по тв канала Россия 24 сутринта съобщиха за заловено оръжие в Сирия,изоставено от бягащи терористи членове на Ислямска държава.Оръжието е ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ.Всички се сещаме кой е гл.трафикант....

29

Анонимен

преди 5 години

До 15Нас какво ни дреме, какво искаш ? Ти какъв си финансов експерт ? Какво разбираш от финансова политика и валути ? Ти си един обикновен бачкатор, който е против всичко и всеки. Ако не съм прав ...дай ни конкретни финансови негативи за еврото ? Ние и сега сме вързани към еврото. Искам факти и конкретика, не празнодумковции.

28

Анонимен

преди 5 години

Кой ще приеме държавата на мафията в еврозоната ?Защо си заравяте главите в пясъка и се правите че не виждат какво става в България - корупция, безнаказаност,олигархия,картели!Не Европа не иска България, а България не иска Европа, по точно българските политици и мафиоти са си добре така, да крадат без никой да им търси сметка! Такава България няма шанс в Европа! Тя е за Евразийския съюз, там ще си бъдем на мястото.

27

Анонимен

преди 5 години

започна да се говори за приемане на евро и спекулнтите почнаха , в обменните бюра курс продава е 1.965 вече .

26

Анонимен

преди 5 години

Ами България да съобщи да пуска ЮП и мигранатите и да видиш, колко бързо ще се съгласят. Трябва да св научим да си използваме Гео предимствата.

25

Анонимен

преди 5 години

След мега успешното европредседателсво и спирането на енергийните ни проекти няма начин да не ни приемат, пък и сме най-стабилни.

24

DO 21

преди 5 години

До ЗдравейтеХоди се скрий бе! Сигурно си от профаннните на Волен.Европа ли ти е виновна, че ни управляват доказани крадци и мафиоти?Европа ли ти е виновна, че избираш на всички избори ГЕРБ/БСП/псевдопатриоти?Европа ли ти е виновна, че полицията, съда и прокуратурата не работят?Европа ли ти е виновна, че цялата администрация е пълна с политически назначения, които отново крадат за световно?Писна ни от такива като вас, на които все някой друг им е виновен.

23

Анонимен

преди 5 години

Ама, какво евро за троянския кон на Кремъл...ти да го зобиш с евро, а той да пърди скъп газ !

22

Шефа

преди 5 години

Трябва да си голям наглец за да упрекваш Европа , че не те допуска в еврозоната , заради ниските заплати и пенсии , едва кретаща в дербите на мафиотската администрация икономика и почти нулеви чужденстрани и български инвестиции!Огледайте се , управляващите и стига целувки и хвалби, работа трябва!

21

Здравейте

преди 5 години

Затова ЕС ще падне, за едни може за други не, едни пускат в шенген други не, една Германия Брюксел решават да пускат бежанци и налагат на другите това е робство скоро ще се освободим

20

Анонимен

преди 5 години

Добре,че се дърпат иначе жална ни майка.

19

Анонимен

преди 5 години

България докато не скъса с периода ГЕРБ и не се отърве от тях все по-зле ще стават нещата. Че който и да дойде ще краде това е ясно, но едва ли колкото тези. Другото е, че тези сега са и некомпетентни и страната не се развива грам.

18

Вал

преди 5 години

Папуаси,какво евро желаете,та ви сте бетер Африка,гладни,боси,крадливи и лъжливи.

17

Анонимен

преди 5 години

Много баби(Борисов,Симеонов,Сидеров и Цветанов) хилаво бебе(държава).

16

Ганчо

преди 5 години

Аз иска руската рубла.

15

Кой

преди 5 години

Кой иска евроАз не искам. И много други не искат.А тези дето реват за еврото са крадците за да крадат директно в евра и да не си играят да обръщат левовите далавери в евра.

14

Анонимен

преди 5 години

Какво спира България за Евро зоната ли? Ами Корупция, не работеща икономика, слабо правосъдие, липса на необходимият икономически растеж, липса на реформи и т.н. Все видимите резултати на ГЕРБ с едно изречение.