53

евро-зона

преди 5 години

Български р0бе, поклонете се!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Шенгенци пък са пуснали милиони мигранти, които си налагат културните особености в Европа и източват социалната и система.

51

РусенецЪ

преди 5 години

Ох, дечица първосигнални. Интернет имате. Четете, анализирайте. Защо България няма да влезе в Еврозоната ?! Хайде да ви го обясня простичко. ЗАРАДИ РУМЪНИЯ! Знам, че не разбрахте. Да обясня стегнато. България и Румъния вървят в пакет. Обяснението е твърде дълго. Приемете го. Румъния има второто най голямо пристанище в Европа - Констанца. Веднага след Ротердам. Кой е главния противник ? Холандия! Хайде четете и мислете, мислетееееее!

50

Анонимен

преди 5 години

до 46Какъв Шенген бе !?България е пуснала 400 000 руски бежанци, а Европа да премахне границата, за да циркулират безпрепятствено КГБ шпионите !

49

Анонимен

преди 5 години

България била корумпирана..., а тези с по 100% и нагоре дълг спрямо БВП какви са? Това е точно политическа корупция- организирано източване на бюджета през дългове... Хората потрошили стотици милиарди и били богати, а ние сме бедни и корумпирани... аман от тройни стандарти

48

АНОНИМЕН

преди 5 години

Всичкото Мара втасала, кусур ни и еврото. На гол тумбак, чифте пищови.

47

Запознат

преди 5 години

Само като видях, че Черен Ваньо и Левон Хампарцупян - и двамата чисти етнически българи милеещи за народното благо, подкрепя влизането в еврозоната направо се радвам, че пак от Брюксел ни вразумиха.

46

Анонимен

преди 5 години

До 38Ами питай дядо си комуниста, кога ще станат пенсиитее 300лв . Нали 50 гпдини България трупала милиарди от СИВ ?:)) Като излезем от блатото където са ни наврели след 50 гпдини ограбване ...Тогава някуде ще имаме високи заплати и нормален живот. За сега катерим бавно.

45

vmz

преди 5 години

До МорскиСледиш Русия 24 !!! Моладец.

44

Анонимен

преди 5 години

Кога Борисов, биеше тъпана че влизаме в чакалнята нямаше такива статии. Що така???? А тук сега даже пише че отговора на ЕС още през юни е лишен от позитивизъм??

43

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с шенген в шенген явно няма да ни приемат скоро

42

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже ако човек е с над средно образвание реално ли е да иска заплата от 1500 2500 лв ,или трябва да се съгласи на 500 700 което е робство много малко обяви са над 1000 това го няма никъде другаде

41

Анонимен

преди 5 години

Кой иска евро? Тиквоний ли? Какво ще спечели народа от зоната? Зона значи Гулаг. Аз не искам евро. Радва ме, че Брюксел се дърпа.

40

vmz

преди 5 години

Внушението за Европа Мащеха е опорна точка.Приеха ни в ЕС под условие: Да си оправим правосъдната система. Да сте забелязали някой да предлага подобрения ? Всички управляващи са селски тарикати - крадци на едро и дребно. Една честна прокуратура ще им потърси сметка за АЕЦ Белене, Цанков камък, Соларните паркове итн , итн.

39

БГ

преди 5 години

Ще стане когато си внесеш пенсионите вноски за 300лв пенсия

38

до 35

преди 5 години

за разликите братовчед ми в Испания плаща 800лв(400евро) наем в Барселона и се връща да си прави зъбите тука

37

Анонимен

преди 5 години

Някой ще каже ли кога минималната пенсия в бг ще стане поне 300 лв а минималната заплата 700 800 евро дали ще е тая година или няма да е този век

36

До 33

преди 5 години

Такае е това което казваш само лека корекция заплата е 255 евро 510 лв и това е без данъците с данъците става около 430

35

БГ

преди 5 години

Кой викаше,че те ни натискат да влизаме за да ни лапнат покритието на борда и да ни заробят още повече явно те нямат полза ние да влизаме а ние дали ще имаме едва ли ще е по зле от сега

34

Анонимен

преди 5 години

Не може да имаме 500 Е средна работна заплата, и то след надуването на статистиката от ГЕРБ и да искаме да сме в Еврозоната, че тя цялата ми заплата ще се побира в една банкнота. И да не ми обясняват как на запад било по-скъпо, вчера гледах в магазина Българска безамонячна боя за коса за 8.60, срещу 8.30 за белгийския конкурент. Нима Арома България плаща повече от Лореал Белгия. Къде потъва разликата, нали се сещате :)